Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:57:52 GMT

مخالفت وزارت جهاد کشاورزی با صادرات تخم مرغ مولد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۲۱۴۶

مخالفت وزارت جهاد کشاورزی با صادرات تخم مرغ مولد

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: وزارت جهاد کشاورزی به منظور حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از خروج ارز 4200 تومانی از کشور، با صادرات تخم مرغ مولد و غیرخوراکی موافق نیست.

«شاهرخ شجری» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با اشاره به آزاد شدن صادرات تخم مرغ از فردا (10 اردیبهشت) افزود: معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای خواستار ممنوعیت صادرات تخم مرغ مولد و غیرخوراکی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: این معاونت در پی نامه سوم اردیبهشت ماه امسال وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص رفع ممنوعیت صادرات تخم مرغ خوراکی درخواست کرد تا با تعرفه اعلامی در نامه مذکور به گمرک جمهوری اسلامی ایران صادرات تخم مرغ خوراکی با کد تعرفه 04072110 را بلامانع و صادرات تخم مرغ غیرخوراکی تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شود.
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: علت درخواست ممنوعیت صادرات تخم مرغ غیر خوراکی این است که این محصول با نرخ ارز رسمی 4200 تومانی وارد و جزء نهاده تولیدی واحدهای مرغداری کشور محسوب می شود.
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهادکشاورزی گفت: به منظور حمایت از تولید داخلی، صادرات تخم مرغ خوراکی، سیب درختی، پرتقال و پودر آب پنیر بلامانع و در مقابل صادرات دام زنده، شتر، تخم مرغ مولد و غیرخوراکی توسط این دفتر ممنوع اعلام شده است.
به گزارش ایرنا، معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در چهارم اردیبهشت ماه امسال صادرات تخم مرغ را آزاد کرد.
ایران به دلیل تولید سالانه بیش از 900 هزارتن تخم مرغ در این محصول خودکفا است و توان صادرات سالانه بین 50 تا 100 هزارتن مازاد تولید به کشورهای همسایه را دارد.
هم اکنون سرانه مصرف این محصول در کشور ما نزدیک 12 کیلوگرم است.
اقتصام**9186**9189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي تخم مرغ شجري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد