Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت نظارت بیشتر بر فضای مجازی، گفت: افراد مستعد ارتکاب جرم و قانون گریزان نباید احساس کنند که فضای سایبری برایشان یک حاشیه امن و حیاط خلوت جهت ارتکاب اقدامات مجرمانه است.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک فرارسیدن ایام بزرگداشت مقام کارگران و معلمان، این دو قشر را مجاهدان بی منت عرصه تولید و دانش افزایی توصیف کرد و گفت: جایگاه کارگران به عنوان عناصر اصلی تولید بویژه امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «رونق تولید» نامگذاری شده است، باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: معمولا در این ایام، همایش ها و سخنرانی های زیادی برگزار می شود اما نباید به این موارد بسنده کرد بلکه دستگاه های مسئول باید در جهت رفع مشکلات کارگران، گام های جدی و اساسی بردارند و از سوی دیگر، نباید اجازه داد هیچ کارگاه و کارخانه ای تعطیل و کارگران بیکار شوند زیرا امروز یکی از اصلی ترین خواسته های دشمن، تعطیلی تولید و بیکاری کارگران در کشور است.

آیت الله رئیسی، یکی از مهم ترین موانع رونق تولید و عامل بیکار شدن کارگران را واردات بی رویه کالاهای غیر ضروری به کشور دانست و با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در خصوص مبارزه با قاچاق کالا تصریح کرد: وقتی می گوییم قاچاق، منظورمان اقدامات خرد اهالی مناطق مرزی نیست که هر از گاهی یک کالا مثل تلویزیون را از طریق مرز وارد کشور می کنند بلکه قاچاق از نگاه ما، اقدامات «شبکه های قاچاق» است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آمارهای نیروی انتظامی، گمرک جمهوری اسلامی و دستگاه قضایی از مبارزه با قاچاق، قابل تقدیر است اما با واقعیت های موجود در بازار فاصله دارد، اظهار کرد: جلوه این آمارها باید مبارزه بی امان با قاچاق باشد که امروز از پشت به اقتصاد و تولید در کشور خنجر می زند.

آیت الله رئیسی افزود: اگر می خواهیم منویات مقام معظم رهبری را به دقت و درستی اجرا کنیم، اولا وزارت اطلاعات و سایر نهادهای امنیتی باید شبکه های قاچاق کالا را شناسایی و دنبال کنند که این اصلا کار پیچیده و دشواری نیست، ثانیا دادستان های مناطق مرزی و بنادر با همکاری دستگاه های امنیتی و انتظامی، باید با یک هماهنگی جدی، پیگیری مجدانه و اقدام بدون تسامح به گونه ای فعال تر در مبارزه با قاچاق عمل کنند که مردم، تفاوت این مبارزه و نتایج آن را به خوبی احساس کنند.

رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به لزوم توجه به امنیت فضای سایبری خاطرنشان کرد: همان گونه که فضای فیزیکی و واقعی نیاز به صیانت و تامین امنیت دارد، باید از فضای سایبری هم صیانت کرد و اجازه نداد که برای مجرمان و قانون گریزان، تبدیل به حیاط خلوت و حاشیه امن شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به حادثه اخیر در همدان، این اتفاق را موجب جریحه دار شدن قلوب مردم دانست و با بیان اینکه متهم این جنایت چند روز در فضای سایبری اقدام به تهدید و قدرت نمایی می کرده است، تاکید کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری نیز بیان فرمودند، ما به عنوان دستگاه قضایی در حدود وظایف قانونی خود در این زمینه احساس مسئولیت می کنیم و قطعا باید این فضا را برای افراد مستعد ارتکاب جرم و قانون گریزان، نا امن کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان ابراز امیدواری کرد که همه هموطنان از برکات ایام باقیمانده ماه معظم شعبان بهره مند و آماده ورود به ماه مبارک رمضان شوند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 قوه قضاییه نیروی انتظامی ابراهیم رئیسی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد