Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@23:44:52 GMT

بیت‌کوین به ایران آمده؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۰۹۱۹

بیت‌کوین به ایران آمده؟

خرداد: چند روز پیش دستگاهی در نمایشگاه بورس رونمایی شد که باعث شد بعضی‌ها شک کنند بیت کوین به ایران آمده است.
حتماً اسم بیت‌کوین یا همان ارز دیجیتال به گوشتان خورده است؛ ارزی که بعضی از خوره‌های دنیای مجازی اعتقاد دارند آینده اقتصاد جهان متعلق به این واحد پول است، اما دولت‌ها و نهادهای رسمی اقتصاد خیلی به آن امیدوار نیستند و همین ناامیدی در کنار غیر قابل کنترل بودن آن باعث شده که خیلی از کشورها به صورت قانونی تن به مبادلات آن ندهند و حاضر نشوند بیت‌کوین را به رسمیت بشناسند، اما برخی از کشورها هم اجازه مبادله و حتی تبدیل این ارز به پول داخلی خودشان یا ارزهای رایج دیگر را می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای ایرانی‌هایی که به ارز دیجیتال علاقه دارند یا تصمیم گرفته‌اند در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند، امکان تبدیل سرمایه دیجیتالشان به ریال در داخل کشور عملاً ممکن نبوده است، چون بانک مرکزی زیر بار به رسمیت شناختن بیت‌کوین نرفته و تا نخستین روز سال ٩٨ نزدیک‌ترین کشورها به بیت‌کوین‌دارهای ایرانی برای تبدیل ارز دیجیتالی که به دست آورده بودند، ارمنستان و عربستان بود، البته عربستان فقط در سالن ترانزیت فرودگاه بین‌المللی‌اش یک دستگاه خودپرداز بیت‌کوین دارد، اما صرافی‌های داخلی‌اش اجازه انجام چنین کاری را ندارند.
اول فروردین‌ماه امسال خبر رسید که دوبی هم دستگاه خودپرداز دوطرفه بیت‌کوین راه انداخته و آن را در یکی از برج‌های تجارت بین‌المللی‌اش قرار داده است. همه اینها را گفتیم که بفهمید چقدر خبری که چند روز پیش از نمایشگاه بورس، به بعضی از رسانه‌ها رسید، عجیب بود. در این خبر که عکسی هم ضمیمه آن بود، نوشته شده بود که نخستین دستگاه خودپرداز بیت‌کوین در ایران راه‌اندازی شده است، اما با کمی جست‌وجو در گوگل به خبر مشابه دیگری هم می‌رسیم که در دی‌ماه سال گذشته منتشر شده است؛ خبری که می‌گوید از نخستین دستگاه خودپرداز بیت‌کوین در همایش بانکداری الکترونیک رونمایی شده است.
این خبر یک ویدئو هم به همراه دارد که نحوه کار این دستگاه را نشان می‌دهد؛ دستگاهی که شکل و شمایلش به‌کلی متفاوت از دستگاه‌هایی است که تصویرش این روزها به‌عنوان نخستین دستگاه خودپرداز بیت‌کوین دست‌به‌دست می‌شود. روابط‌عمومی سازمان بورس که بانی نمایشگاه بورس است که این روزها در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، در جواب سوال «شهروند» که این دو دستگاه با هم چه تفاوتی دارند و دستگاهی که این روزها به‌عنوان نخستین خودپرداز بیت‌کوین در شبکه‌های مجازی دیده می‌شود، چیست، می‌گوید: «اولا طبق قوانین بانک مرکزی مبادله ارز دیجیتال در کشور ما ممنوع است و طبیعتاً هیچ نهاد اقتصادی نمی‌تواند در این زمینه کار کند، اما تا جایی که ما می‌دانیم این دستگاه متعلق به یک گروه استارت‌آپی است و در حد نمایش و رونمایی قرار دارد، نه این‌که وارد شبکه پولی کشور شده باشد.»
منبع : روزنامه شهروند  برچسب ها: بیت‌کوین

منبع: خرداد

کلیدواژه: بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون سازمان انرژی اتمی ایران صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت) در آغاز به کار این رویداد گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به طور گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال مطلوبی مواجه شده است.
جواد کریمی‌ثابت در خصوص تعداد آثار ارائه شده به این کنفرانس افزود: بیش از ۵۰۰ مقاله ارسال شد که از این میان ۴۲۰ مقاله با نظر داوران پذیرفته شده است.
وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.
کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارائه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به شکل مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارائه آخرین دستاورد‌های علمی خود می‌پردازند.

رییس مرکز ملی نظام کیفیت و استاندارد‌های اتمی ایران افزود: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار می‌شود.
این کنفرانس تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتور‌های هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان ادامه دارد.
سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف بعد از ظهر امروز در اصفهان آغاز به کار می‌کند.
۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی و ارائه از دیگر برنامه‌های این رویداد بین المللی است.

دیگر خبرها

  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • تصاویر دیدنی از نخستین تلاش بچه زرافه برای راه رفتن (فیلم)
  • ویدیو کامنت| بیت‌کوین بده خانه بخر!
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود