Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@15:38:25 GMT

بهینه سازی جاده‌های شهرستان برای جذب توریسم به کجا رسید؟!

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۲۶۱۵

بهینه سازی جاده‌های شهرستان برای جذب توریسم به کجا رسید؟!

در ادامه برررسی وعده‌های فرماندار آزادشهر، تحقق یا عدم تحقق آن به موضوع بهینه سازی جاده‌های شهرستان و آسفالت خیابانهای آزادشهر می پردازیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از تیتر آزاد، سید رسول حسینی فرماندار آزادشهر در روزهای اول تصدی پست فرماندار در آزادشهر، وعده‌های زیادی به مردم آزادشهر برای تبدیل آزادشهر به نگین شهرستانهای استان گلستان داد و اعلام کرده بود ما به دنبال تقویت صنعت توریسم در آزادشهر مهیا کردن مقدمات و زیر ساخت هایی مورد نیاز آن می باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در نشست خبری‌ با خبرنگاران در سال ۹۶ اظهار کرده بود؛ اولویت اول ما در تقویت زیر ساختها جاده است. یک شهرستان تا جاده درستی نداشته باشد، رشد نخواهد کرد. برای همین منظور برای مرمت جاده ها و ساخت اتوبان آزادشهر به شاهرود در حال تلاش می باشیم.

وی همچنین در همان نشست در خصوص شهر آزادشهر بیان کرده بود؛ با شورای شهر، شهرداری ، اداره راه و ادارات مختلف جلساتی را برگزار کردیم تا بتوانیم در مسافران را ترغیب به ماندن و گشتن در شهر کنیم. مرمت آسفالت خیابان ها، فضا سازی شهری، جشنواره های فرهنگی و .... قسمتی از برنامه های ما خواهد بود.(10 اسفند 1396)

بیش از یکسال از این وعده‌های فرماندار آزادشهر می گذرد، اما خبری از مرمت جاده‌های روستایی نیست!

آقای زیتونلی مسئول راهداری آزادشهر در گفتگو با خبرنگار تیتر آزاد اعلام کرد که در سال ۹۷ هیچ جاده‌ای مرمت نشده است.

همچنین آقای باشقره مسئول اداره راه و شهرسازی آزادشهر اعلام کرده بود که در سال ۹۷ به غیر از آزاد راه آزادشهر به شاهرود که جزء تعهدات ایران به کشور ترکیه است، هیچ جاده جدیدی احداث نشده است.

لازم به ذکر است که در ساخت آزاد راه آزادشهر به شاهرود نیز، دقت لازم به کار نرفته و در محلی که کوه برای ایجاد جاده کنده شده است، با بارش اندک بارانی، زمین رانش کرده و جاده را مسدود می کند. ( نزدیک به معدن زمستان یورت)

خیابانهای شهر آزادشهر نیز از آسفالت مناسبی برخوردار نیست و خرابی خیابان اصلی در ماه گذشته باعث زمین خوردن یک موتور سوار و وارد آمدن آسیب جسمی به ویشد.

در سال ۹۸ و سیل اخیر، وضعیت جاده‌های روستایی از قبل بدتر شده که نیاز به مرمت و ساخت دارد.

امیدواریم مسئولین استانی نگاه ویژه‌ای به شهرستان آزادشهر داشته باشند تا این شهر اگر قرار نیست به نگین شهرستانهای استان تبدیل شود، لااقل به نگین شهرستان تبدیل نشود. مانند شهر نگین شهر که چهر شهری ندارد و در شوخی‌های مردم به نگین شهر (نگویید شهر) معروف شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: طی ۱۲ ماه سال گذشته، ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه، ایمن‌سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدشهرام کهریزی اظهار کرد: سال گذشته ۱۰ نقطه پرحادثه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ایمن‌سازی و مشکل ۳۱ نقطه پرحادثه رفع شده است.

وی افزود: ۹ نقطه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور نیز در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در حال انجام است و پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اکیپ‌های امانی راهداری در حال رفع و ایمن‌سازی نقاط پرحادثه در راه‌های فرعی، روستایی و سایر نقاط با احتمال وقوع حادثه هستند که طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد بر مصوبات در شهرستان‌ها ایمن سازی انجام شده است.

کهریزی اضافه کرد: در شهرستان پاوه ۱۰ نقطه، اسلام‌آباد غرب ۴ نقطه، دالاهو ۳ نقطه، روانسر یک نقطه، ثلاث باباجانی ۳ نقطه، جوانرود ۳ نقطه، سرپل ذهاب ۳، هرسین ۲ و شهرستان کرمانشاه دو نقطه ایمن‌سازی شده است.

وی اضافه کرد: شناسایی نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی اهمیت بالایی دارد و امروزه معیارهای استانداردسازی محورها تغییر کرده است؛ بنابراین باید نقاط خطرساز در محورهای مواصلاتی به صورت مستمر شناسایی و برنامه‌ریزی برای رفع و اصلاح آن‌ها در اولویت قرار گیرد، زیرا این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها، در کاهش تصادفات جاده‌ای نیز نقش بسزایی دارد.

کد خبر 748785

دیگر خبرها

  • دانشجویان آزادشهر همصدا با جنبش ضد صهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا+ فیلم
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • طارم، نگین سبز زنجان