Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- ایرنا- مدیرکل دفتر مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تقویت زبان کردی از مزیت های جشنواره رسانه های کردی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدرضا دربندی روز سه شنبه در آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه رسانه های کردی اظهار داشت: تقویت یکی از سرمایه های ملی یعنی زبان کردی بر مزیت های این جشنواره افزوده و ارسال 899 اثر به این جشنواره آمار قابل توجهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره برکات مادی و‌ معنوی هم برای برگزیدگان و دیگران دارد گفت: ایجاد رقابت، توسعه فعالیت رسانه ای تولیدی، ایجاد نشاط، قدرشناسی از بزرگان این حوزه از برکات برگزاری این جشنواره است.
وی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده 75 درصد 25 تا 45 ساله با تبلت و‌ گوشی های همراه خود نسخه دیجیتالی روزنامه را مطالعه می کنند.
مدیرکل دفتر مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انبیا اولین کسانی هستند که در عالم شغل آنها دریافت و اعلام خبر بوده است.
دربندی اظهار داشت: انبیا تهمت نمی زدند و بی توجه نبودند و خوبی ها و بدی ها را با هم می دیدند، خبرنگاران در جوامع اسلامی هم باید اولیا و انبیا را الگوی خود قرار دهند.
استاد روزنامه نگاری نیز در این مراسم گفت: برگزاری این جشنواره اتفاق فرخنده ای است که امیدواریم استمرار پیدا کند.
فریدون صدیقی به 2 بحران پیش روی رسانه ها در کشور اشاره کرد و افزود: رویگردانی مخاطبان نسبت به رسانه ایجاد شده که امیدوارم تا دوره بعدی این جشنواره شاهد بازگشت در این حوزه باشیم و رسانه های ما خواندنی، دیدنی و شنیدنی شوند.
این استاد روزنامه نگاری گفت: اکنون بحران کاغذ نشریات را به تعطیلی و فعالان این حوزه را به بیکاری می کشاند و انتظار می رود تا سال آینده این بحران برطرف شود.
صدیقی یادآور شد: اگر این بحران ها بر طرف نشود دانشکده ها و مراکز آموزشی، معاونت مطبوعاتی موضوعیت خود را از دست می دهند.
وی اضافه کرد: قطعا مساعدت در راه حل مشکلات حوزه رسانه کمک به توسعه ملی و پایدار کشور می‌کند.
فریدون صدیقی جایزه نقدی خود را به تمام کسانی که در این جشنواره تنها لوح سپاس دریافت کردند، تقدیم کرد.
در این دوره جشنواره از استان کردستان 590 اثر از 124 شرکت کننده، از آذربایجان غربی 102 اثر از 31 شرکت کننده، ایلام 42 اثر از 14 شرکت کننده، کرمانشاه 122 اثر از 32 شرکت کننده، تهران 13 اثر و از استان سمنان نیز یک اثر ارسال شده است.
از جمله برنامه های این جشنواره علاوه بر برپایی نمایشگاه برای مدت سه روز، برگزاری یک روزه چهار کارگاه آموزشی در بخش های خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، صفحه آرایی و گرافیک و یادداشت و سرمقاله است که امروز دوشنبه با حضور اساتید برجسته این بخش ها و اهالی رسانه برگزار شد.
9936 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره رسانه هاي كردي تقويت زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ

جعفر قادری، عضو هیات رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید در مورد اینکه اقتصاد دانش بنیان مهمترین مسیر تداوم مشارکت مردم در جهش تولید است، گفت: مزیت شرکت های دانش بنیان این است که متکی بر سرمایه فیزیکی نیستند و متکی به سرمایه انسانی هستند و نیروهای صاحب سرمایه و نیروهای  تحصیل کرده و قشرهای متخصص ما هستند و برای اینکه از اینها استفاده کنیم باید آنها را در فعالیت های اقتصادی مشارکت دهیم و از ظرفیت شان بخوبی استفاده کنیم. هرچه وسیع تر باشد مشارکت در رونق و جهش تولید نیز بیشتر می شود.

وی اظهار کرد: اهمیت دادن به شرکت های دانش بنیان چند مزیت دارد یکی اینکه نیاز ما به کشورهای پیشرفته را کم می کند و زوده بازده هستند و نیاز به سرمایه کمتر دارند.

قادری بیان کرد: توجه به شرکت های دانش بنیان و مشارکت آنها در تولید با عدالت اجتماعی سازگار تر است.  قشرهایی که صاحب دانش فنی هستند در گروه های مختلف جامعه حضور دارند و خود همین رقابتی برای مزیت رقابتی ایجاد می کند و مزیت نسبی دارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:  این دانش بنیان ها برای ما مزیت رقابتی را زیاد می کنند، زنجیره ارزش را تکمیل می کنند و از جنبه های مختلفی توجه به دانش بنیان ها می تواند گره گشا باشد.

وی در پایان گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان و حضور موثر آن ها در صنعت برای ما مزیت مهم تکنولوژیک و همچنین افزایش رقابت پذیری صنعتی فراهم خواهد کرد. بهترین مسیر برای توسعه زنجیره ارزش صنایع ورود بخش مردمی اقتصاد دانش بنیان و شرکت های توانمند این حوزه در جهت تحقیق و در نهایت توسعه فناوری و تجهیزات در جهت تکمیل زنجیره ارزش است تا شاهد جهش تولید از محل حضور دانش بنیان ها در صنعت باشیم

دیگر خبرها

  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • معاون رسانه ای وزیر ارشاد با مهر از کاستی های حوزه طنز می گوید
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان