Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سجاد پاک‎گهر گفت: توسعه روش‎های ارائه خدمات به جامعه جهانی طی دهه‌های گذشته روند رو به رشدی به خود گرفته است.

وی ادامه داد: در کنار انواع این خدمات، صنعت گردشگری نیز تحولات بسیاری را پشت سر گذاشته و می‌توان گفت امروزه علم جدید کمک شایانی به توسعه این صنعت و در کنار آن افزاش اشتغال موجود در این حوزه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر با اشار به اهمیت صنعت گردشگری تصریح کرد: براساس آمارهای منتشرشده از سازمان جهانی کار، از هر ده نفر یک نفر در رابطه با صنعت گردشگری مشغول به کار است که این موضوع حاکی از آن است که کشورهای مختلف، سرمایه‌گذاری‎های بسیاری در راستای ورود بیشتر گردشگر و از قِبَل آن ایجاد اشتغال صورت داده‌اند.

وی افزود: امروزه استفاده از فناوری‌های جدید نیز به عنوان یکی از راه‎های توسعه گردشگری در کشورهای مختلف شناخته‌شده است و عدم آگاهی و عمل به این روش‌ها را می‌توان به‌عنوان یکی از عوامل توسعه‌نیافتگی این صنعت در جامعه هدف قلمداد کرد.

پاک‎گهر گفت: به همین دلیل و با توجه به اهمیت منطقه آزاد اروند و به‌ طور کلی شهرستان‌های آبادان و خرمشهر در جذب گردشگر بخصوص گردشگران خارجی، با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان خوزستان دوره آموزشی‎ای تحت عنوان "نوآوری و فناوری‌های جدید در صنعت گردشگری" در شهرستان خرمشهر با هشت ساعت آموزشی برگزار شد.

وی گفت: در این دوره که با استقبال بیش از 120 نفر از دانشجویان و علاقه‌مندان صنعت گردشگری منطقه و استان خوزستان و با حضور معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد اروند، مدیران موزه جنگ و موزه اولین پمپ بنزین برگزار شد؛ ابتدا به نقش و جایگاه صنعت گردشگری در تحولات اقتصادی کشورهای توسعه‌یافته پرداخته شد و در ادامه به معرفی تعدادی از روش‌های نوین مورد استفاده در معرفی جاذبه‌های گردشگری ازجمله روش‌های معرفی دیجیتال پرداخته شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر اضافه کرد: همچنین در پایان بخش اول، ضمن برشمردن خصوصیات رسانه‌های ارتباط‌جمعی از آن به‌عنوان یکی از روش‌های مهم مورد استفاده در جذب گردشگران، تأکید شد.

وی گفت: در بخش دوم این کارگاه آموزشی هم به بیان نقاط ضعف و قوت حوزه گردشگری خرمشهر و آبادان با استفاده از داده‌های اطلاعاتی شرکت‌کنندگان پرداخته و در ادامه نیز پیشنهاد‌های مدنظر به منظور توسعه همه‌جانبه گردشگری منطقه ارائه شد.

پاک‎گهر با بیان این‎که این دوره آموزشی توسط مؤسسه آموزشی سهند اعتماد اروند برگزار شد خاطرنشان کرد: به شرکت‌کنندگان در این کارگاه، گواهی شرکت در دوره از سوی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان اعطاء خواهد شد.

انتهای پیام/

20 / 20 سجاد پاک‎گهر رئیس اداره‎ میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر نوآوری فناوری‌های جدید صنعت گردشگری جذب گردشگر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نوآوری فناوری های جدید صنعت گردشگری جذب گردشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور