Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@07:28:06 GMT

وابستگی طول عمر به میزان تپش قلب در زمان استراحت

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۰۳۸۵

وابستگی طول عمر به میزان تپش قلب در زمان استراحت

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد دریافتند مردان مسن سوئدی با ضربان قلب ۴۵ تپش در دقیقه در زمان استراحت دو برابر با مرگ زودهنگام روبرو هستند.به گفته محققان، به ازای افزایش هر ضربان قلب در دقیقه، ریسک مرگ زودهنگام فرد تا ۳ درصد و ریسک ابتلاء به بیماری قلبی تا ۲ درصد افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محققان هشدار می‌دهند افزایش ضربان قلب احتمالاً نشانه فاکتورهای پرخطر قلبی، نظیر دیابت، فشارخون بالا، سیگارکشیدن و سابقه خانوادگی مشکلات قلبی هم است.در این مطالعه، تیم تحقیق به سرپرستی دکتر «سلیم باری وانی»، وضعیت ۸۰۰ مرد متولد شده در سال ۱۹۴۳ که در سوئد اقامت داشتند را بررسی کردند.

 

در سال ۱۹۹۳، این مردان پرسشنامه‌ای در مورد سبک زندگی و سلامت شأن تکمیل کردند و تحت آزمایشات کامل پزشکی که شامل اندازه گیری ضربان قلب در حالت استراحت بود، قرار گرفتند.میزان ضربان قلب در حال استراحت این شرکت کنندگان مجدداً در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۴ برای افرادی که هنوز زنده بودند اندازه گیری شد.

 

در طول مدت این ۲۱ سال، حدود ۱۵ درصد شرکت کنندگان تا قبل از ۷۱ سالگی فوت کردند درحالیکه حدود ۳۰ درصدشان مبتلا به بیماری قلبی-عروقی شدند.یافته‌ها نشان داد میزان ضربان قلب ۷۵ یا بالاتر در زمان استراحت، در مقایسه با ضربان قلب ۵۵ یا کمتر در زمان استراحت، با افزایش ریسک دو برابری مرگ یا بیماری قلبی در طول سال‌های بعد همراه بود.

 

مهر

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تپش قلب گوناگون استراحت جام نیوز بیماری قلبی طول عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت