Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:14:12 GMT

تراز مثبت تجاری منطقه آزاد انزلی در سال ۹۷

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۷۷۹۳

تراز مثبت تجاری منطقه آزاد انزلی در سال ۹۷

روابط عمومی سازمان منطقه آزاد انزلی اعلام کرد: در دوره زمانی یک ساله سال ۹۷، میزان صادرات ناشی از تولید و صادرات مجدد این منطقه به ۳۸۶.۴ میلیون دلار افزایش یافت.

به گزارش ایلنا از بندرانزلی و به نقل از روابط‌عمومی سازمان منطقه آزاد انزلی، در دوره زمانی یک ساله سال ۹۷، میزان صادرات ناشی از تولید و صادرات مجدد این منطقه به ۳۸۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیون دلار افزایش یافت که در مقایسه با ۳۴.۲ میلیون دلار واردات صورت گرفته، بیانگر تراز بی نظیر ۳۵۲.۲ میلیون دلاری صادرات بر واردات در این منطقه است؛ موضوعی که بیانگر این واقعیت است که واحدهای تولیدی، تجاری و صادراتی منطقه آزاد انزلی موفق شدند در یکی از شاخص‌های مهم عملکردی مناطق آزاد در اجرای دستورالعمل اقتصاد مقاومتی دارد به آمار قابل توجهی دست یابند.

براین اساس حجم صادرات ناشی از تولید در واحدهای تولیدی محدوده منطقه آزاد انزلی در سال ۹۷ از رقم ۳۵ میلیون دلار گذشت و به ۳۵.۴ میلیون دلار رسید، عمده صادرات این منطقه شامل محصولات آرایشی و بهداشتی، صنایع الکترونیک، محصولات صنعتی، ظروف آپال و یک بارمصرف، صنایع سلولزی، پوشاک، صنایع نساجی، فلزی و شیمیایی و محصولات پلاستیک بوده است.

بنابراین گزارش طی این مدت ۳۵۱ میلیون دلار کالا که مهمترین اقلام آن مشتمل بر بنزین، گازوئیل، آهن ورق سرد و گرم، انواع چوب، نفت سفید و پلی پروپلین بود، از طریق این منطقه به صورت صادرات مجدد به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، ترکیه، روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان صادر شده است.

از سوی دیگر در زمینه صادرات محصولات تولیدی واحدهای صنعتی منطقه آزاد انزلی به داخل کشور نیز ظرف یک ساله گذشته، ارزش محصولات صادره شده به ۶۵۱۵ میلیارد ریال بالغ شد که نشان دهنده تمایل این واحدهای تولیدی برای حضور در بازارهای داخلی علاوه بر توسعه بازارهای بین المللی است.

براساس نظر کارشناسان اقتصادی، ثبات مدیریتی و استمرار سازوکارهای حمایتی و تشویقی منطقه آزاد انزلی برای واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه طی سالهای اخیر که علاوه بر رونق فضای کسب و کار در منطقه، با پیگیری های بسیار موجبات خروج از رکود و فعال سازی ۷۰ واحد تولیدی شده، را باید مهمترین دلایل تداوم مسیر رو به رشد این منطقه در اجرای اهداف تعیین شده اقتصاد مقاومتی و وظایف قانونی مناطق آزاد عنوان کرد.

بنابراین گزارش با فعال سازی کریدور بین المللی نستراک، عملیاتی سازی کریدور جدید چین، قزاقستان،ایران از سوی این سازمان، مسیرهای تجاری مزبور باعث کاهش هزینه و زمان حمل و نقل کالا در این مسیرهای ترانزیتی شده است و از سوی دیگر، تکمیل و بهره برداری از مهمترین پروژه زیرساختی مناطق آزاد کشور یعنی مجتمع بندری کاسپین که نقش محوری در تسهیل وتوسعه مبادلات منطقه ای کشور ایفا می کند، بهمراه برگزاری و حضور در نمایشگاه های تخصصی داخلی و خارجی با همراهی واحدهای تولیدی و صادراتی منطقه و حمایت وسیع از شرکت های فناور و دانش بنیان که منجر به حضور ۸۷ شرکت فعال در این حوزه در منطقه آزاد انزلی شده را باید از دیگر دلایل دست یابی این منطقه به روند صعودی این منطقه در شاخص های اقتصاد مقاومتی قلمداد کرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ایران چین حمل و نقل قزاقستان مناطق آزاد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند