Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:13:17 GMT

برگزاری سی‌وسومین «آیین آواز»/ خواننده جوان تجلیل شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۲۲۷۵

برگزاری سی‌وسومین «آیین آواز»/ خواننده جوان تجلیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، سی و سومین نشست «آئین آواز» با بزرگداشت بامداد فلاحتی خواننده جوان موسیقی ایرانی و اجرای چند برنامه موسیقایی شامگاه سه شنبه ۱۰ اردیبهشت در فرهنگ سرای ارسباران برگزار شد.

شهرام صارمی نوازنده و پژوهشگر موسیقی ایرانی در ابتدای این برنامه گفت: امروز یکی از بهترین نشست‌های «آئین آواز» به دلیل تجلیل از بامداد فلاحتی هنرمند جوان و فعال کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هنرمندی است که نزد بزرگان موسیقی همچون فریدون شهبازیان، هادی منتظری، سیامک آقایی بهره برده و مسیر آموزشی پرباری را پشت سرگذاشته است. وی نزد اسماعیلی، جلال ذوالفنون تمبک و سه تار و آواز را نزد احمد ابراهیمی، رامبد صدیف، حسین عمومی و علی اصغر شاه‌زیدی گذرانده است. البته گروهی از تجلیل بامداد فلاحتی متعجب شدند زیرا گویا تجلیل در کشور ما حتماً باید از کسی باشد که از بین ما رفته یا آن قدر پیر باشد که متوجه مراسم نشوند.

سید حسین فلاحتی پدر با مداد فلاحتی گفت: به اندازه تمام ذرات موجود در عالم خدا را شاکرم که اولادهای خوبی به ما داد. صدا در بین اجداد و نسب ما موروثی بوده است. بامداد از سه چهارسالگی در اکثر مجالس با من بود و زمزمه می‌کرد. البته ای کاش تجلیل افراد موقعی باشد که حضور دارند. بامداد در سن هشت سالگی یک دهه عاشورا اجرا کرده و نزد پرویزمشکاتیان سلفژ و صداسازی بهره برده است که ما به پیشنهاد استاد ذوالفنون نام هنری بامداد را نیز به شناسنامه سیدمرتضی فلاحتی اضافه کردیم.

تجربه نوحه خوانی در هیأت شیخ دار یزد

بامداد فلاحتی نیز در این برنامه یادگیری دستگاه‌ها، آواز و کسب تجربه از بزرگان را مسیر اولیه هر هنرمندی دانست و گفت: سه جرقه در زندگی من تأثیرگذار بود. اجراهای آئینی، خواندن قرآن کریم با صوت، حضور دکتر حسین عمومی و در آخر ۱۵ ساعت تمرین روزانه و ممارست در یادگیری موسیقی و یادگیری مستمر نزد اساتید که برایم تجربه‌های گرانقدری بودند. من دو دهه در هیأت شیخ دار شهریزد نوحه می‌خواندم، موسیقی سوگواری و آئینی هم در عرصه شعر هم ملودی و هم نوع اجرا متفاوت است.

این خواننده با روایتی از دوران مختلف زندگی هنری خود تاکیدکرد: اگر قرار باشد سه گاه یا ماهور بخوانم ا علم و احساس این کار را انجام می‌دهم. من در اجرای آواز قید و بندی در کاربرد سبک‌های آوازی ندارم و همیشه غیر از موسیقی اصیل به موسیقی‌های دیگر هم گوش می‌دهم و با تمرین و ممارست آوازی متفاوت می‌خوانم. هنوز معتقدم راه زیاد در پیش دارم گاهی مخاطبان می‌خواهند شبیه کسانی بخوانم که آنان دوست دارند ولی من شبیه خودم می‌خوانم.

مهران مهرنیا نوازنده تار و آهنگساز موسیقی ایرانی نیز در بخش دیگر نشست عنوان کرد: ای کاش هنرمندان جوان هم ردیف بامداد را بیشتر در سالن می‌دیدیم. ما باید قدر جوانان را قبل از پیر شدن و از کارافتادگی بدانیم. بامداد فلاحتی آواز موسیقیایی و ارتباط مستقیم با مخاطب را درک کرده است. وی به واسطه خانواده و درک جایگاه آئین موسیقی می‌آید و با مخاطب همزاد پنداری می‌کند این ارج نهادن به مخاطب برای ارائه پیام فرم را ایجاد می‌کند تا ردیف وشعر خوب در مخاطب تأثیر بگذارد.

مهرنیا در ادامه افزود: اندیشه، فرهنگ و هنر از تونل لذت عبور می‌کند و بامداد فلاحتی خیلی زود به این درک رسیده است. اتصال بامداد به یک سنتی که سینه به سینه منتقل شده به پدر و خاندانش همچون وحید تاج وابسته است. بامداد ارتباط با موضوع، فرهنگ را از فضای مجازی نمی‌گیرد بلکه از پدر می‌گیرد و به خیلی از امور مقیداست.

آواز خوانی بامداد فلاحتی و حسین فلاحتی با گروه مسیحا از مدرسین شهر یزد به سرپرستی مجتبی حبیبی با همراهی مهدی نیک خوی ویلن، نیما سعید مقدم ویلن آلتور، فرشید سعادتمند ویلن سِل، ناصر المعمار پیانو، امید حاجی زاده کاخن، حامد نصیری زاده تنبک و پِرکاشن، مجتبی حبیبی تار و محمد نصیری زاده دّف از بخش‌های دیگر این مراسم بود.

کد خبر 4605683 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی ایرانی فرهنگسرای ارسباران بامداد فلاحتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر یکشنبه با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی از ۳۰ جوان برتر استان همدان در ده حوزه مختلف در قالب جشنواره جوانان برتر ایران زمین با عنوان "جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت" تجلیل به عمل آمد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در این مراسم افزود: جوانانی که امروز مورد تجلیل قرار می‌گیرند بر اساس دستورالعمل اعلامی وزارت ورزش و جوانان در قالب یک کارگروه، مشخصات آن‌ها واصل شد و در شورای داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و برترین‌های آن‌ها امروز معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی ادامه داد: جشنواره "جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت" با هدف زمینه‌سازی برای توسعه ارزشهای متعالی و روحیه فداکاری و ایثار، خلاقیت، افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده، تقویت ایمان، روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی، ایجاد زمینه‌های مشارکت در محورهای فرهنگی، علمی، اجتماعی و اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های هویت‌آفرین، تقویت روحیه تحقیق، ابداع و ابتکار، الگو سازی مناسب، شناسایی و ارزش‌نهادن به اندیشه‌های سازنده جوانان ایران اسلامی برگزار شد.

علی حقیقی تصریح کرد: این جشنواره در ۱۰ سرفصل برگزار و ۱۸۹ نفر در استان همدان آثار و مدارک خود را به جشنواره ارسال کردند و در نهایت داوری نفرات زیر نظر ۶۴ داور در تهران صورت گرفت و ۳۰ نفر برتر انتخاب شدند.

وی با تقدیر از حمایت‌های استاندار همدان از حوزه ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ گفت: با حمایت دکتر قاسمی فرزاد و تلاش و پیگیری همکاران، سازمان‌های مردم نهاد و هیأت‌های ورزشی سال ۱۴۰۲ سال پرباری برای ورزش و جوانان استان بود.

در این مراسم از علیرضا صفاریان، محمد داوریان و مهدی برنده در بخش قرآن و خادم اهل بیت، از دیانا حیدری، حامد پری زاده و سید میثم حسنی در بخش فیلم، از امیر علی سلیمانی، ریحانه نوری و سید ابوالحسن صباح حسینی در بخش ادبیات، از حامد چهاردولی، جواد کرمی و مجتبی اسماعیلی در بخش کارآفرینی، از مهرداد مرادی، میلاد سوری و میلاد جباری در بخش ورزش، از بهنام محمدی، علی ایزدی و حمید یادگاری در بخش فعال جهادی، از علی معتبرنیا، وحید علی نجیمی و میثم ترکمان در بخش فعال اجتماعی، از امید پوره ئی، میلاد فراهانی علوی و مهدی عرب زاده در بخش دانش بنیان، از مهدی چناری، اسماعیل اسدی و حمید رضا نظریئ حاتم در بخش موسیقی و فاطمه حیدری، شکیبا کولیوند و محمد حسن مؤمنی در بخش کنشگر رسانه و فضای مجازی تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091300

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان