Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@10:21:25 GMT

مراکز آموزشی شهرداری تهران فاقد مجوز شورای شهر هستند

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۷۴۸۲

مراکز آموزشی شهرداری تهران فاقد مجوز شورای شهر هستند

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه مراکز آموزشی شهرداری تهران فاقد مجوز شورای شهر هستند، گفت: بر اساس اسناد بالا دستی، شهرداری تهران نمی‌تواند از مراکز آموزشی خود نیرو جذب کند. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید حسن رسولی امروز در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در آذر ماه سال گذشته طرحی با امضای 13 عضو شورا به عنوان ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری تهران تدوین و به شورای شهر ارائه شد، اظهار کرد: پس از ارجاع این طرح به کمیسیون تخصصی جلسات مختلفی با دعوت از کارشناسان مؤسسه علمی کاربردی شهرداری تهران برگزار شد و نتایج این جلسه در قالب گزارشی از سوی کمیسیون برنامه و بودجه ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 4 خواسته اصلی در گزارش تهیه شده وجود داشت؛ نخست آنکه تعیین تکلیف مؤسسات آموزشی شهرداری که فاقد مجوز هستند انجام شود، در مرحله بعد از وضعیت مراکز موجود در مدت سه ماه گزارشی تهیه شود؛ سومین خواسته نیز این بود که حذف رشته‌هایی که با وظایف شهرداری ارتباطی ندارند انجام شود و چهارمین خواسته نیز مربوط به ساماندهی و تعیین تکلیف این مراکز از جنبه‌های مختلف بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در اجرای اسناد بالا دستی هر مجموعه‌ای که قرار باشد جزو پیکره‌ شهرداری تهران شود باید از شورای اسلامی شهر مصوبه دریافت کند این در حالی است که این مراکز آموزشی چنین مصوبه‌ای ندارند؛ در حقیقت امکان‌پذیر نیست که شهرداری خودش نیرو تربیت کند و بعد هم آنها را استخدام کند اما اکنون 13 هزار نفر از مراکز آموزشی شهرداری تهران فارغ‌التحصیل شده‌اند.

وی یادآور شد: تهران پایتخت کشور است و بهترین نیروهای فنی در حال آموزش در بهترین دانشگاه‌ها نظیر امیرکبیر، شریف و … هستند و استخدام نیروهای فارغ‌التحصیل شده از مراکز آموزشی شهرداری باعث کاهش کیفی نیروهای شهرداری تهران شده است.

حبیب‌زاده: میزان مشخصی از کرسی‌های مجلس به صنف کارگران اختصاص یابددرآمد 15هزار میلیاردی شهرداری تهران از تغییر کاربری واحدهای مسکونی به تجاری و اداری

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، در جمع شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، ۱۲ جلسه تشکیل شده و ۱۴۲ مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، ۱۰۲ مصوبه مورد تأیید نظرات شورا‌های اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شورا‌ها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به ۱۰۰ درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت ۲۵۱ نفر در شورا‌های اسلامی شهر‌های استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و ۳۷ عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید
بازداشت عضو شورای شهر و رئیس یکی از ادارات شهرداری سردشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین ۱۸ عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • احداث نخستین زمین چمن مصنوعی در ایلام
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲