Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون کارگری مجلس شوراهای اسلامی گفت: اینکه دو نفر در یک واحد شغلی، یک کار را انجام می دهند اما یک نفر بنا به حسب قراردادی کمتر می گیرد و یک نفر که رسمی استخدامی است بیشتر می گیرد انگیزه ها را از بین می برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسین نقوی حسینی عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگاریزدرسا ضمن گرامیداشت هفته شوراها، هفته کار و کارگر و هفته معلم اظهار کرد: در خصوص حوزه کارگری چند موضوع اساسی باید در اولویت مجلس و دولت باشد که یکی از این موضوعات تلاش برای اصلاح مناسبات کار، کارگر و کارفرما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقوی حسینی ادامه داد: برخی مشکلات و معضلات موجود در حوزه کارگری باعث رنجش جامعه کارگری است که مهم ترین این معضلات نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت متعدد است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: یک کارگر در یک کارخانه ای یک ماه یا دوماه مشغول به کار می شود ولی متاسفانه به دلایل مختلف اخراج می شود و مجبور است پیمانکار و کارفرمای خود را تغییر دهد و همین بزرگترین آسیب را به کارگر می زند.

***مناسبات خوبی در حوزه اشتغال کشور مشاهده نمی شود

نماینده مردم نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا با بیان اینکه بدون شک برای ثبات و امنیتی شغلی در حوزه قانون گذاری باید اصلاحاتی صورت بگیرد تصریح کرد: متاسفانه در سطوحی از اشتغال مشاهده می شود فردی بعضا پس ازسال ها سابقه کاری با در بسته کارفرما مواجه می شود و این اصلا مناسباتی خود در حوزه اشتغال کشور نیست.

وی تعدد قراردادهای موقت را یکی دیگر از مشکلات حوزه کار عنوان کرد و گفت: تعدد در نوع سطوح قرارداد کارگر با محل اشتغال قابل درک برای بنده نیست و حتما نیاز است که این تعدد قراردادها تجمیع شوند یا با راهکار درست تغییر کنند.

***چرا باید در یک شغل با یک دانش فنی چند نوع پرداخت وجود داشته باشد

نقوی حسینی ابراز کرد: اینکه دو نفر در یک واحد شغلی، یک کار را انجام می دهند اما یک نفر بنا به حسب قراردادی کمتر می گیرد و یک نفر که رسمی استخدامی است بیشتر می گیرد انگیزه ها را از بین می برد معلوم نیست چرا در یک شغل، در یک سطح دانش، در یک سطح فنی باید چند نوع پرداخت وجود داشته باشد؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در مجلس شورای اسلامی کمیسیون اجتماعی، فراکسیون کارگری و فراکسیون های دیگری در این حوزه فعال هستند اذعان کرد: در فراکسیون کارگری اصلاح قانون کار بررسی شده و نظرها هم گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم راهکارها به مجلس ورود پیدا کند تا با تغییر در قانون این حوزه انگیزه کار و کارگر را بیشتر کنیم.

*** دست اندازی به صندوق تامین اجتماعی؛ تجاوز به بهای عرق جبین کارگر است

عضو فراکسیون کارگری در ادامه پیرامون موضوع حفاظت از صندوق‌ها، گفت: این مساله به طور شفاف جزو مواضع ما است. برای ما فرقی نمی‌کند که دولت کیست؟ صندوق متعلق به کارگر و بهای عرق جبین کارگر است. هر کسی نباید از آن برداشت کند. ما با تمام توان از آن دفاع می‌کنیم و جلوی تجاوز و تعدی به آن را خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه صندوق تامین اجتماعی تنها صندوق معتبر بازنشستگان حوزه کارگری است تصریح کرد: این صندوق با پرداخت حق بیمه عرق جبین کارگران تشکیل شده و هیچکس در ان سهیم نیست و به واقع پول مردم و حق الناس است و با دیگر صندوق ها تفاوت دارد پس نباید هر روز یه برنامه ای تنظیم شود که به این صندوق دست اندازی شود.

نقوی حسینی تشریح کرد: بدون شک دست اندازی به صندوق تامین اجتماعی برای بازنشستگان مشکل ایجاد می کند عنوان کرد: متاسفانه همیشه این دست اندازی ها هم از جانب دولت نیست و مجلس هم گاهی دخیل است با این تفاوت که مجلس سازکار جبران را پیش بینی می کند ولی دولت متعهد به انجام ان نیست.

عضو فراکسیون کارگری مجلس افزود: بیمه قشرهای دیگر را به صندوق تامین اجتماعی متصل می کنند بعد دولت هم جبران پیش بینی شده توسط مجلس هم اجرا نمی کند لذا این مهمان های ناخوانده از سفر کارگر می خورند و به همین جهت است که امروز بیش از 180 هزار میلیارد تومان دولت به صندوق تامین اجتماعی بدهکار است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه با این حجم بدهی‌ها، صندوق نمی‌تواند به اعضایش خدمات بدهد گفت: علیرغم اینکه هر سال در بودجه، وظیفه پرداخت بدهی دولت مندرج می‌شود اما دولت ادا نمی‌کند و باید با دریافت این مبالغ، سطح خدمات به اعضا را ارتقا دهیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در حوزه‌های مختلف در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 14 هزار شهید جامعه کارگری اظهار داشت: جامعه شریف کارگران از ابتدای انقلای اسلامی تاکنون در همه عرصه‌های انقلاب حضور چشم‌گیر، تعیین‌کننده و تاثیرگذار داشته‌اند.

وی گفت: کارگران و کارفرمایان با شرافت و کرامت علاوه بر حضور درردوران دفاع مقدس، بعد از آن نیز با دست‌های پولادین و اندیشه والا و تفکر و خلاقیت خرابه‌های بعد از جنگ را بازسازی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ از کارگران به‌عنوان ستون فقرات اصلی کشور و پیش قراول و سربازان جنگ نام برد و تصریح کرد: اگر شاهد شکوه و فعالیت در همه عرصه‌ها هستیم ناشی از زحمات جامعه کارگری است.

وی افزود: در دو سال اخیر با همراهی مسئولان و تشکلات و جامعه کارگری در حوزه روابط کار از 19 هزار و 284 واحد صنعتی و تولیدی سطح استان، بازرسی‌های مختلف صورت گرفت.

پیشکاری ایمنی و حفاظت از کارگران را یکی از راهبردهای وزارت کار عنوان و بیان کرد: در حوزه روابط کار در سال گذشته 10 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برخورداری 224 هزار نفر کارگر کردستانی از مزایای سازمان بیمه تامین اجتماعی  اظهار کرد: 700 هزار نفر زیرپوشش جامعه هدف هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی و تحقق فصل هشتم جامعه کارگری؛ 92 کارگاه آموزشی برای ارتقای دانش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

به گفته پیشکاری، 2040 تعاونی و 150 هزار نفر کردستانی در این حوزه فعالیت‌ می‌کنند. امیدواریم همواره بتوانیم خدمتگزار جامعه کارگری بمانیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند