Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@09:20:01 GMT

تحقیقات دانشگاه هیروشیما درباره استرس

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۶۵۳۱

تحقیقات دانشگاه هیروشیما درباره استرس

افرادی که بیش از حد روی مشکلات وقت صرف می کنند به بیماری وسواس و اضطراب دچار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،  خیلی به خودتان سخت نگیرید؛ چراکه به وسواس و تشویش و اضطراب منجر خواهد شد.

 

افرادی که بیش از حد روی مشکلات وقت صرف می کنند به بیماری وسواس و اضطراب دچار می‌شوند.

 

محققان دانشگاه هیروشیما در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که منفی نگری و همیشه نگران بودن و سرزنش کردن خود به دلیل انجام کارهای اشتباه می‌تواند به وسواس دائم و اضطراب منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محققان ژاپنی اعتقاد دارند منفی نگری در شخصیت افراد نفوذ می کند که می تواند همه زندگی شان را تحت تاثیر قرار دهد.

 

منبع: دیلی میل

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان خبرگزاری شبستان مشهد قم مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب مسجد سیل استرس هیروشیما کاهش استرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست با کارکنان و مسئولان حراست دارای حداقل ۳ فرزند این دانشگاه با بیان اینکه میزان زاد و ولد سالانه در این استان رو به کاهش بود، گفت: رشد منفی بالای ۱۰ درصدی کاهش موالید در گیلان طی ۲ سال پیش نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.

او افزود: از شیب تند کاهش زاد و ولد در استان کاسته شده، اما همچنان اقدامات ترویجی، فرهنگی و حمایتی در این حوزه لازم و ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: مسئله ترویج فرهنگ فرزندآوری علیرغم حائز اهمیت بودن در نظام سلامت و آینده کشور و استان، متأسفانه توسط عده‌ای معدود و غافل، به سخره گرفته می‌شود.

دکتر آشوبی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۱۹ هزار و ۳۰۰ نفر در گیلان متولد می‌شوند و پیش بینی می‌شود شمار زاد و ولد در این استان رو به افزایش باشد، گفت: زمانی سیر زادآوری در گیلان صعودی خواهد شد که زادآوری در این استان حداقل به مرز ۳۲ هزار تولد در سال برسد.

در این نشست خانواده‌های دارای ۳ و ۴ فرزند دغدغه‌ها، تجربیات و راهکاری‌های حوزه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را تبیین و تشریح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • راهکارهای کاهش استرس
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید