Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبرز حمیدی جانشین وزیر آموزش و پرورش در ستاد راهبردی مدرسه محوری، آموزش نیروی انسانی را باعث حفظ تداوم و بقای سازمان برشمرد و اظهار کرد: نگاه گذشته محوری که آموزش را متعلق به دوران کودکی، نوجوانی و جوانی می‌داند منسوخ‌ شده است و امروزه تنها به‌ وسیله یادگیری پیوسته و پایدار می‌توان با پیشرفت‌ها و دگرگونی‌های روز جامعه سازگار و همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت آموزش افزود: مدرسه به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت مسؤولیت تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان را برعهده دارد و تحقق این مهم مستلزم تلاش‌های هوشمندانه و علمی همه همکاران تحت راهبری مدیران مدارس است.

حمیدی تصریح کرد: مدیران و معلمان مدارس برای انجام این مأموریت نیازمند کسب و توسعه شایستگی‌های تخصصی و حرفه‌ای هستند بنابراین در چارچوب نظام مدرسه محوری 10 عنوان دوره آموزشی و کاربردی در سال جاری در سامانه جامع مدیریت یادگیری و آموزش فرهنگیان (LTMS) برای مدیران مدارس ارائه می‌شود.

 مشاور و جانشین وزیر آموزش و پرورش در ستاد راهبردی مدرسه محوری، خاطرنشان کرد: مدیران باید با مراجعه به سامانه مذکور و در همه دوره‌ها ارائه‌ شده ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که سامانه صدور ابلاغ (بکفا) در سال تحصیلی جدید به سامانه جامع مدیریت یادگیری و آموزش فرهنگیان (LTMS) متصل شده است، گذراندن دوره‌های مذکور برای مدیران مدارس الزامی است و نتایج آزمون این دوره‌ها به‌عنوان اولین گام در اجرای راهکار 4-11 سند تحول بنیادین یعنی استقرار نظام سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس تلقی می‌شود لذا اخذ گواهی دوره‌های آموزشی گذرانده شده مذکور«آی‌دی کارت»، یکی از الزامات استمرار فعالیت مدیران مدارس در سال تحصیلی 99-98 خواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش مدرسه نیروی انسانی جامعه تعلیم و تربیت آموزش و پرورش دانش آموز مدرسه مدیران مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم