Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

ادامه بررسی طرح ساماندهی مراکز آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران به جلسه آتی شورا موکول شد این در حالی است که تعدادی از اعضا به عنوان موافق و مخالف و ابوالحسنی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی در دفاع از ماندگاری تعدادی از مراکز آموزشی سخنانی را ایراد کردند.

زهرا صدراعظم نوری باتاکید بر بازنگری فعالیت این مراکز گفت: شهرداری در جهت ارتقاء سطح کیفی نیروهای شاغل این مراکز را از دهه 70 راه‌اندازی کرد بر همین اساس با برخی از دانشگاه‌ها توافق کرد که نیروهای خود را معرفی و هزینه‌هایی در این زمینه پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: به مرور زمان به دلایل مختلف بحث راه‌اندازی مراکز علمی کاربردی ایجاد شد ابتدا با دو مرکز صورت گرفت و امروز حدود 10 مرکز علمی و کاربردی در شهرداری داریم و آموزش‌های مختلفی در این مراکز ارائه می‌شود.

 

صدراعظم نوری با بیان اینکه تا کنون بیش از 12 هزار و 980 نفر از این دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت:‌42 درصد این افراد کارکنان شهرداری و 58 درصد از کارکنان خارج از شهرداری بوده‌اند.

 

وی بیان داشت: ‌موضوعات آموزشی به غیر از مسئله مترو، آتش‌نشانی، پیشگیری و مدیریت بحران همان مواردی بوده که در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی تدریس می‌شود و شهرداری منابع خود جایی متمرکز کرده که جزء وظایفش نیست.

 

رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا گفت: از نظر ما باید بازنگری‌های لازم در این زمینه صورت گیرد و مجوزها مورد بررسی قرار داده شود ما از مسئولین مربوطه دانشگاه‌ خواسته‌ایم گزارش دهند به نظر ما این مراکز می‌تواند ظرفیتی باشد به شرط اینکه مجوز لازم را بگیرند و از موازی‌کاری جلوگیری شود.

 

ابوالحسنی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی برای دفاع از عملکرد این مرکز آموزشی پشت تریبون شورا قرار گرفت و گفت : کارکرد های منفی موسسات در زمان تشکیلشان مخفی هستند از جمله در مرکز آموزشی شهرداری .

وی ادامه داد: یک زمانی مناسب بود که موسسه علمی و کاربردی شهرداری تهران ایجاد شود و براساس آمار موجود ۶۰ درصد رشته‌هایی که در موسسه آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران آموزش داده می‌شود، در سایر دانشگاه‌های کشور تدریس نمی‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه اصل کلی انسجام‌بخشی و هماهنگی و ارتباط این مراکز با مأموریت‌های شهرداری باید حفظ شود گفت: ساماندهی و یکپارچه سازی هم مورد توجه ما است اما موافق تنزل رشته‌ها و‌کاهش رشته‌ها نیستیم.

 

سرپرست دانشگاه علمی و‌ کاربردی شهرداری تهران گفت: ما حداقل به داشتن چهار مرکز علمی و کاربردی نیاز داریم که عبارتند از حمل و‌نقل، ایمنی و خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و حوزه فناوری، هوشمندسازی و‌ نوآوری.

 

در ادامه این جلسه ابراهیم امینی عضو شورای شهر تهران گفت: این مراکز تعدادی دانشجو دارند و‌ ما نباید الان سریع تصمیمی بگیریم که مطالبه ایجاد کند.

 

وی افزود: من پیشنهاد می‌دهم فعلا موضوع مسکوت بماند و در یک کمیسیون مشترکی موضوع بررسی شود.

 

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار  محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که صبح امروز در ستاد فراجا برگزار شد؛ گفت: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا به این شکل است که شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند. ما در راستای بازنگری و به روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی ، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم. همچنین ۲۷۷هیئت علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷هزار و ۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می‌گیرد. همچنین بازنگری های بسیاری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی با رویکرد مهارت محور در دستور کار قرار گرفت.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا هم در درجه و هم آموزش های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

حمیدی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که ان‌شاءالله موثرتر واقع خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان