Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا « اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی  گفته بود: « حزب موتلفه باید با چابکی از یک حزب جاری به یک حزب در خدمت حکومت تبدیل شود و در خدمت مردم و ولی فقیه باشد.»

 در این ارتباط «حمید رضا ترقی» عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در مورد برنامه های انتخاباتی حزب موتلفه  و ستاد انتخاباتی آن  به خبرنگار سیاسی برنا گفت:  معمولا وظیفه ستاد انتخاباتی، رصد وضعیت فعلی مجلس و  نمایندگان فعلی مجلس، به ویژه شناسایی افراد جدیدی که در پی آن هستند وارد صحنه انتخاباتی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت رای و سرمایه اجتماعی نمایندگان فعلی است و همچنین شناسایی افرادی که مناسب هستند  برای حمایت حزب از آنها چه از احزاب و چه از نیروهای هم فکر و طرفدار. رصد تحرکات انتخاباتی رقیب هم جزو برنامه های این ستاد است که به طور مستمر انجام می شود و جمع بندی می شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا حزب موتلفه کاندیدا و یا شخصیت های خاصی را مدنظر دارد؟، نیز عنوان کرد: یقینا این کاندیداها در دست بررسی است  منتهی متناسب با هر شهر و استان، این کاندیداها مورد بررسی قرار می گیرند. زمانی که قرار به تصمیم گیری و تعیین مصداق شد براساس ضوابط و قانون جدید که در انتخابات تاثیرگذار است در زمان نزدیک به انتخابات تصمیم نهایی اتخاذ می شود.  در حال حاضر هیچ تصمیمی در مورد افراد گرفته نشده است. برای مثال اگر افراد بخواهند مطرح شوند از حالا باید استعفا بدهند اما بحث حمایت حزبی به زمانی مربوط می شود که قانون روشن، شفاف و تایید شده از سوی شورای نگهبان باشد تا براساس آن بتوان وارد مصادیق شد.

ترقی در مورد سخنان بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه که گفته بود حزب موتلفه باید بخشی از حکومت باشد نیز بیان داشت: به هرحال احزاب براساس قانون اساسی باید تقویت کننده نظام سیاسی کشور به ویژه حکومت مبتنی بر دین باشند. لذا براین اساس حزب موتلفه اسلامی باید تقویت کننده و کمک کننده به دولت باشد. این کمک به معنای حمایت از همه اقدامات دولت نیست بلکه مشاهده نقاط ضعف، ارائه پیشنهاد و نقد و انتقاد همگی در قابل کمک به دولت تلقی می شود. در بین احزاب موجود کشور هستند که برخی با قواره سیاسی نظام مشکل دارند و برخی با اهداف کلان نظام مشکل دارند اما موتلفه چون در خط ولایت و رهبری حرکت می کند موضع آن،  تقویت نظام و حفظ نظام و اصول انقلاب اسلامی است.

او  در پاسخ به این سوال که آیا حزب موتلفه جلساتی را با جریانات سیاسی اصولگرا  برگزار کرده است یا خیر، گفت:  این جلسات به صورت مستمر از سال گذشته و به عبارت دیگر حتی پس از انتخابات گذشته ادامه داشته است.

این عضو حزب موتلفه در مورد اختلافات بین موتلفه و اصولگرایان در جریان انتخابات گذشته نیز تصریح کرد: در این مورد آسیب شناسی شده و بحث هایی صورت گرفته است. نقاط ضعف و نقاط قوت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در کنار آن راه حل های جدید برای فراگیرتر شدن و همچنین رفع اشکالات مورد دقت و بررسی قرار گرفته است.

او در پاسخ به اینکه لیست مشترکی از سوی حزب موتلفه و اصولگرایان برای انتخابات ارائه خواهد شد یا خیر، نیز اظهار داشت: در حال حاضر هنوز وارد این نوع مسائل نشدند و سازو کار  وحدت در حال بحث و بررسی نهایی است. همه نیروهای اصولگرا حضور دارند و کسی بیرون از مجموعه نیست. همه در درون این مجموعه در حال بحث و تبادل نظر و گفتگو برای رسیدن به یک سازو کار واحد و متناسب با شرایط کنونی هستند.

خبرنگار: آزاده رحیمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصولگرایان حزب موتلفه اسلامی دولت دین قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در سخنرانی افتتاحیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی ضمن تبریک به گامبیا به خاطر ریاست این اجلاس، تصریح کرد که کشورش خواستار آتش بس فوری و دائمی در نوار غزه است.

وزیر خارجه عربستان همچنین بر اهمیت تأمین گذرگاههای بشردوستانه امن برای پایان دادن به درد و رنج فلسطینیان در غزه تاکید دارد.

نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول، پایتخت گامبیا آغاز به کار کرد. موضوع جنگ علیه نوار غزه در راس اولویت های پانزدهمین اجلاس سازمان همکاری اسلامی قرار دارد.هدف از برگزاری این اجلاس تقویت وحدت در مقابله دسته جمعی با چالش های مبرم پیش روی امت اسلام و گسترش همکاری و همبستگی بین کشورهای عضو در دستیابی به اهداف مشترک مندرج در منشور این سازمان است.

این اجلاس دو روزه با شعار «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» به بررسی مسائل و موضوعات جهانی از جمله وضعیت کنونی فلسطین و جنگ کنونی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار نفر شده است؛ مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.

کد خبر 6096592

دیگر خبرها

  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند