Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به آغاز فرایند پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی این استان، شرایط پرداخت این تسهیلات را اعلام کرد. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید حسن میرعماد صبح امروز در جمع خبرنگاران از آغاز ثبت‌نام متقاضیان ایجاد فرصت‌های شغلی در بخش کشاورزی در سامانه سیتا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از راه‌اندازی این سامانه را حمایت از متقاضیانی عنوان کرد و افزود: این سامانه با هدف حمایت از آن دسته افرادی که به دنبال ایجاد فرصتی شغلی در حوزه کشاورزی هستند؛ راه‌اندازی شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی: هر 1000 متر گلخانه 25 میلیون تومان درآمدزایی می‌کندشهرک گلخانه‌ای محصولات کشاورزی در ارومیه احداث می‌شود130 صندوق توسعه بخش کشاورزی با سرمایه 1600 میلیارد تومان در کشور فعال شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان عنوان کرد: از زمان آغاز راه‌اندازی این سامانه در سمنان تاکنون 250 نفر برای استفاده از تسهیلات در نظر گرفته در این مورد ثبت‌نام کرده‌اند.

میرعماد اظهار داشت: ایجاد 10 رسته شغلی در سامانه سیتا لحاظ شده است که بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند با ورود به این سامانه اقدام به ثبت‌نام در رسته موردنظرشان کنند.

وی بیان داشت: از میان رسته‌های 10 گانه اعلام‌شده به رسته گلخانه بیشترین اعتبارات سیتا تخصیص‌یافته است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه رسته‌های شغلی موردنظر برای پرداخت این تسهیلات شامل حوزه‌های گلخانه، شیلات آبزیان، گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و غذایی، دام‌پروری، دامپزشکی و گیاه‌پزشکی، فنی و مشاوره‌ای، کسب‌وکارهای خرد، مکانیزاسیون و مدرن سازی کشاورزی و کسب‌وکارهای بازرگانی است عنوان کرد که متقاضیان دریافت تسهیلات بنا بر درخواست و علاقه  خود در هر یک از این بخش‌ها می‌توانند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

میرعماد خاطرنشان کرد: 75 درصد از مجموع اعتباری که بالغ‌بر 480 میلیارد تومان برای ایجاد فرصت‌های شغلی بخش کشاورزی به استان سمنان تخصیص‌یافته مرتبط با رسته شغلی گلخانه است که باید این مورد مدنظر و توجه متقاضیان باشد.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام ثبت‌نام از سوی متقاضیان اشتغال در بخش کشاورزی در سامانه سیتا، جهاد کشاورزی بررسی‌ها و پایش‌های موردنظر خود را انجام می‌دهد و متقاضیان را برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌کند.

انتهای پیام/ ع

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد