Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:28:05 GMT

سبک ممتاز استادی شهید مطهری مورد توجه قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۸۰۰۵

سبک ممتاز استادی شهید مطهری مورد توجه قرار گیرد

قم - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه گفت: راه و روش و سبک استادی شهید مطهری به عنوان سبک آموزشی نوین، ممتاز و کم نظیر باید در حوزه و آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، آیت الله علیرضا اعرافی روز چهارشنبه در همایش چهلمین سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری با عنوان «شهید مطهری و تمدن نوین اسلامی» در مدرسه دارالشفاء قم، صاحب نظری، جامعیت و اشراف به بخش زیادی از علوم اسلامی را از جمله ویژگی های شهید مطهری برشمرد و افزود: این شهید بزرگوار به خوبی قله رفیع جامعیت در علوم اسلامی را با شتاب فتح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: شهید مطهری در علوم پایه حوزوی دارای مراتب بالایی از صاحب نظری و اجتهاد بود که کمتر افرادی در حوزه موفق شده اند در سن پایین به صاحب نظری و جامعیت در این علوم نائل شوند.
وی آشنایی با مکاتب فلسفی معاصر و غرب و همچنین آشنایی با جریان های فکری، سیاسی معاصر را از دیگر ویژگی های بارز شهید مطهری ذکر کرد و گفت: ایشان به فلسفه و مکاتب فلسفی برجسته غربی آشنا بود و با تکیه بر سرمایه اصیل حوزه علمیه در این زمینه به صاحب نظری رسید.
اعرافی با بیان اینکه شهید مطهری متکلم بسیار خوب و نظریه پرداز قوی بود، افزود: این شهید جریان های فکری، سیاسی معاصر را می شناخت و در مقابل هجمه های بی امان به اندیشه های اسلامی ایستادگی می کرد.
وی اضافه کرد: شهید مطهری در مقابل هجمه ها به اندیشه های اسلامی، گفتمان ساز بود و در همه قلمروها آگاهانه و شجاعانه اندیشه های اسلام را مطرح می کرد.
وی تصریح کرد: ورود به تنوع قلمروهای فکری، توجه به مخاطبان متنوع، اخلاص و معنویت، حضور در عرصه های مختلف برای دفاع از اسلام، روح انقلابی و زمان شناسی همراه با متانت و حکمت و همچنین هنر سخنوری و بیان شیوا از دیگر ویژگی های برجسته شهید مطهری است.
اعرافی بیان کرد: شهید مطهری بر این نکته باور داشت که اندیشه اسلامی ظرفیت تمدنی دارد و در دنیای جدید و تحولات پرشتاب معاصر نیز جوابگوی نیازهای انسانی است و در عصر غیبت نیز می توان به سمت پایه ریزی این تمدن حرکت کرد.
امام جمعه موقت قم در ادامه سخنان خود با اعلام مراتب همدردی حوزه علمیه با مردم و ساکنان مناطق سیل زده کشور گفت: مردم این مناطق متحمل رنج های بسیاری شده اند و مردم و گروه های مختلف تبلیغی و جهادی، ارتش و سپاه با حضور پررنگ در امدادرسانی به سیل زدگان خاطرات دفاع مقدس را زنده کردند.
اعرافی ادامه داد: حادثه سیل اخیر و حضور طلاب سراسر کشور برای کمک رسانی به مردم این مناطق جلوه ای از خدمت رسانی روحانیت به مردم و رابطه عمیق میان این 2 را به نمایش گذاشت.
آیت الله شهید مرتضی مطهری در 13 بهمن ماه 1298 در شهر فریمان از توابع خراسان رضوی به دنیا آمد. وی از استادان حوزه علمیه و معروفترین سخنران در دو دهه قبل از انقلاب اسلامی بود و آثار بسیاری از او بر جای مانده است.
شهید مطهری در سخنرانی ها و کتاب های خود سعی در ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی داشت و آثار او پس از شهادتش از اصلی ترین منابع مورد رجوع در شناسایی نظر اسلام است. این شخصیت بزرگ علمی در انقلاب اسلامی نقش موثری داشت و از سوی امام خمینی (ره) مسئول تشکیل شورای انقلاب اسلامی شد و در 12 اردیبهشت 1358 به دست گروهک منافقین فرقان به شهادت رسید و روز شهادت او به عنوان روز معلم نامگذاری شد.
7404/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آيت الله اعرافي شهيد مطهري قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۸۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان نمونه استان قزوین 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سیاهکالی مرادی مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین در این مراسم گفت: شهید مطهری یکی از بارزترین متفکران اسلامی و الگویی وارسته و موفق برای نسل جستجوگر عصر جدید است.

وی افزود: انسان به علم و عمل صالح زنده می‌شود و راه و رسم زندگی را ترسیم می‌کند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه معلمان به معنای واقعی افسران سپاه پیشرفت کشور هستند، گفت: خطای راهبردی برخی از مسئولان گذشته این بود که قدر آموزش و پرورش را نمی‌دانستند.

سیاهکالی مرادی افزود: تحول در آموزش پرورش از حوزه نیروی انسانی می‌گذرد به طوری که پارسال هزار و ۱۹۱ نفر جذب آموزش و پرورش شدند.

وی اضافه کرد: امسال هم هزار و ۴۳۳ نفر جذب به جمع معلمان اضافه می‌شوند.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان، در آزمون استخدامی که امسال برگزار شد در استان ۶۲۳ نفر پذیرفته شدند.

محمد بیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم گفت: استان قزوین در حوزه نوسازی، ۴۰۰ مدرسه کم دارد.

وی بر توجه به مفاهیمی، چون شهادت، عفاف و حجاب و نهضت مقاومت در کتب درسی تاکید کرد.

محمد بیگی گفت: همچنین باید معیشت و بیمه درمانی فرهنگیان را مورد توجه ویژه قرار داد.

در استان قزوین ۵۸ معلم و ۲۷۶ دانش آموز شهید داریم.

دیگر خبرها

  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • تجلیل از معلمان نمونه استان قزوین 
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند