Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبریان، نایب رئیس انجمن برنج در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه سیلاب‌های اخیر به تولید برنج خسارت جدی وارد نکرده است، اظهار کرد: با توجه به آنکه در زمان وقوع سیل، استان‌های شمالی در حال خزانه گیری بودند، از این رو خسارت جدی به این مناطق وارد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در زمان وقوع سیل جز استان گلستان در مناطق دیگر شمال شاهد بارندگی و سیل چندان زیادی نبودیم.

اکبریان با اشاره به اینکه سیلاب‌های اخیر مقدار کمی خسارت به خزانه‌های برنج در شمال کشور وارد کرده است، بیان کرد: اگر این سیل از اواسط اردیبهشت به بعد اتفاق افتاده بود، بدون تردید زمین‌های اصلی برنج خسارت جدی می‌دیدند.

نایب رئیس انجمن برنج با اشاره به اینکه مشکلی در تولید برنج استان‌های مازندران و گیلان نداریم، افزود: اگرچه آمار دقیقی از سطح زیر کشت برنج در دسترس نیست، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۵۰۰ هزار هکتارسطح زیر کشت برنج در این ۲ استان است.

وی در ادامه افزود: با وجود آنکه پیش بینی‌های اقلیم نشان می‌دهد که بارش‌های اردیبهشت نرمال و قدری فراتر از نرمال است، از این رو خسارت جبران ناپذیری به اراضی برنج وارد خواهد شد و در غیر این صورت تولید برنج در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: رکود بر بازار برنج ایرانی حاکم است/ نرخ هر کیلو برنج‌ طارم ۱۵ هزار تومان

این مقام مسئول میزان واردات برنج در سال جدید را ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: وقوع سیل اخیر نباید بهانه‌ای شود تا میزان واردات افزایش یابد، مگر اینکه در این ۶ ماه اتفاق جدیدی در تولید رخ دهد.

وی میزان تولید برنج در سال گذشته را براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی ۲ میلیون و ۵۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با وجود آنکه تا اردیبهشت نمی‌توان برآورد دقیقی از تولید داشت، اما پیش بینی می‌شود که در صورت عدم وقوع سیل در اردیبهشت میزان تولید با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی در سال زراعی جدید روبرو شود.

نایب رئیس انجمن برنج در پایان قیمت هر کیلو برنج طارم ۱۶ هزار و برنج ندا و شیرودی ۱۴ تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

انتهای پیام/

افزایش تولید برنج در راه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی واردات کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور و واردشدن خسارت به زمین‌های کشاورزی گفت: در روز‌های اخیر شاهد باد و طوفان و سیل‌های شدید در سراسر کشور بودیم که متاسفانه برخی مناطق آسیب‌های زیادی به آنها وارد شده است. 

او می‌گوید: استان خوزستان به ویژه شهرستان‌های شوش و کرخه در بارندگی و سیل اخیر در بخش کشاورزی و دامداری خسارت جدی وارد شده و تمامی دارایی کشاورزان نابود شده است.

به گفته این مقام مسئول علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

کعب عمیر گفت: انتظار می‌رود وزارت جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه بخش زیادی از مزارع در معرض سیل و بارندگی آسیب‌های جدی دیدند که انتظار می‌رود دولت با نگاهی ویژه این خسارات را در حمایت از کشاورزان جبران کند.

وی گفت: از دولت، سازمان مدیریت بحران کشور و وزارت جهاد کشاورزی انتظار م رود با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پیگیر خسارات کشاورزان استان خوزستان و شهرستان‌های شوش و کرخه بعد از بارندگی اخیر از سوی مسئولان ملی و دستگاه‌های متولی هستم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟