Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@19:39:46 GMT

رشد 60 درصدی داخلی سازی ماشین آلات خط تولید در سال 1397

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۳۲۷۱

رشد 60 درصدی داخلی سازی ماشین آلات خط تولید در سال 1397

تهران- ایرنا- مدیرکل صنایع ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش 60 درصدی تولید داخلی برخی از تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید در سال 97 خبر داد.

به گزارش دوشنبه تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «امیرحسین شیروی» افزود: در چند سال گذشته طرح های مختلفی برای افزایش تولید داخل پیگیری شد که این هدف پارسال به پیشرفت 60 درصدی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در پایش طرح های مهم نفتی، پتروشیمی و فولادی تلاش شد ساخت تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید داخلی سازی شود و در این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شد.

** رصد دقیق شرکت هایی که به نام داخلی کار می کنند
این مسئول گفت: در گذشته برخی شرکت ها با نام ایرانی، تجهیزات و ماشین آلات وارد می کردند اما با همکاری کارفرمایان و مشاوران، طرح ها از آغاز تا انتها پایش و قراردادهای ساخت داخل از بانک ها اخذ شد و اجازه ندادیم به نام شرکت داخلی، واردات انجام شود.
وی اضافه کرد: با رصد دقیق شرکت هایی که به نام داخلی کار می کنند و اطمینان از اینکه سازنده اند، تولیدات داخلی را مدیریت کردیم و پارسال تولید داخلی تجهیزات و ماشین آلات در زمینه پتروشیمی، پالایشگاه، نفت و نیروگاه به نتایج خوبی منجر شد.

** صادرات ماشین آلات؛ در صورت دریافت درخواست
مدیرکل صنایع ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره صادرات تجهیزات و ماشین آلات ساخت داخل گفت: عمده این ماشین ها، سفارشی اتند که بر پایه راه اندازی یک خط تولید سفارش داده و تولید می شود اما در تجهیزاتی مانند پمپ، کمپرسور و غیره صادرات هم داریم.
شیروی بیان داشت: اگر یک شرکت ایرانی در خارج از کشور پروژه ای داشته باشد، در صورت ارائه درخواست تجهیزات مورد نیاز آن را تامین و صادر می کنیم.
وی گفت: به طور مثال اکنون گروه مپنا (مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران) در عراق در حال ساخت نیروگاه است و بیشتر تجهیزات را از ایران تامین می کند؛ بنابراین در سال جدید گسترش روابط با کشورهای همسایه می تواند این نوع صادرات را افزایش دهد.

** مدیریت واردات کالاها با سامانه ثبت سفارش
شیروی تصمیم پارسال برای واگذاری ثبت سفارش به معاونت صنایع را یکی از اتفاق های موثر در مدیریت واردات کالاهایی برشمرد که تولید داخل دارند.
این مسوول افزود: در حمایت از تولیدکنندگان داخلی، واردات کالاهایی که به اندازه کافی تولیدات داخلی داشتند، مدیریت شد.
وی تاکید کرد سامانه ثبت سفارش ابزار خوبی برای جلوگیری از واردات بی رویه بود و در ادامه این اقدام بسیاری از بازرگانان که واردات این کالاها را بر عهده داشتند، به دلیل سیاست جاری و بهره مندی از حمایت ها به جای واردات، خطوط تولید را راه اندازی کردند.
به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب امسال را به «رونق تولید» نامگذاری کردند.

اقتصام*3065*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومت 92 كالاي ايراني ماشين آلات خطوط توليد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات