Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت تحصیل اتباع خارجی در کشور، اظهار کرد: از سال ۹۳ و با توجه به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تحصیل تمامی افراد در سن تحصیل، ثبت‌نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس کشور به طور جدی مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنابر این فرمان اکنون ۴۷۰ هزار اتباع خارجی در مدارس ایرانی داخل کشور در حال تحصیل هستند و این روند برای سال‌های آتی هم تداوم خواهد داشت.

کریمی با اشاره به اینکه اتباع خارجی که فاقد مدارک اقامتی هستند هم می‌توانند در مدارس کشور تحصیل کنند، گفت: این افراد برای ورود به مدرسه باید در ابتدا از نظر سلامتی معاینه شوند و پس از اخذ کارت بهداشت و مراجعه به وزارت کشور مجوزی برای ثبت نام در مدارس ایرانی کسب کنند که این فرآیند نگرانی برای شرایط اقامتی آن‌ها ایجاد نمی‌کند و این موضوع صرفا برای نظارت بر سلامت اتباع خارجی است و اکنون بخشی از جمعیت دانش آموزی اتباع خارجی فاقد کارت اقامتی، اما از طریق مجوز حمایت تحصیلی امکان حضور در مدارس را پیدا کردند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور تصریح کرد: البته دانش آموزان اتباعی می‌توانند به شرطی در مدارس ایرانی تحصیل کنند که حداقل ۶ ماه از مدت حضور آن‌ها در کشور گذشته باشد و علت این شرط به این دلیل است که نخواهیم مهاجرت به داخل کشور را به بهانه تحصیل رواج دهیم.

وی درباره فرآیند تحصیل اتباع خارجی در کشور با توجه به شرایط اقتصادی فعلی اظهار کرد: بر اساس فرمان رهبری همچنان روند پوشش تحصیلی اتباع خارجی لازم التعلیم را در دستور کار داریم و این روال در سال‌های آتی هم تغییر نخواهد کرد.

کریمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دانش آموزان اتباع خارجی برای تحصیل در مدارس کشور باید شهریه واریز کنند یا خیر، بیان کرد: اتباع خارجی با اخذ مجوز ثبت نام امکان تحصیل در مدارس محل زندگی خود را پیدا می‌کنند و اخذ شهریه و یا هزینه اضافی صرفا به دلیل اتباع خارجی بودن مورد تایید نیست و تخلف محسوب می‌شود چرا که این دانش آموزان همانند دانش آموزان ایرانی و در کنار آن‌ها امکان تحصیل دارند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: البته در مواردی که مدرسه برای تمام دانش آموزان مبلغی به عنوان شهریه کلاس فوق برنامه یا مواردی از این قبیل در نظر گرفته باشند، دانش آموزان اتباع خارجی هم باید این مبلغ را بپردازند و از این قاعده مستثنی نمی‌شوند.

انتهای پیام/

تحصیل ۴۷۰  هزار تبعه خارجی در مدارس داخل کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم