Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران محمودی، گفت: سوسک های کارابید ناقل هیچ گونه بیماری در ایران و جهان نیستند و هیچ گونه خطری برای سلامت مردم به وجود نمی آوردند.

« مهران محمودی» رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت، در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، با اشاره به افزایش جمعیت سوسک ها  در سطح شهرستان جیرفت، گفت: با توجه به بررسی های کارشناسان  بهداشت محیط و حشره شناسی مرکز بهداشت جیرفت و انجام نمونه گیری از سوسک ها، مشخص شد این سوسک ها از خانواده کارابید هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهران محمودی، با بیان این مطلب که این سوسک ها آفت بهداشتی محسوب نمی شوند، اضافه کرد: سوسک های کارابید ناقل هیچ گونه بیماری در ایران و جهان نیستند و هیچ گونه خطری برای سلامت مردم به وجود نمی آوردند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت، ابراز داشت: این سوسک ها حشرات مفید و شکارچی آفات کشاورزی مانند ملخ و لارو پروانه ها هستند و در صورت احساس خطر برای دفاع از خود، ماده دفاعی بد بویی متصاعد می کنند.

وی، با اشاره به این که به هیچ وجه نیاز به مبارزه شیمیایی با این حشرات نیست، اظهار کرد: این سوسک ها در مقابل گرما حساس هستند و با افزایش گرما سوسک های کارابید می میرند.
محمودی، بیان داشت: در مکان های عمومی مانند پارک ها به دلیل حضور کودکان استفاده از سموم از بین بردنده سوسک ها خطرناک است و با توجه به این که این حشره شب فعال است و به سمت نور جذب می شود با ایجاد موانع فیزیکی و خاموش کردن نورهای اضافی از ورود این حشره به داخل اماکن مسکونی می توان جلوگیری کرد.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران کانون های فرهنگی هنری مساجد قم شبستان آق قلا نمایشگاه کتاب ملخ حشرات سوسک شهرستان جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • این سوسک یک اثر هنری است (عکس)