Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مریم حضرتی ظهر سه شنبه در حاشیه برگزاری کنگره ملی آموزش و توانمند سازی بیمار و خانواده که برای نخستین بار در استان گیلان برگزار می‌شود در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دانشگاه گیلان پیشرو و پیش قدم در آموزش به بیمار و خانواده است.

حضرتی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندی و پیر شدن کشور و همچنین افزایش بیماری‌های غیر واگیر همانند فشار خون بالا، بی‌حرکتی و عوارض ناشی از این بیماری‌ها بر ضرورت توجه به حوزه آموزش بیش از گذشته تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دبیرخانه کنگره آموزش به بیمار و خانواده در معاونت پرستاری وزارت بهداشت ایجاد شده است، گفت: این نخستین همایش کنگره است که توسط دانشگاه گیلان در شهرستان بندرانزلی برگزار شده که نشان دهد توجه دانشگاه گیلان در راستای آموزش به بیمار و خانواده است که انتظار می‌رود تداوم داشته باشد.

حضرتی در ادامه با اشاره به اینکه این کنگره ملی در راستای توانمند سازی پرستاران در راستای آموزش به بیمار و خانواده تشکیل شده است، افزود: آموزش و توانمندسازی مردم برای مراقبت از خود مهم‌ترین هدف این کنگره است.

وی به حضور پرستاران از سراسر کشور در این کنگره نیز اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین قدم برای پیشگیری از بیماری‌ها، توانمند سازی این قشر برای آموزش به مردم است.

معاون امور پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم کاهش هزینه‌های درمان و توجه جدی به پیشگیری قبل از درمان با آموزش و توانمند سازی پرستاران، تصریح کرد: خود مراقبتی خانواده‌ها و آموزش به بیماران برای کاهش مراجعه مجدد بیماران به مراکز درمانی ضرورت دارد.

وی پرستاران را محور اصلی سلامت در کشور دانست و افزود: تغییر در آگاهی و نگرش بیمار برای افزایش خود مراقبتی و پیشگیری از عوارض بالقوه و همچنین مدیریت سالخوردگی اهمیت دارد.

کد خبر 4604792

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت شهرستان انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود