Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:22:15 GMT

کاهش 22.3 درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز 98

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۰۴۰۳

کاهش 22.3 درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز 98

تهران- ایرنا- رئیس پلیس راهور ناجا گفت: امسال در نوروز 98 خوشبختانه 22.3 درصد کاهش جانباختگان حوادث رانندگی را داشتیم، یعنی 247 نفر در جاده‌ها و شهرها در ایام طرح نوروزی امسال نسبت به سال گذشته کمتر کشته شدند و مصدومین نیز 11درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سردار سیدکمال هادیان‌فر روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری کمیته ویژه طرح‌های ترافیکی امروز در جمع خبرنگاران، افزود: تعداد جانباختگان در طرح نوروزی سال 97، هزار و 109 نفر بود که در طرح نوروزی 98 به 862 نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام ارشد پلیس راهور ناجا افزود: هدف ‌گذاری پلیس برای سال 98 کاهش حوادث ترافیکی با هدف 2 هزار نفر کاهش جانباخته یعنی کاهش 12 درصدی است.
هادیان فر افزود: امسال در نوروز 98 که بهاری توام با زمستان و شرایط جوی ناپایدار بود خوشبختانه 22.3 درصد کاهش جانباختگان حوادث رانندگی را داشتیم؛ یعنی 247 نفر در جاده‌ها و شهرها در ایام طرح نوروزی امسال نسبت به سال گذشته کمتر کشته شدند و مصدومین نیز 11درصد کاهش داشته است.
وی با اشاره به آغاز طرح تابستانی از 31 خرداد ماه گفت: طرح تابستانی پلیس راهور با همکاری تمام دستگاه‌های امدادی و خدمت‌رسان از 31 خرداد شروع شده و تا 31 شهریور ادامه خواهد داشت.
هادیان فر گفت: طرح ویژه سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) نیز با آمادگی معاونت حمل و نقل شهرداری تهران و پلیس اجرا خواهد شد.
این مقام ارشد پلیس راهور با بیان این که حدود 14 هزار کیلومتر از جاده‌های اصلی و فرعی کشور به دلیل سیل،‌ آبگرفتگی و ریزش کوه دچار خسارت شده‌اند، گفت: وزارت راه و راهداری قرار است قبل از ورود به طرح تابستان این نقاط را ترمیم کنند.
سردار هادیان فر درخصوص وقوع تصادفات در 30 کیلومتری شهره، گفت: تمهیدات لازم برای روشنایی و ترمیم آسفالت و رفع حفره‌ها و چاله‌ها در ورودی و خروجی شهرها پیش‌بینی شده و وزارت راه و راهداری مکلف است، نقاط حادثه‌خیز را به حداقل برسانند اما باید گفت که نقش راننده، نقش انکارناپذیری است که 60 درصد تصادفات در شعاع 30 کیلومتری جاده‌ها به وقوع می‌پیوند.
وی گفت: لازم است رانندگان با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین و مقررات به رانندگی بپردازند.
عالی‌ترین مقام راهنمایی و رانندگی کشور تصریح کرد: 82 درصد حوادث رانندگی از 4 عامل اصلی سرعت و سبقت غیرمجاز،‌ عدم توجه به جلو و خستگی و خواب‌آلودگی نشات می گیرد که خوشبختانه با فرهنگ‌سازی و پایبندی رانندگان به مقررات راهنمایی و رانندگی توانسته‌ایم 7 درصد در این حوزه کاهش داشته باشیم که 22 درصد در آمار جانباختگان تاثیر مثبت داشته است.
وی با بیان این که 33 دستگاه در حوزه مدیریت ترافیک نقش دارند، افزود: براساس برنامه ششم که ابلاغ شده قرار است کاهش 31 درصدی یعنی به ازای هر 10 هزار وسیله یک کشته را داشته باشیم.
اجتمام*1417*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ناجا هاديان فر راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت