Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- خبرگزاری رویترز با اشاره تحریم های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا از بروز بحرانی در خصوص نفت سنگین خبر داده و نوشت این امر باعث بلاتکلیفی خریداران و فروشندگان نفتی تا معلوم شدن عرضه نفت ایران در آینده شده است.

خبرگزاری رویترز در گزارش روز دوشنبه خود آورده است: تشدید تحریم های آمریکا علیه نفت ایران که برای ماه مه برنامه ریزی شده، برمجموعه عوامل بسیاری که عرضه نفت خام سنگین را در بازار نفت جهانی محدود کرده، افزوده است و علاوه بر افزایش قیمت ها برای نفت های نایاب تر، باعث شده خریداران و فروشندگان در خصوص اتفاقاتی که در آینده رخ خواهد داد، مردد باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نفت خام سنگین نفت خامی است که غلظت بالایی دارد و به سادگی در چاه استخراج نفت جاری نمی‌شود. این نوع نفت به این دلیل «سنگین» نامیده می‌شود که چگالی و چگالی نسبی آن بیشتر از نفت خام سبک است.بیشترین مخازن نفت خام سنگین و فوق سنگین دنیا در کانادا و ونزوئلا است. هزینه استحصال و پالایش این نفت خام سنگین پیچیده‌تر و پرهزینه‌تر است و به همین دلیل قیمت آن‌ها کمتر از نفت خام‌های سبک است و مشتریان کمتری دارند.
این گزارش افزود: محدودیت های جدید علیه صادرات نفت ایران، قبل از اقدامات واشنگتن در ممنوعیت فروش نفت خام ونزوئلا و موانع تولید در آنگولا اعمال شد. آنگولا یکی دیگر از تولیدکنندگان بزرگ نفت خام با غلظت بالا است که برای محصولات سودآورتری همچون سوخت هواپیماهای جت مصرف دارد.
پالایشگاه های نفتی همچنین درآستانه اجرای مقررات جدید حمل ونقلی که قرار است از سال آتی اعمال شود برای تولید سوخت با درجه سولفور پایین، به دنبال نفت خام شیرین سنگین بیشتری از سوی ایران و ونزوئلا هستند که قبلا به میزان قابل توجهی عرضه می شد.
مقام های آمریکایی می گویند کل عرضه نفت جهان با وجود تحریم های این کشور به ویژه به دلیل افزایش عرضه نفت شیل آمریکا همچنان به میزان فراوانی است. اما وفور در عرضه که آمریکا، عربستان و روسیه نقش اصلی را در آن ایفا می کنند شامل نفت خام سبک تر است.
رویترز به نقل از تجار نفتی دریای شمال نوشت: در چند ماه گذشته قیمت نفت خام سنگین تر همچون «گرین و هیدرون» نروژ در چند ماه گذشته تثیبت شده است و در ماه آوریل، قیمت نفت گرین افزایش یافته است.
به گفته منابع آگاه، شرکت دولتی نفت «سومو»ی عراق ماه جاری میلادی 2 میلیون بشکه نفت سنگین بصره را به قیمت بیش از 2 میلیون از قیمت رسمی فروش این شرکت، به شرکت یونیپک (شرکت زیرمجموعه شرکت نفت و گاز ساینوپک چین) فروخت که بالاترین رقم بوده است.
به گفته تجار نفتی، پیشنهاد قیمت برای چند شرکت آنگولایی که گزینه جایگزین نزدیک به نفت خام ایران و ونزوئلا است نیز بالاترین رقم بوده است.
رویترز به نقل از یکی از خریداران نفتی افزود: در حالی که مشتریان نفتی خود را آماده خرید نفت به قیمت های بالاتری می کنند دیگران دست نگه داشته اند که این امر تا اندازه ای به دلیل تردیدها بر سر میزان نفت خامی است که همچنان ممکن است ایران به چین بفروشد به ویژه این که آمریکا ضرب الاجل یکم ماه مه را برای توقف خریداران نفتی این کشور تعیین کرده است.
وزارت امور خارجه چین این هفته اعلام کرد که پکن رسما از این اقدام آمریکا شکایت کرده است. تحلیلگران انتظار دارند که چین در مقابل محدودیت های جدید نفتی آمریکا مقاومت کند به ویژه این که واشنگتن ممکن است تمایلی به تحریم شرکت های چینی واردکننده نفت خام ایران نداشته باشد چرا که این شرکت های چینی در عین حال خریداران اصلی نفت و گاز طبیعی مایع آمریکا هستند.
شرکت خدمات مالی «اس ای بی» سوئد» می گوید پکن ممکن است با مقاومت در مقابل فشارهای آمریکا در ماه های آینده واردات نفت خام ایران را از حدود 600 هزار بشکه نفت در روز در ماه مارس به حدود 1 میلیون بشکه نفت در روز افزایش دهد. این امر کار را برای فروشندگان برای کنار آمدن با قیمت های بالاتر دشوارتر خواهد کرد.
یک منبع تجاری در این زمینه گفت: تصمیم گیری درباره خرید وقتی که معلوم شود چه مقدار از نفت ایران همچنان عرضه خواهد شد آسانتر خواهد بود.
اروپام**9158**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي تحريم آمريكا نفت سنگين ايران و ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، شورای شهر ریچموند ایالت کالیفرنیای آمریکا پایان دادن به سرمایه گذاری در شرکت‌های فعال در اراضی اشغالی را تصویب کرد تا دومین شهر آمریکا پس از هایوارد در این زمینه باشد.

سهیله بانا عضو شورای شهر ریچموند که در روند این تصمیم‌گیری قرار داشته گفت: تنها یک کار است که می‌توانیم انجام دهیم و آن پایان دادن به سرمایه‌گذاری‌ها است. به لطف جنبش دانشجویی یکبار دیگر توجهات به این مساله جلب شده است، این زمان مناسبی است.

وی افزود ریچموند مجموعاً ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری دارد اما حدود ۷ درصد از آن در سبدهایی قرار دارد که شامل شرکت‌های اسرائیلی می‌شوند که به آنها پایان داده خواهد شد.

بانا تاکید کرد از جمله نمونه‌های روشن آن پیمانکاران عرصه دفاعی و سازندگان تسلیحات مانند شرکت‌ لاکهید مارتین است اما شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و Airbnb نیز در این لیست وجود دارند.

شیفا میشک از کارمندان ارشد دفتر شهرداری ریچموند گفت: شهرک‌های اراضی فلسطینی غیر قانونی است و حداقل بر اساس قوانین بین المللی مجوزی ندارند. اما با این حال شرکت Airbnb بسیاری از املاک موجود در اراضی اشغالی را به طور غیر قانونی اجاره می‌دهد.

دکتر دوف باوم فعال صلح اسرائیلی در جلسه شورای شهر ریچموند طی سخنانی این اقدام را تاریخی توصیف کرده و بحث‌های موجود در خصوص اینکه مالیات‌های آمریکایی در کجا و چگونه هزینه می‌شوند را توسعه می‌دهد.

باوم که خود یک یهودی است گفت: نسل کشی در نوار غزه افراد آگاه در آمریکا را به این فکر انداخته است که باید منابع مالی را از نژاد پرستی اسرائیلی، اشغالگری و نسل کشی دور کرد.

کد خبر 6095504 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد