Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@14:19:45 GMT

روی خوش شهردار به قطار شهری /شورایی‌ها کماکان مخالف هستند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۵۱۷۱

روی خوش شهردار به قطار شهری /شورایی‌ها کماکان مخالف هستند

به گزارش خبرنگار مهر، ادامه یا توقف قطار شهری؛ این موضوع اصلی جلسه امروز شورای شهر کرمانشاه با حضور سعید طلوعی شهردار کرمانشاه بود که پیرامون مسائل آن بحث شد و تا پایان زمان علنی جلسه بی‌نتیجه ماند.

در ابتدا سعید سلیم‌ساسانی، رئیس سازمان قطار شهری کرمانشاه به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت و گفت: تا به حال ۲۰۵ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و ۱۹ میلیارد تومان هم به مشاور پرداخت کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از نیاز مالی ۱۶۸۰ میلیارد تومانی این پروژه برای اتمام فاز اول خبر داد که با مخالفت اعضای شورای شهر روبرو شد.

احسانی عضو شورای شهر که از مخالفان سرسخت قطار شهری است خواستار توقف این پروژه شد و گفت که ما تمام سرمایه‌هایمان را از دست داده‌ایم و دیگر چیزی نداریم که خرج این پروژه کنیم، شهرداری در پرداخت حقوق پرسنل خودش هم مانده چطور می‌خواهد این هزینه را تأمین کند.

وی تصریح کرد: تا زمانی که یک مرجعی مدت زمان اجرای آن‌را تضمین نکند از این به بعد هر نامه‌ای در مورد قطار شهری به حن شورا بیاید با آن مخالفت خواهم کرد.

موسوی‌اجاق، سخنگوی شورای شهر هم اظهار داشت: در عرض ۱۰ سال گذشته در بهترین شرایط اقتصادی ۲۰۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص یافته و تخصیص این ۱,۶۸۰ میلیارد تومان چیزی حدود ۲۵ تا ۳۰ سال دیگر طول می‌کشد و تا آن زمان پروژه هم از حیز انتفاع می‌افتد.

وی خطاب به شهردار کرمانشاه گفت: به عنوان شهردار پاسخ دهید که از چه محلی این اعتبار را می‌خواهید تأمین کنید.

البته این سوال بی‌جواب ماند!

طلوعی شهردار کرمانشاه برای آرام کردن فضا دقایقی صحبت کرد و با دعوت اعضا به تصمیم‌گیری در فضای بدون تنش گفت: تمام اظهارات در مورد قطار شهری و اشتباه بودن آن‌را قبول دارم، اما کاری است که شروع شده و چاره‌ای جز تمام شدن آن نداریم.

وی افزود: تا به حال کارهای زیادی انجام شده و زحمات بسیاری کشیده شده است و با انجام و احداث ایستگاه‌های روی زمین قطعاً نمای بهتری برای مردم خواهد داشت.

رسول آزادی دیگر عضور شورای شهر هم اجرای این پروژه با اعتبارات شهرداری را غیرممکن دانست و گفت: باید هزینه‌های قطار شهری بررسی و حسابرسی شود.

وی تصریح کرد: این پروژه از نظر ما به سرانجام نمی‌رسد، اما باید حسابرسی شود که این هزینه‌ها در کجا انجام شده است حتی اگر شده خودمان هزینه این موضوع را پرداخت می‌کنیم.

این موضوع با واکنش سلیم‌ساسانی، رئیس سازمان قطار شهری کرمانشاه روبرو بود و در پاسخ به این اظهارات گفت که دیوان محاسبات سالانه حساب‌های سازمان قطار شهری را می‌بندد و مغایرت‌ها را محاسبه می‌کند، نیازی نیست شما از جیب شخصیتان هزینه کنید.

رئیس شورا هم که ظاهراً موافق ادامه قطار شهری است چندین بار مقابل مخالفان ایستاد و از آن دفاع کرد؛ امیری معتقد بود که ادامه دادن یا ندادن این پروژه نیازی به رأی شورای شهر ندارد در حالی که اعضا بر نیاز به تصویب این موضوع در شورا صراحت داشتند!

طیب حیدری از دیگر مخالفان این پروژه هم گفت که شهرداری برای ادامه این پروژه پول لازم را ندارد و دولت خودش باید برای تمام شدن آن کمک کند.

وی با بیان اینکه دولت با ایجاد تعهدات دست شهرداری را در پوست گردو گذاشته افزود: دولت خودش باید آن‌را تمام کند، زمانی که مترو برای شهرهای دیگر اجرا می‌کرد، ما کجا بودیم؟

البته به نظر این انتقاد بیشتر به شورا وارد است تا دولت؛ واقعاً جای سوال است که در آن زمان واقعاً شورای شهر کرمانشاه چرا نتوانست سهمی را از این پروژه‌های مهم برای کرمانشاه بگیرد.

در ادامه با بالا گرفتن بحث تعطیلی قطار شهری و مخالفت اعضا رئیس شورای شهر خطاب به احسانی و موسوی اجاق گفت که شما که مخالفت می‌کنید بیشترین سهم را در اجرای آن داشتید.

کد خبر 4603909

منبع: مهر

کلیدواژه: قطار شهری کرمانشاه شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه

از سوی دیگر در تاریخ معاصر ایران، رد هشت سال جنگ تحمیلی بر تن کرمانشاه مانده و از این نظر نیز قابل ستایش است. علاوه‌بر این دو مورد، طبیعت کرمانشاه نیز سخاوتمندانه جاذبه‌های متعددی را به‌نمایش می‌گذارد.

یکی از این جاذبه‌های طبیعی این ناحیه، دریاچه سراب نیلوفر است. هرگاه با تهیه بلیط قطار کرمانشاه به این ناحیه سفر کردید، باید حتما از این دریاچه نیز دیدن کنید. در این مقاله اطلاعاتی را درباره دریاچه سراب نیلوفر در اختیارتان قرار می‌دهیم.

دریاچه سراب نیلوفر کجاست و چرا به این نام خوانده می‌شود؟

دریاچه سراب نیلوفر یکی از مهم‌ترین نقاط گردشگری استان کرمانشاه است که به‌واسطه زیبایی مثال‌زدنی‌اش، همه‌ساله عده زیادی از مسافران را به‌سمت خود جذب می‌کند. این دریاچه در ناحیه شمال غربی کرمانشاه و در روستایی به همین نام واقع شده است. دریاچه سراب نیلوفر، با گل‌های نیلوفر پوشیده شده و به همین خاطر با دیدن آن، قدم به دنیای خیال و رویا می‌گذارید. این منظره به‌قدری تماشایی است که به نظر نمی‌رسد بخشی از زمین باشد. البته این دریاچه این روزها به یک مجموعه گردشگری کامل تبدیل شده که در تمام فصول سال، میزبان مسافران است.

دریاچه سراب نیلوفر در میان کوه‌های کماجار شکل گرفته است. این دریاچه وسعتی برابر با 1331 هکتار داشته و آب آن زلال و شفاف است. چشمه‌هایی که از کوه‌های کماجار سرچشمه می‌گیرند، در نهایت به دریاچه می‌ریزند و آن را تغذیه می‌کنند. اگر در نیمه اول سال به کرمانشاه سفر کنید، خواهید دید که نیلوفرهای آبی گل داده و منظره زیبایی را خلق کرده‌اند.

چنان‌چه میزان بارش سالیانه در منطقه مطلوب باشد، دریاچه در تمام طول سال پرآب است. حتی در برخی نواحی، عمق آن به 32 متر نیز می‌رسد. بااین‌حال در برخی مواقع به‌دلیل بارش کم، از آب دریاچه کاسته می‌شود. دریاچه سراب نیلوفر دارای مواد معدنی خاصی است که شرایط را برای رشد نیلوفرها مساعد می‌کنند.

وجه تسمیه دریاچه سراب نیلوفر

باوجودآنکه وجود گل‌های نیلوفر در این دریاچه دلیل نام‌گذاری آن را توجیه می‌کند؛ اما ممکن است بخش اول این اسم پرسشی را در ذهن ایجاد کند. باید گفت که در زبان محلی سراب یا سرآب به معنای دریاچه حوض‌مانندی است که آب آن از چشمه‌ها تأمین می‌شود. به همین خاطر است که این دریاچه با نام سرآب نیلوفر شناخته می‌شود.

دلایل اهمیت دریاچه سراب نیلوفر

دریاچه سرآب نیلوفر از نظر زیست‌محیطی نیز اهمیت بسیار زیادی دارد و یک زیست‌بوم غنی محسوب می‌شود. انواع مختلفی از ماهی‌ها در این دریاچه وجود دارند و علاوه‌بر آن، پرندگان متعدد در اطراف آن زندگی می‌کنند. همه‌ساله این دریاچه پذیرای بسیاری از پرندگان مهاجری است که از شهرهای دور و نزدیک به این ناحیه می‌رسند. از سوی دیگر، این دریاچه برای بومیان و افراد محلی، ارزش معنوی زیادی دارد. آن‌ها این دریاچه را به سبب وجود گل‌های نیلوفر، مقدس می‌دانند. حتی در طول تاریخ افسانه‌های متعددی نیز درباره این دریاچه و داستان‌های پیرامون آن نقل شده است. ازاین‌رو می‌توان سراب نیلوفر را از جنبه‌های مختلف، یک دریاچه ارزشمند دانست.

بهترین زمان بازدید از دریاچه سراب نیلوفر

به‌طور کلی می‌توان گفت که شهر کرمانشاه آب و هوای مطلوبی دارد. در فصول گرم سال، این ناحیه نیز تا حدی گرم است؛ اما نه به‌اندازه‌ای که آزاردهنده باشد. ازسوی‌دیگر، در فصول سرد سال نیز بارش برف و باران در حد مطلوبی خواهد بود و همین دلیل است که دریاچه را پرآب نگه می‌دارد. اگر می‌خواهید دریاچه را در زیباترین حالت آن مشاهده کنید، باید در فصل تابستان به کرمانشاه بروید.

در این فصل، گل‌های نیلوفر به زیباترین‌شکل سطح آب را می‌پوشانند و منظره بی‌نظیری را خلق می‌کنند. بااین‌حال ذکر این نکته ضروری است که پس از دهه 80، حفر چاه‌های غیرمجاز و کشت‌و کار بی‌رویه در اطراف دریاچه، سبب کم‌ شدن آب آن شد. در چند سال اخیر وضعیت دریاچه بهبود نسبی داشته است؛ اما آن‌چه پیش از دهه 80 در این ناحیه دیده می‌شد، بی‌شباهت به تکه‌ای از بهشت نبود.

نحوه دسترسی به دریاچه چگونه است؟

برای‌آنکه از سراب نیلوفر زیبا ودیدنی بازدید کنید، پیش از هرچیز باید خودتان را به شهر کرمانشاه برسانید. وسایل نقلیه متعددی در این مسیر وجود دارند،که بسته به شرایط باید بهترین آن‌ها را انتخاب کنید. بهترین و سریع‌ترین روش دسترسی به کرمانشاه، مسیر هوایی است. شما می‌توانید فاصله 423 کیلومتری تهران تا کرمانشاه را ظرف مدت یک ساعت با قطار طی کنید و سپس به‌راحتی به دریاچه بروید. بااین‌حال اگر می‌خواهید هزینه سفر را کاهش دهید، قطار انتخاب مناسبی است. بلیط قطار کرمانشاه بسیار ارزان‌قیمت است؛ اما مسیر طولانی و نزدیک به 11 ساعت خواهد بود.

پس‌از آنکه به کرمانشاه رسیدید، برای رسیدن به سراب نیلوفر باید از میدان اصلی شهر یعنی میدان آزادی حرکت کنید. البته وسایل حمل‌ونقل عمومی برای رسیدن به دریاچه وجود ندارد و باید با خودروی شخصی یا تاکسی دربست به این منطقه بروید. از میدان آزادی وارد بلوار کارگر شوید و سپس به بلوار باهنر بروید. در ادامه، بلوار باهنر به جاده سراب نیلوفر خواهید رسید. این دریاچه در واقع در 20کیلومتری شمال غرب کرمانشاه قرار دارد.

فلای تودی شما را تا دریاچه سراب نیلوفر همراهی می‌کند

اگر قصد سفر به کرمانشاه را دارید، فلای تودی شما را همراهی می‌کند. این مجموعه پلتفرمی برای رزرو آنلاین هتل و خرید آنلاین بلیط قطار و هواپیما است که بیش از 7 سال از آغاز فعالیت آن می‌گذرد. شما می‌توانید وارد سایت یا اپلیکیشن فلای تودی شوید و به انواع مختلفی از خدمات حوزه گردشگری دسترسی داشته باشید. علاوه‌بر تهیه بلیط قطار کرمانشاه یا بلیط هواپیما به سراسر دنیا، امکان رزرو بیش از 1.5 میلیون هتل و حتی اخذ ویزای توریستی نیز وجود دارد. فلای تودی تمام آن چیزی است که برای سفری آرام به آن نیاز دارید.

 

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز