Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، غفاری در آیین تجلیل از مقام استاد با اشاره به قدمت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بیان داشت: این دانشگاه تخصصی می‌تواند با توجه به تجربه و بار علمی اساتید خود دستاوردهای مثبتی برای رفع نیازها و خواسته‌های جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کل تعداد دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه‌های کشور، سهم رشته‌های تخصصی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی کمتر از ۴درصد می‌باشد افزود: باید توجه داشت در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی نیاز به اهتمام و تلاش بیشتری است تا جامعه از آن منفعت ببرد.
غفاری، شهید مطهری را از چهره های شاخص دانشگاهی و حوزوی برشمرد و اظهار داشت: شهید مطهری در اموری ورود پیدا کرد که نیاز اصلی نسل جوان و اجتماع بوده که تاکنون مورد بحث و تبادل نظر است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با بیان اینکه اگر دانشگاه می‌خواهد در دنیای امروز زنده و پاینده باشد باید به اصولی که شهید مطهری ترسیم کرده توجه کند، اظهار کرد: آثار شهید مطهری نشان می‌دهد که وی اندیشه پویا و نگاه ویژه به آینده دارد، دانشگاه نیز باید برای آیندگان تولید علم داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه باید مسائل روز و مهم جامعه را بشناسد و برای آن دانش آموخته تربیت کند، متأسفانه دانشگاه در این زمینه موفق عمل نکرده است.
غفاری، دانشگاه را در دنیای امروز یک نهاد اجتماعی معرفی کرد و گفت: امروز از دانشگاه‌ها به عنوان یک مکان اثرگذار و اجتماعی یاد می‌شود، به این معنی که این مکان باید در جامعه با تولید علم و همچنین نقش نقادی نیز داشته باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: زمانی این مهم تحقق می‌یابد که دانش‌آموخته علاوه بر توانمندی‌های علمی، توانمندی اجتماعی را با کسب مهارت‌های زندگی نیز داشته باشد.
غفاری با بیان اینکه دانشجو و استاد در دانشگاه اجتماعی باید همراه و همگام با مسائل اجتماعی باشند گفت: امیدواریم با تلاش بیشتر در مسیر اهداف دانشگاه‌ها با برنامه‌ریزی دقیق شاهد ایرانی آباد و بهره‌مند از توسعه واقعی و پایدار باشیم.
در ادامه تیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن گرامیداشت روز معلم و روز خلیج فارس با تاکید بر جایگاه مهم دانشگاه در حل مشکلات پیش‌روی کشور، با بیان اینکه انتظار داریم در سطح سیاست‌گذاری های کلان وزارت علوم، نقش و جایگاه مهم دانشگاه‌های تخصصی دیده شود، اظهار داشت: رونق تولید زمانی رقم می‌خورد که زیر ساخت‌‌ها و پایه های تولید کشور با مبنای علمی و تخصص داخلی تقویت شود.
وی ۷۰ درصد زیر ساخت‌های تولید کشور را مختص بخش کشاورزی دانست و تاکید کرد: وقتی بخش مهمی از تولید کشور متوجه بخش کشاورزی است یقیناً نقش دانشگاه‌های تخصصی در رونق تولید تأثیرگذار است از این رو انتظار داریم به دانشگاه‌های تخصصی را در این مقوله توجه ویژه ای شود.
تیموری با اشاره به قدمت ۴۵ ساله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در عرصه تولید علم و تربیت نیرو در رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی اظهار داشت: سابقه این دانشگاه و دستاوردهای مهم آن در تولید کشاورزی می‌تواند در رونق و کیفیت تولید کشاورزی کشور و استان تأثیر شایانی داشته باشد.
وی با اشاره به نام گذاری سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان رونق تولید عنوان داشت: کشور نیازمند به عزم همه جانبه در مسیر تحقیق و توسعه برای افزایش کمی و کیفی تولید است ولی متأسفانه با وجود علم به تأثیرگذاری بالای یافته‌‌های علمی، متاسفانه تاکنون از دانشگاه‌ها در عرصه‌های مختلف کمتر بهره برده شده است.
در پایان مراسم نیز از اساتید نمونه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تجلیل شد.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند

محمدجواد عسگری روز چهارشنبه در جلسه ای با حضور مسوولان شرکت تراکتورسازی تبریز و جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، در تراکتورسازی تبریز، افزود: در برنامه هفتم توسعه مقرر شده بود که بانک ها ۲۰ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند که این میزان در نهایت به ۱۵ درصد کاهش یافت.

وی با بیان اینکه این منابع باید برای تولید محصولات کشاورزی در حوزه های مختلف مانند زراعت، باغبانی، شیلات و دامپروری پرداخت شود، اظهار کرد: در سال گذشته به غیر از بانک کشاورزی سایر مدیران عامل بانک ها در این زمینه کوتاهی کرده و از ۱.۴ تا ۹ درصد از منابع خود را به این بخش اختصاص دادند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران عاملی که این مصوبه را عملیاتی و اجرا نکردند به عنوان ترک فعل به دستگاه های نظارتی معرفی شدند.

عسگری ادامه داد: امسال برای جلوگیری از این رویه، هفته آینده زمان بندی اجرای این مصوبه انجام می شود و بانک های عامل به تناسب زمان بندی مکلف می شوند ۱۵ درصد از منابع خود را بر اساس زمان بندی در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع با جدیت پیگیری خواهد شد، یادآوری کرد: مدیران عامل بانک هایی که در گذشته بخاطر کوتاهی در این زمینه با آنها برخورد شده است، در این مرحله با آنان اتمام حجت خواهد شد تا بر اساس زمان بندی مشخص شده، اقدام کنند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش کشاورزی از بخش های مهم، حساس و تاثیرگذار در کشور است و امنیت غذایی از مسایل جدی جوامع بشری بوده که به امنیت ملی گره خورده است.

عسگری همچنین با تاکید بر توجه کامل به نامگذاری سال جاری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، ادامه داد: این شعار در بخش کشاورزی بیشتر صدق می کند و با توجه به اینکه در سال گذشته با شعار «رونق تولید»، زیرساخت های لازم در این بخش ایجاد شده و امسال باید جهش تولید عملیاتی شود و تولیدات چند برابر افزایش یابد.

وی یادآور شد: در این زمینه باید دستگاه های متولی و بانک های عامل پای کار بیایند و با کمک به بخش کشاورزی موجبات تحقق شعار سال جاری در این بخش را فراهم کنند.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران آب و خاک در کشور و وجود ۲.۲ میلیون هکتار اراضی کلاس یک در کشور، گفت: با برنامه ریزی لازم برای تامین امنیت غذایی کشور باید تا ۱۰ سال آینده حداقل ۱۵ تا ۱۷ میلیون تن گندم تولید کنیم.

عسگری، با تاکید بر اینکه زیرساخت اولیه در این زمینه مکانیزاسیون است، افزود: مکانیزاسیون کشور باید به روز رسانی شود و میزان عملکرد در واحد سطح افزایش یابد.

وی با اشاره به ضرورت اختصاص یارانه به بخش کشاورزی گفت: در برخی بخش ها برای ایجاد امنیت غذایی و تولید غذای سالم باید یارانه و تسهیلات لازم پرداخت شود.

بیش از ۹۹درصد نیاز تراکتور ایران توسط گروه صنعتی تراکتورسازی تامین می شود

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این جلسه با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد از نیاز کشور به تراکتور از طریق این گروه صنعتی تامین می شود، گفت: در این گروه صنعتی ۲ شرکت موتورسازان و ریخته گری به عنوان بزرگترین تولیدکننده موتورهای دیزلی و گازسوز و انواع قطعات ریخته در کشور فعالیت می کنند.

گروه صنعتی تراکتورسازی آمادگی افزایش تولیدات خود به ۱۰۰ هزار دستگاه در سال را دارد

مصطفی وحیدزاده با اشاره به ثبت رکوردهای تاریخی در این گروه صنعتی افزود: برای نخستین بار در سال ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد از برنامه تولید این گروه صنعتی با تولید ۳۵ هزار و ۲۲۹ دستگاه محقق شد و این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۵ درصد رشد کرده است.

وی اظهار کرد: در سال گذشته ۳۱ هزار و ۴۰۸ دستگاه تراکتور به ارزش ۱۵۸ هزار میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال فروخته شد که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۴ درصدی در تعداد فروش و رشد ۶۴ درصدی در ارزش ریالی برخوردار شده است.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیان اینکه این گروه صنعتی در صادرات نیز پیشگام بوده و در سال های گذشته صادرکننده نمونه و ممتاز کشوری شده است، گفت: در سال گذشته سه هزار و ۶۴ دستگاه تراکتور به کشورهای مختلف به ارزش ۱۵ هزار میلیارد ریال صادر شده که نسبت به سال گذشته ۷۵ درصد از لحاظ ریالی و ۲۰ درصد از لحاظ تعداد رشد کرده است.

وحیدزاده، با اشاره به افزایش تولیدات در زیرمجموعه های این گروه صنعتی در سال گذشته، ادامه داد: در زمینه خودکفایی، این گروه صنعتی با داخلی سازی ۲۰۰ قطعه مورد نیاز خود گام بلندی در مردمی سازی و ایجاد اشتغال پایدار برداشته و برای بیش از ۷۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه برنامه تولید امسال این گروه صنعتی تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، یادآور شد: این گروه صنعتی آماده است در صورت حمایت دولت و مجلس، تولیدات خود را به ۱۰۰ هزار دستگاه در سال افزایش دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این گروه صنعتی آماده است تا در صورت ارایه تسهیلات از سوی دولت و مجلس به کشاورزان و از رده خارج کردن تراکتورهای فرسوده، تراکتورهای مورد نیاز آن ها را تامین کند.

وحیدزاده، با تاکید بر اینکه ۸۸ درصد قیمت تراکتور مربوط به مواد اولیه آنها است، افزود: ۷۸ درصد از مواد اولیه تراکتور نیز قطعات فلزی بوده که افزایش قیمت این مواد موجب بروز مشکل در تولید تراکتور در این گروه صنعتی می شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون این گروه صنعتی می تواند تولیدات خود را ۱۷ درصد بالاتر از قیمت تمام شده بفروشد، یادآور شد: این گروه صنعتی تولیدات خود را ۹ درصد بالاتر از قیمت تمام شده عرضه می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • رئیس جمهور در دانشگاه لاهور: فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب