Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: کارگران ماهر و مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، گله‌های بسیاری دارند و اداره کار باید توجه ویژه ای به این مهم داشته باشد.

در همایش تجلیل از نخبگان جامع کارو تولید استان امروز دوشنبه -۹ اردیبهشت ماه- در جمع کارگران و نخبگان استان با تبریک روز شوراها و هفته کارگر، با اشاره به گله‌های فراوان کارگران در خصوص قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، اظهار کرد: متأسفانه برخی بازرسان اداره کار و کارفرماها با زد و بند، شغل کارگری که باید سخت و زیان‌آور محاسبه می‌شد را این‌گونه محاسبه نکرده و امروز در زمان بازنشستگی، کارفرما خواستار واریز چهار درصد حق مشاغل سخت و زیان‌آور توسط خود کارگر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پرداخت این مبالغ در توان این کارگران نیست و اگرهم پرداخت کنند حق آن‌ها ضایع شده است، افزود: متأسفانه برای اینکه کارگران را وارد لیست مشاغل سخت و زیان آور نکنند آنها را در لیست‌های مربوطه به اسم کارگران ساده ثبت می کنند که لازم است مسئولان و بازرسان اداره کار به این مهم توجه بسیاری داشته باشند زیرا کارگران ماهر و مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، گله های بسیاری در این خصوص داشته اند و اداره کار باید توجه ویژه ای به این مهم داشته باشد.

رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: اصفهان بزرگترین استان صنعتی کشور است اما نرخ بیکاری در  این استان ۲.۵ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

موسوی لارگانی با بیان اینکه در سال های ۱۳۹۶ و شروع ۱۳۹۸ تعداد زیادی از کارخانه‌های این استان تعدیل نیرو داشته اند، برخی حتی تعطیل شدند و درصد زیادی از آن ها فقط با ۲۰ یا ۳۰ درصد ظرفیت مشغول به‌کار هستند، افزود: این امر توجه ویژه سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کاروامور اجتماعی استان را می طلبد.

سهم تعاون از اقتصاد کشور در خوشبینانه‌ترین حالت ۶ درصد است

وی با اشاره به اینکه قرار بود ۲۵درصد از اقتصاد به بخش تعاون واگذار شود، تصریح کرد: اگر در طی این ۴۰ سالی که از انقلاب می گذرد سالانه تنها ۰.۵ یا یک درصد از اقتصاد به تعاون واگذار شده بود امروز حداقل ۲۰درصد مختص بخش تعاون بود که متأسفانه در خوش بینانه‌ترین حالت این میزان شش درصد است.

موسوی لارگانی در انتقاد به موضوع قراردادهای کارگران در استان اصفهان، اظهار کرد: حقیقتاً در حق کارگران ظلم بسیاری شده است زیرا قراردادهای یک تا سه ماهه و نامشخص یا سفید امضاء امنیت شغلی کارگران را از بین می برد، برخی از آن ها حتی شش ماه حقوق نگرفته اند اما به واسطه عشق به کار و کشورشان دم نمی‌زنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارگران با وجود تأخیر در دریافت حقوق های خود بازهم کار می کنند، افزود: میزان بیکاری آن قدر زیاد است که نه تنها یک نفر بلکه ۱۰ نفر دیگر وجود دارد که می تواند جایگزین آن ها شود، بی شک خواسته ما در این خصوص، اصلاح قانون کار است.

موسوی لارگانی با بیان اینکه توجه به جامعه کارگری بسیار مهم است، اظهار کرد: اگر پیشرفته ترین تجهیزات را داشته باشیم اما نیروی کارخوب نداشته باشیم، هیچ کاری از پیش نمی رود.

رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه جامعه کارگر، قشری است که پیامبر توصیه های بسیاری در مورد آن ها داشته و تاکید کرده است که تا عرق جبینشان خشک نشده دستمزدشان را باید پرداخت کرد، افزود: متاسفانه امروز شاهد هستیم که کارگران بسیاری حتی شش ماه حقوق نگرفته اند و این در شأن جامعه اسلامی و دینی نیست.

موسوی لارگانی گفت: کارگران بدانند که نمایندگان مجلس در کنار آنها هستند و قدر زحماتشان را می دانند زیرا این شغل، شغل طاقت فرسایی است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تعاون كارگران مجلس شورای اسلامی مشاغل سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۸۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، به نقل از دیوان محاسبات، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران 33 درصد تعیین شده است در حالی که بیش از 99 درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده‌اند که سهام مازاد بر 33 درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی