Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: سدها نه‌تنها در مدیریت منابع آب برای شرب و کشاورزی و تولید انرژی برق‌آبی مفید هستند، بلکه در زمینه مهار و مدیریت سیلاب‌ها نیز می توانند نقشی حیاتی داشته باشند. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

سید علاءالدین خادم نماینده مردم سپیدان و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص سیلاب‌های سال جاری اظهار داشت: سیلاب‌های امسال یک پدیده خاص و کم‌نظیر بود که نظیر آنرا در نیم قرن اخیر شاهد نبودیم و خاص بودن و کم‌نظیر بودن چنین رخدادی از نظر شدت و گستردگی، واکنش به‌موقع و مدیریت آنرا در شرایط ویژه و سختی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* مجموع عملکرد وزارت نیرو در مدیریت شرایط سیلابی کشور مثبت بود

وی افزود: با تمام دشواری‌های طبیعی مدیریت چنین شرایطی، مجموع عملکرد وزارت نیرو در مدیریت شرایط سیلابی کشور مثبت بود و درحالی که بروز چنین سیلاب‌هایی در جهان بسیار خسارت‌زا است، تلاش شبانه‌روزی صورت گرفت تا خسارات محتمل سیلاب در ایران کاهش یابد.

نماینده مردم سپیدان در مجلس دهم با بیان اینکه "مسئولیت کنش و واکنش نسبت به سیلاب‌ها متوجه دستگاه‌های مختلف دولتی است"، گفت: اینطور نیست که فقط وزارت نیرو مسئولیت مدیریت شرایط و کنترل و مهار سیلاب‌ها را داشته باشد، در حالی که سازمان هواشناسی مسئولیت پیش‌بینی شرایط سیلابی کشور و گستردگی و شدت بارش‌ها را برعهده دارد، همچنین طبق قانون، مسئولیت احداث سیل‌بندها با وزارت کشور است و تمامی مسائل مربوط به احداث راه‌ها و پل‌ها روی رودخانه ها با وزارت راه و شهرسازی و شهرداری ها بوده که در برخی موارد در سیلاب‌های سال جاری شاهد این بودیم که ساخته شدن یک پل به صورت غیراصولی چطور موجب تشدید سیلاب‌ها شده است.

وی ادامه داد: در زمینه ساخت‌وسازهای مجاز و غیرمجاز در حریم رودخانه ها نیز دستگاه‌های مختلف نقش داشته اند که باید یک به یک متوجه این مسئولیت و نقش خود باشند.

* برخی به اشتباه در دوران خشکسالی، کشور را بی‌نیاز از سدها می‌دانستند

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با بیان اینکه "برخی به اشتباه در دوران خشکسالی، کشور را بی‌نیاز از سدها می‌دانستند"، گفت: در این سیلاب‌ها مشخص شد که سدها نقشی حیاتی برای کشور دارند و نه‌تنها در مدیریت منابع آب برای شرب و کشاورزی و تولید انرژی برق‌آبی مفید هستند، بلکه در زمینه مهار و مدیریت سیلاب‌ها نیز می توانند نقشی حیاتی داشته باشند به‌طوری‌که جان و مال مردم را نجات دهند و سیلاب‌های مخرب را با مهار و کنترل، به منابع آبی جدید برای شرب و کشاورزی تبدیل کنند.

وی افزود: در خصوص اینکه گفته می شود این امکان وجود داشت که زودتر مخازن سدها خالی شده و شرایط بهتر مدیریت شود تا خسارات کمتر می‌شد، یک بحث کم‌نظیر بودن بارش‌ها و بی‌نظیر بودن شرایط بود، بحث دوم گستردگی سیلاب‌ها و بزرگی آنها بود که بروز خسارات را اجتناب‌ناپذیر کرده بود، بحث سوم پیش‌بینی هایی است که می‌بایست از سوی سازمان هواشناسی دقیق‌تر و حساب‌شده تر اعلام می‌شد تا ستاد مدیریت بحران کشور دستگاه‌های ذیربط را برای مدیریت بهینه‌تر شرایط به‌خط می کرد و بحث دیگر این است که اساسا در برخی نقاط که باید سدی در گذشته ساخته می شد سدی نداشتیم که مخزن آن سیلاب‌ها را مهار کند که باید به کوتاهی‌های گذشته رجوع کرد.

* بررسی ها به ویژه پس از اتمام شرایط سیلابی کشور در مجلس ادامه خواهد داشت

خادم با بیان اینکه "در شرایط فعلی اینکه بیاییم دنبال مقصر بگردیم و هر دستگاهی یا فردی، دستگاه دیگر یا فرد دیگر را متهم کند، رویکرد درستی نیست"، گفت: باید از شرایط سیلابی امسال درس گرفت، البته باید به قصورهای احتمالی هم پرداخت و گذشتن از خطاها نیز درست نیست، اما مهم‌تر از آن این است که بتوانیم پس از تجربه سیلاب‌های سال 95 و اینک سیلاب‌های سال 98، کشور را به‌گونه ای ایمن کنیم تا اگر شرایطی مشابه در سال‌های آینده رخ داد، بازهم این میزان خسارات مالی و جانی را شاهد نباشیم.

وی افزود: بیان مطالب به صورت واقع‌بینانه به مردم از مهم‌ترین مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، در بیان واقع‌بینانه مطالب، هم ضعف‌ها و قصورها مشخص می‌شود و هم می‌توان با اصلاح خطاها و تبیین راهی درست‌تر، کشور را در آینده در برابر سیلاب‌ها ایمن‌تر کنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی بر انجام وظایف نظارتی خود مصر و قاطع است، گفت: در روزها و هفته‌های گذشته وزرای مختلف دولت به مجلس آمدند و گزارش‌هایی از اقدامات خود ارائه کرده‌اند، مسلما بررسی ها به ویژه پس از اتمام شرایط سیلابی کشور در مجلس ادامه خواهد داشت تا به تحقق این هدف کمک کنیم که نقشه راه بهینه‌تری برای اداره کشور در زمینه ایمن‌تر شدن در برابر خسارات سیلاب، تدوین شده و اجرایی شود.

پاسخ به ابهامات مدعیان محیط‌زیست/ نقش سدها در مهار سیلاب‌ها چه بود؟

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شرکت مدیریت منابع آب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت مدیریت منابع آب شرکت مدیریت منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا: دکتر محسن رضایی گفت: دو گوهر گرانبهای برادری و وحدت در قلب انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس می‌درخشیدند و این دو ارزش، ریشه در فطرت پاک انسان و تعالیم بلند اسلام دارند و رمز موفقیت و پیروزی ما در سخت‌ترین دوران تاریخ کشورمان بوده‌اند.

وی با یادآوری جانفشانی مردم و رزمندگان در دوران دفاع مقدس خاطرنشان ساخت: روح برادری، قوای رزمندگان ما را چند برابر و آنها را به معجزاتی در میدان نبرد تبدیل می‌کرد. 

عضو مجمع تشکیل مصلحت نظام گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن این ارزش‌ها در جامعه بوده‌ایم. این موضوع، نه تنها به ضرر انسجام و همبستگی ملی است، بلکه مانعی در برابر پیشرفت و توسعه کشور نیز به شمار می‌رود. 

رضایی افزود: دشمنان قسم‌خورده این ملت، همواره در تلاش برای ایجاد تفرقه و نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند؛ لذا ما باید با هوشیاری و بصیرت، در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کنیم و با تکیه بر ارزش‌های مشترک خود، جبهه‌ای واحد و قدرتمند تشکیل دهیم.

وی با تاکید بر اینکه جبهه انقلاب باید با کنار گذاشتن اختلافات جزئی و سلایق شخصی، حول محور منافع ملی و آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کند، افزود: همان طور که پیش از این بارها تاکید کردم، فقط با وحدت و همدلی می‌توانیم به آرمان‌های خود که همانا ساختن ایران قوی، مقتدر و آباد است، دست پیدا کنیم.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در پایان گفت: از همه فعالان سیاسی، دلسوزان انقلاب و جبهه انقلاب اسلامی می‌خواهم که با درک شرایط حساس کنونی، تمام تلاش خود را برای حفظ و تقویت وحدت و برادری در جبهه انقلاب به کار گیرند تا با گام‌های استوار در مسیر پیشرفت و توسعه کشور حرکت کنیم.

دیگر خبرها

  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • لحظات نفس‌گیر نجات ۴ مرد جوان گرفتار در سیلاب عربستان (فیلم)
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها