Web Analytics Made Easy - Statcounter

واشنگتن به دنبال وارد کردن نفت آمریکا به بازارهای جهانی است که با توجه به تحریم نفتی ایران این امر ممکن می شود و گرانی نفت هم به آمریکا در این زمینه کمک می کند. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، این هفته واشنگتن اعلام کرد معافیت های موقتی را که به هشت کشور برای خرید نفت از ایران داده بود ، تمدید نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت این معافیت ها در دوم ماه می پایان می یابد.

 هشت وارد کننده نفت ایران ، چین، هند، یونان،ایتالیا، تایوان، ژاپن، ترکیه و کره جنوبی اجازه داشتند از ایران نفت وارد کنند تا کاهش ناگهانی عرضه نفت، قیمت آن را بالا نبرد و اختلالی در بازار جهانی نفت ایجاد نشود.

 تحلیلگران در مورد نحوه تاثیر گذاری تصمیم آمریکا بر تعادل جهانی بازار نفت تحقیق کرده اند تا نشان دهند چه کسی بزرگترین بازنده خواهد بود و چه کسی بیشترین منفعت را خواهد برد.

به نظر می‌رسد اقدامات اخیر علیه ونزوئلا و ایران به واشنگتن کمک کرده سوددهی صنعت نفت آمریکا، مخصوصا نفت شیل این کشور را بالا ببرد.

دنیس لیسیتیس، مدیر مدیریت سرمایه گروه اوراریوم تاکید کرد:« عدم اعتراض دونالد ترامپ به قیمت بالای نفت نشان می دهد قیمت بالای نفت یکی از اهداف آمریکا بوده است. علاوه بر این واشنگتن به دنبال وارد کردن نفت آمریکا به بازارهای جهانی است که با توجه به این محدودیت ها ممکن می شود».

 پایان معافیت ها در کل تأثیر قابل توجهی بر صادرات ایران یا بر بازار جهانی نفت ندارد.

در حالیکه یونان ، ایتالیا و تایوان  واردات خود را از ایران صفر کرده اند، وارد کنندگانی مثل چین، هند ، ژاپن، کره جنوبی و ترکیه طی 6 ماه از این معافیت‌ها بهره بردند.

پتر پوشکاروف، تحلیلگر ارشد تله ترید گفت:« حداقل هند و چین چندان از تحریم‌های آمریکا نمی‌ترسند، در حالی که سایر صادرکنندگان اروپایی به دنبال راه های جایگزینی برای ادامه خرید از ایران هستند تا از ابزارهای مالی تحت کنترل آمریکا دور باشند».

 اگر تصمیم آمریکا واقعا صادرات نفت ایران را صفرکند ، تهران در عوض اقداماتی سختگیرانه  انجام می‌دهد. ایران میتواند تنگه هرمز را ببندد و کل شبه‌جزیره عربستان به ویژه عربستان و قطر را به دردسر بیندازد.

این اقدام تاثیر زیادی بر قطر،عربستان و کویت می گذارد و عرضه جهانی نفت به شدت سقوط می‌کند.

نشریه فرانسوی گزارش داد؛ محدودیت برای صادرات نفت ایران و تنش در روابط تهران ــ واشنگتنواکنش کویت به تحریم‌های نفتی علیه ایران

 انتهای پیام/143

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۳۰۱ دلار رسید که نسبت به یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری قیمت را نشان می‌دهد.

اگرچه بررسی عملکرد بازار جهانی در طول یک ماه گذشته، بیانگر رشد ۱۱ دلاری قیمت طلای جهانی است. آخرین گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که قیمت جهانی طلا در معاملات روز شنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز گذشته، کاهش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳۰۸ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا که در روز گذشته توسط وزارت این کشور منتشر شد نشان می‌دهد تنها ۱۷۵ هزار شغل به اقتصاد این کشور اضافه شده که بسیار پایین‌تر از ۲۴۳ هزار شغلی است که اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند. این رقم در ماه مارس برابر با ۳۱۵ هزار شغل بود.

همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۸ تا ۳.۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد سالانه هم تنها ۰.۲ درصد بالا آمده است، در حالی که ۰.۳ درصد پیش بینی می‌شد.

تاجران حالا تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد پایین بیاید. همچنین پیش بینی می‌شود کاهش بعدی نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۴ باشد. این بدان معناست که نرخ بهره در پایان سال جاری میلادی بین ۴.۷۵ تا ۵ درصد خواهد بود.

بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902633

دیگر خبرها

  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن