Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، به همت ناحیه مقاومت بسیج ثارالله یزد همایش حکمت مطهر همزمان با فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت و گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، تجلیل از مربیان عقیدتی وپیشکسوتان و رزمندگان بسیج  با حضور فرماندهی ونمایندگی، ولی فقیه ناحیه ثارالله در دفترامام جمعه بخش مرکزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم فرمانده ناحیه ثارالله ضمن گرامیداشت هفته عقیدتی درسپاه وبسیج، سالروز شهادت علامه شهید استاد شهید مطهری (ره) این روز را به مربیان وپیشکسوتان این عرصه تبریک عرض نمود.
وی افزود: امروز وظیفه ما ومربیان عقیدتی وحلقه‌های صالحین درمجموعه سپاه وبسیج سنگین‌تر شده است وانقلاب ما، چون انقلاب اعتقادی ومکتبی بود مثل نگینی درجهان می‌درخشد واین بخاطر خلف صالح امام زمان (عج) است که سکان این انقلاب را درست وبخوبی هایت می‌کنند.
دهقان درادامه خاطر نشان کرد: امروز نقش مربیان عقیدتی وصالحین نقش پررنگ وبسیار والایی است وپوشیدن لباس سبزپاسداری جهاد فی بسبیل الله است وبه خاطر همین است که درکشوری هستیم که همه آن‌ها نقش ایثارگری و معلمی دارند و اگر نبود این معنویت درسپاه وبسیج، سپاه به این قدرت نمی‌رسید.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم مدرسی ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیران و مربیان عقیدتی سیاسی درسپاه گفت: در این هفته عقیدتی باید عرصه اعتقادی فرهنگی و منش خودمان را هرچه بیشتر تقویت کنیم. وی برتقویت بستر‌های حلقه‌های صالحین و زمینه سازی برای ظهور حضرت، ولی عصر (عج) تاکید کرد.
وی گفت: ما باید ارتباط وپیوندمان رابا امام زمان (عج) تقویت کنیم و راز ماندگاری این انقلاب این است که ما توانستیم مقاومت کنیم وبخش بزرگ آن هم بخاطرامام زمان است وما همواره باید رفتار ومنشمان طوری باشد که دل امام زمان راخشنود کند وانشاء الله بسترسازی وزمینه سازی کنیم برای ظهور ان حضرت که یکی از این بستر‌ها حلقه‌های صالحین وحضورفعال در آن است که وظیفه همگان است.
امام جمعه بخش مرکزی تاکید کرد:امروز روحانیت وسپاه درپای کار است و انشا الله دست دردست هم بتوانیم زمینه ظهور امام زمان را فراهم کنیم واین سرمایه گرانقدر مقام معظم رهبری را که تا حالاکسی نداشته و واقعا ایشان رهبری فرزانه و مدیر عمل درمیدان علم است را تا ظهورامام عصر (عج) حفظ بفرماید.
وی در ادامه مجموعه سپاه را حرکت آفرین و با محوریت دین عنوان کرد و افزود: ما درطول تاریخ مان شخصیت‌های بزرگی داشتیم واستاد شهید مطهری (ره) ازچهره‌های الگو وشاخص ما است ودر استان یزد ما یزدی‌ها دو مطهری داریم که یکی از ان دو دربین ما نیست وایشان شهید سید رضا پاکنژاد که کتاب‌های ارزنده‌ای بخصوص اولین دانشگاه وآخرین پیامبر می‌باشد و شخصیت دوم که در بین ما هست و کمتر در استان از ایشان استفاده می‌شود ایت الله مصباح یزدی می‌باشد که مایزدی‌ها بیشتر باید از ایشان بهره ببریم و در این هفته عقیدتی باید عرصه اعتقادی فرهنگی ومنش خودمان را هرچه بیشتر تقویت کنیم.
درپایان این مراسم از ۱۵ نفر از مربیان عقیدتی وسرگرو‌های حلقه‌های صالحین با اهداء لوح تقدیر وهدیه تجلیل بعمل آمد و در ادامه نماز مغرب وعشاء به امامت حاج اقا مدرسی برگزار گردید. انتهای پیام/د 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه جریان مخالف استاد مطهری

مبلغ: غیر از کسانی که به لحاظ دینی با ایشان در تضاد بودند، متدینان و حتی برخی روحانیون هم در قبال او موضع‌گیری داشتند. ما چند جریان را در مقابل استاد مطهری می‌بینیم.
نخست جریان ولایتی‌ها که نسبت به مطهری بی‌مهری‌هایی داشتند و هنوز هم دارند. جریان دوم جریان‌های سنتی در معارف اسلام بودند. جریان سوم گروهی از انقلابیون که استاد مطهری را مورد اتهام قرار می‌دادند.

رفتار جریان اول: استاد مطهری نسبت به ولایت، مواضع صریح و مستدلی دارد. رساله‌ای هم در این رابطه تالیف کرده است. در آن رساله هم بر ولایت سیاسی اهل بیت علیهم‌السلام استناد کرده و هم بر ولایت معنوی و باطنی آنها. علاوه بر این‌ها، ایشان از آثار استدلالی که در این زمینه تالیف شده است، استقبال کردند مثلا در مقاله‌ای از «الغدیر» علامه امینی دفاع کردند. با همهٔ این تلاش‌ها چرا عده‌ای ولایتی با ایشان مخالف بودند؟

این انتقادات ناشی از آن است که این گروه توقع داشتند استاد مطهری در میدان لعن و سب وارد شود و در مورد تبری نسبت به برخی شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت به صراحت موضع‌گیری کند. شهید مطهری اهل این‌گونه مقابله‌ها که امت اسلامی را با اختلاف مواجه می‌کند، نبود. این جماعت به همین علت دربارهٔ او موضع‌گیری منفی می‌کردند، ولایت او را ضعیف می‌شمردند و از این جهت او را مورد نقد و اعتراض قرار می‌دادند.

رفتار جریان دوم: این جریان که تشابه زیادی با جریان اول دارد، معتقد بودند شهید مطهری یک عالم متجدد است و برای این‌که از اسلام دفاع کند، برخی احکام اسلام را نادیده می‌گیرد. این افراد با تجددگرایی استاد مطهری مخالف بودند و معتقد بودند نظرات او با استدلال سنتی سازگار نیست. مثلا شهید مطهری از این‌که زنان با رعایت پوشش اسلامی در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته باشند دفاع کرده است. ولی این گروه سنتی معتقد بودند این الگو، الگوی اسلامی نیست بلکه الگوی برگرفته از غرب است.

در بین علمای ما افراد نسبتا زیادی بودند که به این دلیل با افکار شهید مطهری مخالف بودند. یکی از همین افراد که سابقهٔ تحصیل نزد استاد مطهری داشت، کتاب مسئلهٔ حجاب ایشان را مورد نقد قرار داد، حواشی برای کتاب نوشت و برای استاد مطهری فرستاد. در آن حواشی، طعنه‌های زیادی با همین جهت‌گیری علیه استاد مطهری وجود دارد. شهید مطهری از این اتهامات بسیار متاثر می‌شود و ذیل آن حواشی می‌نویسد از چیزهایی که من از آن نمی‌گذرم این افتراهاست. این گروه خیلی به استاد مطهری فشار می‌آوردند.
مطهری در میان هم‌صنفان خودش هزینه می‌داد ولی دست از روشنگری دین برنمی‌داشت. اگر ایشان می‌خواست تسلیم پسند عوام‌الناس شود آثاری مثل تحریفات عاشورا نمی‌نوشت و سکوت می‌کرد کما این‌که هم‌لباسان او سکوت می‌کردند و مورد احترام مردم قرار می‌گرفتند. حرف شهید مطهری همین است که نتیجهٔ کتمان حقیقت عذاب الیم است.

رفتار جریان سوم: شهید مطهری از همراهان امام در انقلاب بود، در جریان نهضت حضور داشت ولی بسیاری از انقلابیون با او مشکل داشتند. این مشکل از دو جهت بود یکی مشکل نظری و دوم مشکل عملی. مشکل نظری این بود که عده‌ای به نام انقلابیون می‌خواستند همهٔ اسلام را در انقلاب خلاصه کنند. انگار اسلام مساوی با انقلاب است و هیچ چیز دیگری از اسلام را به رسمیت نمی‌شناختند. این جریان همهٔ ارزش‌ها را در انقلاب می‌دید. انگار غیر از انقلاب در اسلام چیزی نیست. مطهری با چنین تفکری مشکل داشت و مقابل آن می‌ایستاد.
از نظر مطهری، اسلام مبارزه دارد ولی این یکی از ارزش‌های اسلام است. مطهری خطاب به این گروه تندرو می‌نویسد:« از نظر شما تمام مسائل قرآن بر محور انقلاب است».

استاد مطهری در برابر این سه جریان ایستاد و جان خودش را فدا کرد. بیان مطالب آسیب شناسی های فکری در زمان و شرایط انقلاب کار سختی بود و کسی دیگری جز ایشان مقابل این جریان های افراطی نایستاد.

* استاد حوزه و پژوهشگر دین / * منتشر شده در مجله خیمه اردیبهشت 1403

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902693

دیگر خبرها

  • علی مطهری: حاندان مطهری همه به یک گونه فکر می‌کنند
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • یادواره شهدای نیر با محوریت فضائل استاد شهید مطهری
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • تاکید امام جمعه موقت بوکان برلزوم تکریم معلمان
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی در تکاب
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه پاسداشت هفته عقیدتی در شهرستان زابل