Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش خبرگزاری بسیج ، میثم زالی در گفت گو با خبرنگار شاتا، با اشاره به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر لزوم حمایت مؤثر از تولیدکنندگان و صنعتگران در سال رونق تولید گفت: از ابتدای سال 1398، با دستور رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و وزیر صنعت، معدن و تجارت کارگروه‌های استانی تسهیل و رفع موانع تولید موظف شده‌اند تا با بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت اختیارات استانداران محترم و دستگاه‌های استانی درخصوص حل و فصل مشکلات بنگاه‌های تولیدی اعم از کوچک، متوسط و بزرگ اقدام خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از کارگروه‌های استانی درخواست شده است تا در صورت نیاز برای رفع موانع تولید در استان ها، در موارد ضروری اختیاراتی از دستگاه‌های ملی به استانی تفویض شده و به دبیرخانه این ستاد منعکس کنند تا به فوریت تمهیدات لازم برای تحقق این خواسته به حق، فراهم و عملیاتی شود.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همچنین از سفرهای دوره‌ای ستاد و دبیرخانه ستاد برای نظارت بر عملکرد کارگروه‌های استانی و حل مشکلات بنگاه‌های تولیدی که به هر دلیلی امکان رفع آن در کارگروه‌های استانی فراهم نشده خبر داد.

پایش تولید و صادرات محصولات منتخب استان ها

زالی همچنین از برگزاری قریب الوقوع کارگروه‌های استانی به منظور پایش تولید و صادرات محصولات منتخب در هر استان خبر داد و افزود: از استانداران سراسر کشور تقاضا کردیم با ایجاد تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌های استانی جهت تثبیت، رونق تولید و صادرات محصولات منتخب استان فعالیت کرده و در صورت کاهش موضوع را به دبیرخانه منعکس کنند تا اقدامات لازم در جهت جبران کاهش در ستاد صورت گیرد.

وی وظیفه اصلی دبیرخانه و ستاد در تهران را بازنگری و اصلاح دستورالعمل ها، آئین نامه‌ها، مقررات و قوانین در جهت تسهیل و رفع موانع موجود برای کلیه تولیدکنندگان و صنعتگران و شناسایی راهکارهای عام برای حل و فصل مشکلات فراگیر در بنگاه‌های تولیدی اعلام کرد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لازمه رونق تولید را هم‌افزایی، ایجاد تعامل و هماهنگی در دستگاه‌های تصمیم گیر در حوزه تولید دانست و گفت: ضرورت دارد به منظور جلوگیری از موازی کار‌ی‌ها، دستگاه‌های اجرایی که مأموریت سیاستگذاری و اقدام در حوزه تولید دارند، قبل از ابلاغ برنامه‌ها و سیاست‌های خود هماهنگی لازم را بین سایر دستگاه‌های ذیربط به عمل آورند.

زالی با اشاره به جایگاه قانونی این ستاد با حضور 11 عضو کابینه، رئیس کل محترم بانک مرکزی و رؤسای اتاق های بازرگانی، تعاون، اصناف و سازمان ملی استاندارد گفت : ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آمادگی دارد در خصوص ایجاد هماهنگی و هم افزایی مابین دستگاههای اجرایی، ایفای نقش نماید. بنابراین از کلیه دستگاه ها تقاضا می کنم به منظور ایجاد وحدت رویه و تصمیم‌گیری در حوزه تولید تلاش کنند از ظرفیت قانونی ستاد حداکثر استفاده صورت پذیرد.

افزایش تقسیط مالیات بنگاه های تولیدی تا 5 سال

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به مصوبات هفتاد و یکمین جلسه ستاد، از بازنگری در برخی مصادیق قانونی برای حمایت از تولیدکنندگان خبر داد و افزود: سران قوا در جلسه اخیر خود با افزایش مدت زمان تقسیط مالیات بنگاه‌های تولیدی از 36 ماه به 60 ماه در ماده 167 قانون مالیات های مستقیم مشروط به ارائه برنامه شفاف تولید موافقت کردند. بنابراین وظیفه خود می‌دانم از حمایت مؤثر مقام معظم رهبری و سران محترم قوا از تولیدکنندگان و صنتعگران در سال رونق تولید صمیمانه تشکر و قدردانی کنم و امیدوارم با استمرار این حمایت ها تمهیدات لازم برای تحقق شعار سال فراهم گردد.

زالی با اشاره به ماده 62 قانون رفع موانع تولید از تشکیل قریب الوقوع هیأت های متشکل از خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی به پیشنهاد استانداران سراسر کشور و انتخاب رئیس کل محترم بانک مرکزی به عنوان نمایندگان ایشان برای نظارت بر عملکرد بانک ها در اجرای مصوبات کارگروه‌های استانی خبر داد و افزود: سیستم بانکی در سال 97 مخاطب بیشترین مصوبات کارگروه‌ها بود. بنابراین ضمن تشکر از همراهی و تعامل کلیه بانک ها در اجرای مصوبات، امیدوارم با ایفای نقش مؤثر این هیأت‌ها، مصوبات بیشتری در بانکها با هدف حل و فصل حداکثری مشکلات بنگاه‌های تولیدی اجرایی گردد.

وی اضافه کرد: ستاد و کارگروه‌های استانی از بنگاه‌هایی حمایت می‌کنند که ضمن ارائه برنامه تولید و برنامه مالی شفاف و حفظ و ارتقاء تولید و اشتغال، دغدغه پرداخت بدهی خود به دستگاه‌های خدمات رسان و سیستم بانکی کشور را داشته باشد.

 

راه اندازی سامانه الکترونیک برای درخواست متقاضیان کارگروه های استانی

زالی از راه‌اندازی قریب الوقوع سامانه الکترونیک تسهیل با هدف ایجاد شفافیت در فرآیند ثبت درخواست تا حل مشکلات بنگاه‌های تولیدی با بهره‌مندی از اختیارات دستگاه های استانی، ملی و کارگروه های استانی خبر داد و افزود: تلاش‌خواهیم کرد با منعکس نمودن قوانین و مقررات مرتبط با تولید در این سامانه، بنگاه‌های تولیدی را از ظرفیت‌های قانونی موجود برای تسهیل و روان سازی شرایط کسب و کار مطلع کنیم.

وی به شناسایی مشکلات فراگیر در دستگاه‌های اجرایی و تلاش برای حل آن ها با بهره‌مندی از این سامانه اشاره کرد و گفت: با مساعدت کلیه دستگاه‌های اجرایی تلاش خواهیم کرد دغدغه تولیدکنندگان به ارتقاء تولید و اشتغال در بنگاه‌های خویش معطوف شده تا از اتلاف وقت ایشان در پیچ و خم‌های اداری پرهیز گردد.

زالی در پایان اظهار امیدواری کرد علیرغم شرایط خاص اقتصادی حاکم و تحریم‌های ناجوانمردانه، کلیه موانع و مشکلات بنگاه‌های تولیدی مرتفع و در پایان سال 98 شاهد تحقق حداکثری رونق تولید در کشور باشیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است