Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی گفت که در تعویض سوخت و نگهداری نیروگاه اتمی بوشهر از حداکثر ظرفیت داخلی استفاده شده است. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم و به نقل از دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی، دکتر محمد احمدیان، معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی خبر از تعویض سوخت و انجام تعمیر و نگهداری دوره‌ای نیروگاه اتمی بوشهر داد و اظهار داشت: تعمیرات برنامه‌ریزی شده و تعویض سوخت واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر که از تاریخ هفتم اسفند 1397 آغازشده بود با تلاش بی‌وقفه کارکنان این نیروگاه و شرکت‌های همکار، چند روز زودتر از برنامه پیش‌بینی‌شده به اتمام رسید و در ساعت 23 روز نهم اردیبهشت‌ماه این نیروگاه با اتصال مجدد به شبکه سراسری برق کشور، تولید خود را از سر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر احمدیان تأکید کرد: در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی، تعداد قابل توجهی از شرکت‌های ایرانی فعال در تعمیرات نیروگاه‌های برق در این برنامه مشارکت داشتند. تأمین بخش هائی از قطعات یدکی و فعالیت‌های تعمیراتی نیز توسط پیمانکار روس انجام‌شده است.

وی تصریح کرد: در صورت تأمین منابع مالی لازم، بخش قابل توجهی از قطعات یدکی موردنیاز را می‌توانیم در داخل بسازیم که درنتیجه این کار هزینه‌های ارزی تعمیرات نیروگاه کاهش قابل‌ملاحظه ای خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی گفت: سازمان انرژی اتمی ایران از تدابیر ویژه دولت و تلاش تمامی شرکت‌های همکار که منجر به این موفقیت شد، قدردانی می‌نماید.

دکتر احمدیان در ارتباط با فعالیت‌های تنها نیروگاه برق اتمی خاورمیانه از ابتدای راه‌اندازی تاکنون، گفت: بهره‌برداری تجاری از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر از مهرماه 1392 آغاز شد و این نیروگاه تاکنون بیش از سی‌وپنج میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی تولید کرده است. با فعالیت این نیروگاه تاکنون از انتشار بیش از 32 میلیون تن انواع آلاینده‌های زیست‌محیطی جلوگیری و در مصرف حدود 56 میلیون بشکه معادل نفت خام و یا حدود نه و نیم میلیارد مترمکعب گاز طبیعی صرفه‌جوئی شده است. نیروگاه اتمی بوشهر دو و دودهم درصد از کل انرژی الکتریکی کشور در سال 1397 را تأمین کرده است و در این سال ضریب بار آن حدود 83 درصد بوده است.

انتهای پیام/

R36446/P/S8,95/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان