Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@18:29:49 GMT

DNA لئوناردو داوینچی کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۹۲۷۴

DNA لئوناردو داوینچی کشف شد

خبرگزاری میزان- دانشمندان ایتالیایی قصد دارند به مناسبت پانصدمین سالروز درگذشت داوینچی تحقیقاتی را بر روی DNA دسته‌ای از مو که گفته می‌شود متعلق به این هنرمند است، انجام دهند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دانشمندان ایتالیایی قصد دارند به مناسبت پانصدمین سالروز درگذشت داوینچی تحقیقاتی را بر روی DNA دسته‌ای از مو که گفته می‌شود متعلق به این هنرمند است، انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو محقق ایتالیایی قصد دارند DNA تار‌های مویی که اخیراً کشف شده را با بقایای این دانشمند در آرامگاه فرانسوی مطابقت دهند.

این دسته مو که در مجموعه‌ای خصوصی واقع در ایالات متحده کشف شده است قرار است برای اولین بار در موزه «لئوناردو داوینچی» واقع در فلورانس از تاریخ دوم ماه «می» و به مناسبت پانصدمین سالگرد درگذشت این هنرمند به نمایش گذاشته شود.

«آلساندرو وِزوسی»، مدیر موسسه میراث داوینچی در بیانیه اظهار کرد: «ما دسته‌ی مویی کشف کرده‌ایم که از لحاظ تاریخی به «لئوناردو داوینچی» باز می‌گردد و این اثر می‌تواند ما را راستای تحقیقات کشف DNA داوینچی یاری دهد.»


از این دسته مو در یک کنفرانس خبری کتابخانه «لئوناردیانا» که روز پنجشنبه برگذار خواهد شد، رونمایی می‌شود.


«ساباتو» که یکی از مدیران موزه «Ideale» است با اشاره به تحقیقات انجام شده در مورد شجره‌نامه داوینچی در سال‌های پیشین، بیان کرد: «این اثر آن چیزی بود که ما برای ادمه دادن تحقیقاتمان از دیدگاه علمی‌تر به آن نیاز داشتیم. ما قصد داریم تحقیقات خود را بر روی تار‌های موی کشف شده ادامه دهیم و نتایج آن را با DNA نسل کنونی وی و همچنین بقایای استخوان‌های داوینچی که سال‌های گذشته هویت آن‌ها را کشف کردیم، مطابقت دهیم.»


وی افزود «این تحقیقات می‌تواند در راستای موضوع بحث برانگیز بقایایی که گمان می‌رود متعلق به «لئوناردو داوینچی» باشد، اما در مقبره‌ای در «امبواز» فرانسه کشف شده نیز مفید واقع شود».


مقبره اصلی این هنرمند در ابتدا در کلیسای «سنت فلورنتین» واقع در «لوار» فرانسه قرار داشت، اما در جریان انقلاب کبیر فرانسه تخریب شد و استخوان‌ها از این مکان به کلیسای کوچک‌تری در همان مکان متتقل شدند. ابا این حال این تنها یک فرضیه است که این استخوان‌ها متعلق به «داوینچی» هستند.

دوم «می» روز بزرگداشت پانصدمین سالگرد درگذشت «لئوناردو داوینچی» هنرمند چیره دست فلورانسی است. لئوناردو داوینچی متولد فلورانس ایتالیا در مدت ۶۷ سال از عمر خود، صد‌ها اثر هنری را که مشهورترین آن‌ها تابلوی «مونالیزا» یا «لبخند ژکوند» است، خلق کرد. هر چند بیشتر شهرت «داوینچی» به دلیل خلق دو شاهکار نقاشی جهان، یعنی «شام آخر» و «مونالیزا» است، اما او علاوه بر تبحر در نقاشی در مجسمه‌سازی، طراحی و مهندسی بنا‌های تاریخی نیز یک استاد بود. داوینچی در سن ۶۴ سالگی ایتالیا را به مقصد فرانسه ترک کرد.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: داوینچی نقاش کشف ایتالیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، «خاتی» نام اثر جدید فریدون نجفی هنرمند فیلم‌ساز استان است که قصد دارد آن را با تهیه‌کنندگی محمد کمالی پور، کارگردانی کند.
نجفی که علاوه بر کارگردانی در مقام نویسنده فیلم‌نامه خاتی، موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی را به دست آورده است، ساخت این اثر را به‌زودی به‌عنوان سومین فیلم بلند خود آغاز می‌کند.
نجفی پیش از این ۲ اثر سینمایی با نام «بچه گرگ‌های دره سیب» و «اسکی‌باز» را با استفاده از مفاهیم و عناصر زندگی بختیاری‌ها به روی پرده سینما برده است که این آثار توانسته‌اند در جشنواره‌های معتبر ملی و بین‌المللی موردتوجه قرار گرفته و جوایز متعددی را به خود اختصاص دهند.
این هنرمند فیلمساز علاوه بر آثار سینمایی چندین فیلم کوتاه و مستند را نیز تهیه‌کنندگی و کارگردانی کرده است که «خانه فاطمه کجاست؟»، «یار دوازدهم»، «خروسک» و «آخرین کوچ» از جمله این آثار به شمار می‌روند.

دیگر خبرها

  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • رهبر ارکستر ملی موسیقی اصفهان درگذشت
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • آبنبات طرح اژدها؛ اثر چالش برانگیز هنرمند ژاپنی (فیلم)