Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@14:36:09 GMT

انکار آسیب‌های اجتماعی باعث افزایش آن‌ها می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۲۵۹۹

انکار آسیب‌های اجتماعی باعث افزایش آن‌ها می‌شود

شهرضا - مدرس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا گفت: انکار آسیب‌های اجتماعی باعث افزایش و ظهور انواع جدیدی از آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، مینا باهنر امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان، خاطرنشان کرد: طلاق، خشونت و مصرف مواد مخدر سه آسیب مهم اجتماعی کشور هستند، اما خودکشی به دلایل شرعی و عقلی از دیگر آسیب‌ها بدتر و خطرناک‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متأسفانه مهارت حل مسئله در بین مردم نهادینه نشده است که منجر به افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با بیان اینکه باید از تجارب سایر کشورها در مقابله و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده شود، تصریح کرد: ناهنجاری‌های اجتماعی از غرایز افراد ناشی می‌شود و بسیاری از کشورها در مهار یا کاستن از تعداد آن‌ها موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند.

باهنر با بیان اینکه باید برای پیشگیری از خودکشی اقدامات پیشگیرانه انجام شود، خاطرنشان کرد: مهمترین اقدام پیشگیرانه آموزش همه اقشار جامعه و رفع معضلاتی است که به افزایش این آسیب‌ها منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه انکار آسیب‌های اجتماعی باعث افزایش آن‌ها می‌شود، یادآور شد: لازم است تیم‌هایی از جوانان متخصص شهرستان در رشته‌های روانشناسی و علوم اجتماعی ایجاد و برای کاهش اینگونه آسیب‌ها تلاش کنیم.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا اظهار کرد: در فرهنگ ایرانی و اسلامی آموزه‌ها و تعالیمی وجود دارد که استفاده از آن‌ها می‌تواند باعث کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و معضلات مردم شود؛ اما در استفاده و کاربرد این تعالیم باید از افراد متخصص و توانمند استفاده شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آسيب اجتماعي خودکفایی خودكشي دانشگاه آزاد اسلامی شوراي فرهنگ عمومي شهرضا ناهنجاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم