Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@18:21:16 GMT

تقویت ارتباط مراکز نوآوری با صنعت نفت

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۷۷۸۳

تقویت ارتباط مراکز نوآوری با صنعت نفت

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، سید صالح هندی، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در نشست ارایه ایده‌های منتخب جشنواره اویلمپیک که در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد به اهمیت برگزاری این المپیاد اشاره کرد وگفت: با سیاست‌گذاری‌های انجام شده و تعریف چشم‌انداز‌هایی که برای این المپیاد در نظر گرفته شد تغییرات محسوس و مناسبی را این جشنواره به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در زمینه ضرورت ارتباط دوسویه صنعت و دانشگاه ها تصریح کرد: نزدیک‌کردن ایده‌پردازان به صنعت، به نحوی که از یک‌سو آشنایی مراکز دانشگاهی به نیاز‌های فناورانه صنعت نفت و از سوی دیگر شناخت بخش‌های مختلف صنعت با پتانسیل دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری و فناوری صورت پذیرد از اهداف اصلی شکل گیری این المپیاد بوده است.

هندی در ادامه تصریح کرد: در دوره دوم این المپیاد تصمیم بر آن شد که ائتلاف‌های مختلفی در جهت توسعه فناوری تشکیل دهیم و به نوعی شبکه‌ای از تمام ذینفعان و نقش‌آفرینان که می‌توانند در این زمینه کمک کنند را ایجاد نماییم و باعث تسهیل امور و سرعت بخشی فعالیت‌ها شویم.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت با تاکید بر این‌که این المپیاد در دو بخش پژوهشی و آموزشی برگزار می‌شود، اظهار داشت: سعی شده است تا در بخش پژوهشی نیاز‌های صنعت را احصاء کرده و دانشگاهیان در این زمینه‌ها ایده‌پردازی کنند و از آنجا که بخش خصوصی در مسایل مرتبط با صنعت بسیار فعال عمل می‌کند، با شرکت‌های مختلف خصوصی فعال در زمینه بالادستی نفت مذاکراتی انجام گرفته و آن‌ها در امر برگزاری این المپیاد بسیار همکاری داشته‌اند.

وی به ایجاد مرکز نوآوری در پژوهشگاه صنعت نفت که به ابتکار مدیریت پژوهشگاه و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته نیز اشاره کرد و گفت: این مرکز اولین مرکز نوآوری است که در صنعت نفت ایجاد شده، به فعالیت‌های این المپیاد نیز کمک کرده و می‌تواند باعث تجاری‌سازی‌ ایده‌های ارایه شده از سوی دانشجویان، صنعتگران و افرادی که در نوآوری، تحقیق و فناوری فعالیت می‌کنند شود.

ایشان در همین راستا تصریح کرد: شرکت‌های بخش خصوصی از اثر‌بخشی بالایی در صنعت برخوردار هستند و چنانچه به یک تجربه موفق دست یابند به طور حتم راحت‌تر می‌توانند در صنعت نفوذ کنند و ایده‌های خود را اجرایی کنند و این نشست می‌تواند از یک سو به این شرکت‌ها کمک کند تا ایده‌های خود را مطرح کرده و از سوی دیگر مرکز نوآوری پژوهشگاه نیز می‌تواند به یکپارچگی آن‌ها کمک کنند تا در نهایت شاهد نتایج مثبت برای کشور باشیم.

گفتنی است این مراسم با حمایت گروه فناوری و نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت و با هدف حمایت از ایده‌ها و شناسایی گروه‌های برتر رویداد اویلمپیک و تجاری‌سازی این ایده‌ها برگزار گردید.

انتهای پیام/

169 / 279 پژوهشگاه صنعت نفت مراکز نوآوری تجاری سازی المپیاد ایده پردازان صنعتگران فناوری دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهشگاه صنعت نفت مراکز نوآوری تجاری سازی المپیاد ایده پردازان صنعتگران فناوری دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت