Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس با اشاره به وضعیت نامناسب تولید در لرستان گفت: پارسیلون ‌به یک غده سرطانی در خرم‌آباد تبدیل شده‌ است. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا ملکشاهی‌راد عصر امروز در جلسه مشترک شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: قبل از ورود آقای وزیر به لرستان به وی زنگ زدم و گفتم ورودش به استان لرستان به‌گونه‌ای باشد که با صنعتگران ملاقات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه به دنبال این هستیم که رونق تولید صورت بگیرد، اشتغال ایجاد و  در تولیدکننده نیز انگیزه ایجاد شود تا در نهایت میزان رضایتمندی مردم افزایش پیدا کند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس عنوان کرد: گاهی گزارش‌ها گمراه کننده است مثلاً این گزارشی که آقای صفی‌خانی مدیر کل صنعت معدن لرستان ارائه داد، چون فقط نیمه پر لیوان را نشان می‌دهد این ذهنیت را برای آقای وزیر ایجاد می‌کند که لرستان مشکلی ندارد.

وی با بیان اینکه واقعیت این است که وضعیت تولید ما وضعیت نامناسبی است، بیان کرد: یک گروه تخصصی تشکیل دهید تا به تک‌تک کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی استان لرستان سرکشی کند و گزارش کار ارائه دهد.

ملکشاهی با تأکید بر اینکه همه به‌دنبال تحول واقعی در استان هستیم، گفت: این که تولیدکننده‌ای بگوید می‌خواهم از این استان بروم خیلی ناگوار است ما نباید آنها را از دست بدهیم.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه پارسیلون هنوز تعیین‌تکلیف نشده و اصلاً به یک غده سرطانی در خرم‌آباد تبدیل شده‌است، هم‌چنین وضعیت چرم و پوست هنوز مشخص نشده، یخچال سازی هم‌چنان رونق پیدا نکرده و حدود 12 سال است که کارخانه سیمان‌سازی ما تعیین‌تکلیف نشده و معلوم نیست سهام‌دارش کیست؟

40 بنگاه اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی فعال استفروش 3 بنگاه اقتصادی زیان‌ده در قالب یک بسته1400 بنگاه اقتصادی مشکل‌دار شناسایی شدند

ملکشاهی با بیان اینکه مردم کاری با آمار و ارقام ندارند چون آنچه را که با چشم خود می‌بینند زیر سؤال رفته است، اظهار داشت: باید نقطه امید جوان را تقویت کنیم، از مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با اشتغال یک سؤالی دارم: آیا تراز ما در اشتغال منفی بوده یا مثبت؟ یک بار برای همیشه این موضوع را حل‌وفصل کنیم؛ تا جایی که ما اطلاع داریم تراز منفی است.

وی افزود: قرار بود شهرک پتروشیمی در لرستان کلنگ‌زنی شود که با حضور رئیس‌جمهور این اتفاق افتاد اما مسئول پتروشیمی سر همه ما کلاه گذاشت تا جایی که ما هنوز نتوانستیم یک ریال از قبال صنایع پایین‌دست پتروشیمی درآمد و اشتغال داشته باشیم که روی این مسائل باید کار شود.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس عنوان کرد: شاید ما نتوانیم در حوزه صنایع بزرگ با دنیا رقابت کنیم اما مشاغل خانگی را که می‌توانیم توسعه دهیم، صنایع و مشاغل ارزان‌قیمت را باید توسعه دهیم.

وی بیان کرد: امروز تولید کنندگان بسیار شرایط سختی دارند و سودی که در تولید هست بسیار کم است و با این شرایط نقدینگی بیش‌تر در بخش خدمات می‌رود؛ ضربه عظیمی بر پیکره صنعت و صنعتگران وارد شده که سال‌های سال با این مشکلات درگیرند و نمی‌توانند سرپا بشوند.

ملکشاهی‌راد گفت: در دوره هشتم که قانون هدفمندکردن یارانه‌ها را نوشتیم مگر قرار نبود که 30 درصد از درآمدها به‌سمت تولید برود؛ به نظر من مجلس باید مدعی این 30 درصد باشد، چون این صنعت‌گران بدون یارانه نمی‌توانند قدم به جلو بگذارند کمااینکه اکثر قریب به اتفاق آنها ورشکسته شده و از بین رفته‌اند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس با بیان اینکه حالا اگر شما این یک کار را برای آنها انجام بدهید و یارانه آنها را بدهید تا قیمت تمام‌شده تولید پایین بیاید کمک زیادی به آنها کرده‌اید، خاطرنشان کرد: در این شرایط بی‌ثباتی قیمت مواد اولیه که در عرض یک روز 30 درصد افزایش قیمت پیدا می‌کند، صنعتگران ضربه بزرگی می‌خورند و به حمایت نیاز دارند.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تمرکز بر تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه های منحصر به فرد برای همه فعالان اقتصادی در ایران، موضوع مهمی است که به دنبال نوسازی چارچوب نظارتی حاکمیت بر کسب و کار ها و استفاده از فناوری دیجیتال برای ارتقای اعطای خدمات دولتی و حمایت از فعالیت های اقتصادی است. معرفی مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربفرد مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و مزایای مهم را ارائه می‌دهد که از جمله آنها می‌توان به ایجاد بستری برای ارائه خدمات کارآمد و هوشمند دولتی به دارندگان مجوز، احراز هویت فعالان واقعی اقتصادی، شناسایی فعالیت‌های اقتصادی شفاف و مولد در جهت حمایت بیشتر، تخصیص حمایت های جدید برای ترویج سرمایه گذاری های قانونی و تولید واقعی در اقتصاد و پیشگیری از تخلفات غیرقانونی نظیر فعالیت های زیرزمینی و قاچاق اشاره کرد.

مزیت کلیدی این موضوع مقابله با بخش زیرزمینی اقتصاد است؛ تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربه‌فرد، گامی مهم در جهت افزایش حمایت از تولید شفاف، شفافیت و کارایی در چشم‌انداز اقتصادی ایران است. هدف نهایی تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیک حذف اقتصاد زیرزمینی و قاچاق است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت این موضوع با علی کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

علی کریمی فیروزجایی در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، اظهار داشت: قانون تسهیل فضای کسب وکار و حذف بروکراسی اداری از طریق صدور مجوزهای الکترونیکی از مهمترین مصوبات مجلس یازدهم بود که در این راستا دولت موظف به تسهیل گری صدور مجورهای کسب وکارها شد و طبیعتا اجرای صحیح آن مستلزم بسترسازی و آماده سازی فرآیندهای مربوطه است.

وی ادامه داد: دولت باید تمامی مجوزهای مورد نیاز توسعه فضای کسب و کار را با ابزارهای قانونی در اختیار، بصورت الکترونیکی صادر کند که متناسب با شرایط روز و درخواست ها باید شفاف و بدون ابهام عمل کند و از این رو باید با حذف مقررات دست وپاگیر و زائد از حقوق مطالبه گران این بخش بویژه جوانان و کارآفرینان و نخبگان حمایت کند.

 

فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شفافیت نکته اساسی در این زمینه شفاف سازی در فعالیت های اقتصاد، گفت: مردمی سازی امور است که هدف مهم قانونگذار در این حوزه به شمار می‌رود و دولت باید در فضای جدید برای جلب نظر حداکثری اصناف و بازاریان بکوشد و موانع پیش روی این قانون را با همکاری بخش های دیوانی مرتفع کند.

کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا نیز اصل مهم شفافیت و رقابت پذیری در حوزه کسب وکارهاست که به نظر می رسد تحول بزرگی در این حوزه رخ داد و عرصه دیجیتال در حوزه اقتصاد دستخوش تغییرات بنیادین گردید و مهمترین دغدغه عمومی در این حوزه امنیت داده های مربوط به سرمایه گذاران  و کسب و کارهای اقتصادی است که نگاهها و تلاش ها باید معطوف به این حوزه راهبردی باشد و مجلس یازدهم در این خصوص تاکید مضاعفی در قانون مصوب داشته است.

وی بیان داشت: پیش نیاز توسعه اقتصادی در حوزه  کسب و کارها که صدور الکترونیکی مجوزها شرط اولیه آن است، با تمرکز و حمایت ویژه از مشارکت مردم در فضای تولید، ثبات قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را شاهد خواهیم بود و تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه موجب تحقق شفافیت اقتصادی، حمایت هدفمند از تولید و افزایش رقابت پذیری تولید خواهد شد.

عضو هیات رییسه مجلس اقتصاد زیرزمینی را از مشکلات ساختاری اقتصاد کلان دانست و عنوان کرد که ساماندهی آن نیازمند شفاف سازی و قانونمندی ساختارهای مربوطه است.

وی خاطرنشان ساخت: اصل محوری در این زمینه این است که دولت نباید در عرصه اقتصادی خود را رقیب بخش خصوصی بداند و از این رو اقتصاد را در حوزه اجرا و نه سیاستگذاری، تماما به عاملان آن واگذار کند و از این رو فعالیت های غیرمولد و خطرآفرین در حوزه اقتصاد به تدریج رخت بر خواهد بست و شفافیت مطلوب بر این عرصه حاکم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی