Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@22:45:40 GMT

مردان موفق ایرانی عرصه فناوری جهان

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۶۰۴۰

مردان موفق ایرانی عرصه فناوری جهان

پس از معرفی ۱۷ بانوی موفق ایرانی، در این سری گزارش‌ها اکنون قصد داریم ۹ مرد موفق ایرانی که در سپهر فناوری دنیا می‌درخشند اما شاید نورشان هنوز به چشم ما نرسیده را معرفی کنیم.

۱. نیما اصغر بیگی

"نیما اصغربیگی"(Nima Asgharbeygi)، مدیر ارشد فناوری شرکت گوگل است. اصغربیگی مدرک کارشناسی مهندسی برق خود را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده است و پس از آن موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی برق از "دانشگاه استنفورد "(Stanford University) شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدتی مؤسس سابق مؤسسه "CTO Clever Sense" که در اواخر سال ۲۰۱۱ توسط گوگل تأسیس شده بوده است. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ اصغربیگی در بخش "تحلیل هوش"(Analytics Intelligence) گوگل مشغول بود اما از سال ۲۰۱۶ تاکنون او مدیر ارشد بخش فناوری گوگل است که در آنجا به بررسی یادگیری ماشین در گوگل مَپ می‌پردازد.

۲. مایک بیدگلی

"مایک بیدگلی"(Mike Bidgoli) دارای مدرک لیسانس مهندسی برق و علوم کامپیوتر از "دانشگاه برکلی"(UC Berkeley) است. از مارس ۲۰۱۸ تاکنون رئیس بخش "محصولات" فیسبوک است اما پیش از این به مدت یک سال و یک ماه سرپرستی محصولات تبلیغاتی جدید در وبسایت شبکه اجتماعی "پینترست"(Pinterest) را بر عهده داشت. پینترست نام وبسایت شبکه اجتماعی شناخته شده برای اشتراک‌گذاری تصاویر است که به کاربران اجازه می‌دهد بر اساس علاقه خود تصاویر را پین کنند و سایر اعضا این تصاویر را لایک زده یا در صورت لزوم ریپین کنند. پیش از این، مایک مؤسس و مدیرعامل برنامه "tote" بود. مایک از اوت سال ۲۰۰۵ تا اوت ۲۰۰۹ در مایکروسافت مدیر بخشی بود که در آنجا او و تیمش مسؤلیت امنیت و مبارزه با اسپم هات میل کاربران را برعهده داشتند.

۳. سام نقشینه

"سام نقشینه"(Sam Naghshineh) مدتی مؤسس و مدیر عامل "DecaSense" بوده اما از سال ۲۰۱۸ وی در فیسبوک مشغول به کار است. "DecaSense" یک استارت آپ برای هوشمندسازی شهرها است که از هوش مصنوعی مبتنی بر دید به منظور کمک به ساخت شهرهای هوشمندانه و تولید وسایل نقلیه خودران استفاده می‌کند. نقشینه که به دو زبان فارسی و فرانسوی مسلط است، دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق از "دانشگاه تورنتو"(University of Toronto) و مدرک کارشناسی ارشد همین رشته از "دانشگاه ایلی‌نوی در اربانا-شمپین"(University of Illinois Urbana-Champaign) است. سام همچنین اختراعات فراوانی در زمینه‌های موقعیت‌یابی جهانی، هوش مصنوعی و "بهینه سازی قدرت سیلیکون" (silicon power optimization) دارد. از کارهای ارزشمند او می‌توان به طراحی هواپیماهای بدون سرنشین برای بوئینگ تا همکاری در توسعه سیستم " ای‌ایکس‌تی ۴"(Ext۴) هسته لینوکس اشاره کرد. ای‌ایکس‌تی۴ یک سیستم فایل‌بندی مبتنی بر ژورنال است که به عنوان نسخه جدید برای سیستم پرونده ext۳ معرفی شده است. " ای‌ایکس‌تی ۴" سیستم فایل بندی کنونی پیش فرض هسته لینوکس است. علاوه بر موارد گفته شده وی همچنین یک مشاور و مربی برای گروهای مختلف هکر است و از میزبانی رویداد هکاتون در سیلیکون ولی لذت می‌برد. هکاتون (Hackathon) رویدادی است که در آن برنامه‌نویسان رایانه و افراد دیگری که درگیر توسعه نرم‌افزار هستند، از جمله طراحان گرافیکی، طراحان واسط کاربری و مدیران پروژه گردهم می‌آیند و در توسعه پروژه‌های نرم‌افزاری و گاهی سخت‌افزاری با یکدیگر همکاری می‌کنند. هکاتون‌ها معمولاً بین یک روز تا یک هفته به طول می‌انجامند.

۴. علی اسلامی

"علی اسلامی"(Ali Eslami) دانشمند ارشد بخش دیپ مایند گوگل است که در آنجا به بررسی مشکلات مربوط به هوش مصنوعی می‌پردازد. پیش از آنکه اسلامی به گوگل بپیوندد یکی از محققان پسادکتری شرکت مایکروسافت بود. او دکترای خود را از دانشکده اطلاعات "دانشگاه ادینبرو"(University of Edinburgh) دریافت کرد و نکته جالب توجه این است که اسلامی در همان حین نیز محقق گروه هندسه بصری "دانشگاه آکسفورد"(University of Oxford) بود. در اوایل زمان دانشجویی نیز علی اسلامی توسعه دهنده گرافیکی شرکت‌های Rare بود. اکنون وی در مطالعاتش بیشتر بر روی استفاده از رایانه برای یادگیری الگوهای مولد تصاویر متمرکز است

۵. مرتضی زیجردی

"مرتضی زیجردی"(Morteza Zijerdi) مدیر تجاری مجموعه "سرویس‌های وب آمازون" است. وب‌سرویس‌های آمازون یا خدمات وب آمازون(Amazon Web Services) مجموعه‌ای از خدمات وب (وب سرویس) هستند که شرکت آمازون بر روی بستر ابر خود و از طریق اینترنت به عموم عرضه می‌کند. این سرویس‌ها زیرساخت‌های فناوری اطلاعات را به صورت سرویس‌های انعطاف‌پذیر به مشتریان اجاره می‌دهد. این سرویس‌ها شامل سرویس‌های محاسباتی و رایانشی (EC۲)، ذخیره‌سازی (S۳)، تحویل محتوا، پایگاه داده، تجارت الکترونیک، پرداخت و صدور صورتحساب و موارد دیگری می‌شود.

زیجردی دارای بیش از ۱۲ سال سابقه در بخش دولتی، مدیریت سرمایه‌گذاری، بخش بانکی و تکنولوژی است و پیش از آنکه وارد آمازون شود، مشاور ارشد شرکت" نوبلیس"(Noblis) بود.

تلاش‌های زیجردی در بخش دولتی موجب صرفه جویی میلیون‌ها دلار برای برنامه "Decennial ۲۰۲۰" شده است. همکاری‌های او با سیستم دانشگاه مریلند(USM) طی شش سال گذشته سبب ایجاد یک صندوق سرمایه گذاری ۲۰ میلیون دلاری شده است.

وی تاکنون پروژه‌های تحقیقاتی مختلفی را در زمینه تجزیه و تحلیل اقتصاد فناوری ابری، برنامه‌های کاربردی فن آوری بلاکچین برای دولت، یادگیری ماشین و امور مالی رفتاری رهبری کرده است.

زیجردی دارای مدرک مدیریت ارشد کسب‌وکار از "دانشکده کسب و کار اسمیت"(Smith School of Business) کانادا است. او همچنین دارای گواهینامه "تحلیل‌گر خبره مالی" (CFA) و "حسابدار عمومی گواهی‌شده" (CPA) است.

۶. مزدک تقی اسکوئی

دکتر "مزدک تقی اسکوئی"(Mazdak Taghioskoui) مؤسس استارت آپی موسوم به "مسائل را علمی دنبال کن"(Trace Matters Scientific) است و هدف این استارت آپ تمرکز بر توسعه ابزارهای پیشرفته برای کاوش سیاره متمرکز شده است. دکتر اسکوئی تجربه زیادی در توسعه ابزار طیف سنجی جرمی با تاکید بر توسعه فناوری‌های طیف سنج جرم / مینیاتوری دارد.

اسکوئی به عنوان محقق اصلی در یکی از پروژه‌ای ناسا که برای توسعه یک منبع یونی برای مأموریت‌های مریخ است، شرکت کرده است. وی همچنین به عنوان یک محقق دستیار نیز در توسعه نخستین طیف سنجی جرمی پلاسما برای اکتشافات سیاره‌ای مرکز پرواز فضایی گادردناسا در قالب "ابزار سیاره‌ای برای پیشرفت مشاهدات سیستم خورشیدی" (PICASSO ) همکاری کرده است.

وی پس از اخذ مدرک کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف، موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد رشته شیمی تجزیه و دکترای مهندسی برق از "دانشگاه جرج واشنگتن" (George Washington University) شد.

دکتر اسکوئی جوایز متعددی را برای تحقیق خود در مورد مینیاتوری کردن منابع پلاسما و طیف سنج جرمی دریافت کرده است. او همچنین در سال ۱۹۹۸ برنده مدال برنز المپیک ملی شیمی در ایران شد.

۷. کامران الهیان

"کامران الهیان"(Kamran Elahian) کارآفرین ایرانی آمریکایی است که ریاست هیئت مدیره "گلوبال کتلیست پارتنرز " (Global Catalyst Partners) را بر عهده دارد. این شرکت یک شرکت بین‌المللی، متمرکز بر فناوری است. الهیان در سال ۱۹۵۴ در تهران متولد شد. او پیش از سال ۱۳۵۷ به آمریکا مهاجرت کرد. او لیسانس علوم رایانه، ریاضیات و فوق لیسانس مهندسی در گرافیک رایانه‌ای را از دانشگاه یوتا اخذ کرد. الهیان از جمله مؤسسین شرکت‌هایی چون " سیرس لاجیک" و " پلنتوب" است.

۸. فرزاد ناظم

"فرزاد ناظم" (Farzad Nazem) کارآفرین ایرانی-آمریکایی است. ناظم در سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان البرز گذراند و برای ادامه تحصیل به ایالات متحده مهاجرت کرد. در آمریکا او موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته علوم رایانه از دانشگاه ایالتی پلی‌تکنیک کالیفرنیا شد. مهندس فرزاد ناظم فعالیت‌های شغلی خود را در سال ۱۳۶۴ با کار در SYDIS و Rolm آغاز نمود. پس از آن به شرکت اوراکل پیوست و طی ۱۰ سال کار در این شرکت، توانست در نقش‌هایی چون معاون رسانه‌ای و معاون ارشد بخش وب سرور ظاهر شود. همچنین به عنوان یکی از اعضای مدیریت کمیته فروش محصولات فعالیت داشت. وی سپس در ۱۳۷۵ به یاهو پیوست. به مدت ۱۱ سال مدیر فنی شرکت یاهو بود و به این ترتیب یکی از طولانی‌ترین دوره‌های ابقاء در سمت مدیریت در آن شرکت را دارا است. نشریه فورچون در سال ۲۰۰۲ ثروت فرزاد ناظم را در حدود ۶۰۱ میلیون دلار تخمین زد.

۹. حسین اسلامبلوچی

"حسین اسلامبلوچی" (Hossein Eslambolchi) مبتکر، مخترع و نویسنده ایرانی‌تبار اهل ایالات متحده آمریکا است. شهرت او بیش‌تر به خاطر نقش برجسته‌اش به عنوان مدیر ارشد فناوری و مدیر ارشد فناوری اطلاعات شرکت" ای‌تی اند تی "( AT&T) تا سال ۲۰۰۵ است. حسین اسلامبولچی در سال ۱۹۸۶ به AT&T Bell Laboratories پیوست و همان اوایل به سمت مدیر اصلی فناوری در سطح جهان، مدیر اصلی اطلاعات در سطح جهان، ریاست و مدیریت اجرایی AT&T Labs، ریاست و مدیریت اجرایی AT&T Global Network Services انتخاب شد. وی همچنین از اعضای مهم کمیتهٔ راهبری اجرایی AT&T است. اسلامبولچیدر ژانویهٔ ۲۰۰۶ بلافاصله پس از ادغام AT&T و SBC، آنجا را ترک کرد .

اسلامبولچی با بالاترین افتخارات از دانشگاه University of California, San Diego در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکتری و فوق‌دکتری در مهندسی برق-مخابرات و فیزیک کاربردی فارغ‌التحصیل شد. وی از سال ۲۰۰۵ رئیس هیئت مدیره اپراتور مخابراتی کلیر وایر (Clearwire) است. او مدیریت اجرایی شرکت لونوکلاود (Lonocloud) را عهده‌دار است که یک شرکت فعال در زمینه محاسبات ابری (cloud computing) است. دکتر اسلامبولی همچنین مشاور اصلی فناوری شرکت مخابراتی Rainstor and Subex World نیز است.

اسلامبولچی در طول زندگی موفق به کسب جوایز بسیاری شده؛ البته گفتنی است او همچنین در کنار جوایز علمی‌ای که دریافت کرده، دارنده بیش از ۱۱۴۵ ثبت اختراع نیز است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گوگل فیسبوک آمازون یاهو نخبه ایرانی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز گفت: چاره کار بشریت برای حل مشکلات دنیا و آخرت خود این است که با تقوا باشد و خدا را در نظر بگیرد که اگر خدا فراموش شد و هرکس به فکر خود، منافعش و لذات خودش باشد و باعث مزاحمت برای دیگران باشد جامعه بشری روی سعادت را نخواهید دید.

او با اشاره به اینکه جامعه ما در عرصه یک جنگ قرار گرفته است، افزود: جنگی که یک طرف آن طرفداران اسلام، قرآن و ارزش‌های اصیل انسانی هستند و طرف مقابل هم دشمنان خدا، شیطان پرست‌ها، خودپرست‌ها و دنیا پرست‌ها قرار دارند. در این عرصه جنگ ما یک نوع مبارزه نداریم بلکه دشمن جنگ ترکیبی در هر عرصه‌ای از زندگی مسلمانان ایرانی به راه انداخته است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: عرصه جنگ نظامی را، چون از سال ۵۹ تجربه کرده‌ایم مقداری باتجربه هستیم و دستمان جلو است، اما جنگ اقتصادی جنگی است که امروز باشدت درگیرش هستیم ولی هنوز خیلی راه مانده است که بتوانیم در جهان پیرامون خودمان جایگاه کشورمان را به عنوان یک قدرت اقتصادی تثبیت کنیم و تا به آنجا نرسیم این جنگ به ما تحمیل خواهد شد و هرچه هم بخواهیم خود را کنار بکشیم دشمنان این عرصه را نقطه ضعف ما می‌دانند و در این عرصه جنگ راه انداخته‌اند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه یک عرصه دیگر جنگ و نبرد؛ جنگ فرهنگی است که در این عرصه هم دشمن تلاش خودش را می‌کند و ما هم مقاومت خودمان را نشان می‌دهیم، گفت: در عرصه جنگ فرهنگی گاهی ما پیشرفت داریم و گاهی دشمنان خود را نشان می‌دهند و بایستی در این دو عرصه جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی انشاالله ایران عزیز و کشور اسلامی ما جایگاه خود را در دنیا به گونه‌ای تثبیت کند که هیچ کس جرأت تعرض به ملت ایران را نداشته باشد.

او با اشاره به روز جهانی کار و کارگر و روز معلم، بیان کرد: سربازان عرصه جنگ اقتصادی و سربازان عرصه جنگ فرهنگی باید در هفته پیش‌رو تجلیل، تکریم و حمایت کنیم تا میدان مبارزه را به نفع ما تغییر دهند.

خطیب نماز جمعه شیراز با اشاره به آیه ۱۸۱ سوره مبارکه آل عمران و جنگ اقتصادی، یادآور شد:بدانید این دشمنی که برای ما وجود دارد دشمن خیلی قدیمی است و مختص حالا نیست و هر وقت امت اسلامی خواسته روی پای خود مستقل بایستد این جنگ شروع شده است.

آیت‌الله دژکام اظهارکرد: رییس جمهور کشور ما به کشور همسایه پاکستان رفته است و آمریکا به آنها می‌گوید ایران تحریم است و با آنها معامله نکنید و رسما وزارت خارجه آمریکا به پاکستانی‌ها تذکر دادند که با ایرانی‌ها معامله نکنید. در آیه ۷ سوره مبارکه منافقون خدا می‌فرماید: آنها همان مردم بدخواهی هستند که می‌گویند با مسلمانان معامله نکنید تا آنها دست از اسلام بردارند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: جنگ طولانی است و بیش از ۱۴۰۰‌سال است که ما می‌رزمیم و آنها هم سروصدای خود را می‌کنند البته معلوم است امت اسلامی را نتوانستند نابود کنند و بعد از این انشاالله پرچم اسلام برافراشته تر، عزت مسلمانان روزافزون‌تر و دشمنان اسلام هر روز خوارتر و زبون‌تر خواهند شد.

او به بیان اولین نکته جنگ اقتصادی اشاره کرد و افزود: ما باور داشته باشیم که در این جهان خدا همه کاره است. اگر کسی چند روز پول در دست دارد نگوید مال من است بلکه مال خداست. آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها حالیشان نیست و خیال می‌کنند که پول مال خودشان است، اما ما به آنها می‌فهمانیم که پولی که در دستشان است خدا داده است، این باور را اگر کسی در دل خودش تقویت نکند وسط میدان جنگ کم می‌آورد.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اگر آزادگی و مسلمانی را می‌خواهید تجربه کنید جنگ وجود دارد و باید خود را اثبات کنید. در عرصه این نبرد ۸ کار به عنوان الزامات اقتصاد مقاومتی رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی دستور فرمودند و پیگیری کردند که در کشور اجرا شود؛ هرچه که می‌خواهید در عرصه نبرد تلاش کنید این هشت کار را باید دنبال کنید و اگر درست انجام دهیم مسلما پیروزی از آن ما خواهد بود و خدا وعده داده است.

امام جمعه شیراز بر حمایت مسئولان از تولید ملی تاکید کرد و افزود: هر مدیری در کشور ما اگر جنسی می‌خواهد مصرف کند لااقل خودش جنس ایرانی را مصرف کند و جنس خارجی نخرد. در برخی از جلسات می‌گوییم این جنس را فلان شرکت در شهر شیراز تولید می‌کند، اما می‌گویند خارجی آن بهتر است و اینگونه به کشور آسیب می‌زنند لذا مسئول باید پیگیر شود جنس ایرانی بخرد و به کارگیرد که یکی از راه‌های جهش تولید همین است.

او اذعان داشت: گاهی بحثی مطرح است که کیفیت جنس ایرانی مناسب نیست، اما ما تجربه کرده‌ایم وقتی مصرف یک کالا جدی می‌شود خریدار می‌تواند به تولید کننده بگوید که جنست باید بهتر شود و تولید از نظر کیفی هم رشد می‌کند. دوم؛ افزایش بهره‌وری است. ما در رابطه با بهره برداری مناسب از سرمایه‌های خود چه انسانی و چه مادی و مالی ضعف داریم و در جنگی که قرار داریم باید جلوی اسراف گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه با تصریح بر اینکه اگر کسی پول دارد به جای اینکه بخواهد به دلالی بپردازد به سرمایه‌گذاری تولیدی بپردازد، گفت: مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند و دلالی را تعطیل کنند و این نکته قابل توجه بانک‌ها و همه مدیران باشد؛ باید یک سرمایه‌گذاری تولیدی شود بعد سود بیاید.

آیت‌الله دژکام با اشاره به چهارمین مورد، بیان کرد: مردم جنس داخلی بخرند و امسال هم سال جهش تولید با مشارکت مردم است. اگر مردم ما جنس ایرانی را بخرند به معنی این است که به تولید کننده ایرانی کمک می‌کنند. مشارکت مردم در تولید را ممکن است بگوییم در تولید سرمایه‌گذاری کنند، اما اگر قدرت سرمایه‌گذاری ندارند لااقل جنس ایرانی بخرند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس پنجمین مورد را اصلاح الگوی مصرف دانست و افزود: ترویج فرهنگ کار نیز ششمین مورد است. سند فرهنگ کار را باید به میدان آورد، چون فارس در زمینه فرهنگی یک سند دارد، اما در باب فرهنگ کار هنوز سند مصوب شده نداریم.

او به ایجاد اشتغال در جامعه اشاره کرد و گفت: در خصوص ایجاد اشتغال وضع ما بد نیست، اما می‌خواهیم به یک افق بالاتر برسیم. ما امسال برای تحصیل کرده‌هایی که جویای شغل هستند باید خیلی تلاش کنیم تا ایجاد اشتغال شود برای اینکه در این زمینه عقب هستیم، اما در عرصه‌های دیگر ایجاد اشتغال الحمدالله نرخ بیکاری ما پایین آمده و امیدواریم شرایط بهتر شود.

امام جمعه شیراز همچنین با اشاره به مبارزه با فساد اقتصادی، اظهارداشت: در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی جدای از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب یک فرمان هشت ماده‌ای داده‌اند. دیروز رئیس جمهور هم گفتند که در مبارزه با فساد با هیچ‌کس تعارف نداریم و باید جدی دنبال شود.

آیت‌الله دژکام با تصریح بر اینکه رهبر معظم انقلاب در این فرمان ۸ ماده‌ای فرموده اند همه حتی کسانی که منصوب از طرف رهبری هستند باید کارشان شفاف باشد و پاسخ دهند، افزود: فساد یکباره رخ نمی‌دهد و فساد اژد‌های هفت سر است و یک سر آن را بزنیم یک سر دیگر در می‌آورد و باید با فساد مبارزه شود. ما از این جهت در چهارچوب فرمان ۸ ماده‌ای رهبر معظم حامی دولت و دستگاه‌های قضایی و مقننه برای مبارزه با فساد هستیم و محکم با مفسدان و آنهایی که وضع اقتصادی کشور را بهم می‌ریزند مخالف هستیم و اعلام انزجار می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس به مهمترین موضوع که تقواست پرداخت و گفت: اگر کسی از خدا نترسد اینها همه حرف و باد هوا است. رهبر انقلاب در همین فرمان هشت ماده‌ای خود برای مبارزه با فساد این جمله را فرموده اند که "دستی که می‌خواهد با ناپاکی دربیفتد باید خودش پاک باشد و با دست کثیف نمی‌شود چیزی را پاک کنید". تقوا یعنی دستش پاک باشد، آنهایی که در مدیریت‌های نظارتی و مبارزه با فساد گذاشته می‌شوند مراقب باشند که شیطان خیلی فریب دهنده است، برخی اوقات یک تغییر اولویت بیشتر داده نمی‌شود.

ا ضمن تبریک روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ایف گفت: شیراز در این زمینه هم حرف برای گفتن دارد.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: همه ما بدهکار معلمان عزیز هستیم و ارج و منزلت معلم بر کسی پوشیده نیست و دست معلمان عزیز را می‌بوسیم، می‌خواهم یک نکته عرض کنم که چرا معلم آنقدر مهم شد؟ مسلما اهمیت جایگاه معلم بخاطر نقش تعلیم و تربیت است. اگر آنها تربیت نکنند جامعه انسانی تبدیل به جامعه حیوانی می‌شود و فرق انسان و حیوان در همین تربیت و تعلیم است که خودش را نشان می‌دهد. از این جهت بایستی به مسئله تعلیم و تربیت و وظیفه دستگاه آموزش و پرورش بار دیگری توجه ویژه کنیم.

امام جمعه شیراز در پایان گفت: در برش استانی نقشه مهندسی کشور اولین مسئله‌ای که مدنظر قرار گرفته است سبک زندگی اسلامی و ایرانی است. اگر بچه‌های ما بزرگ شوند و تفاوت بین مرز ایران همیشه پایبند به فرهنگ و ارزش‌ها و آن طرف که از قدیم مخالف ارزش‌های اصیل انسانی بوده‌اند را نفهمند و در رفتار خود نشان ندهند ضرر بزرگی کرده‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین