Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:51:33 GMT

سهم صادرات ایران در بازار کشورهای همسایه 2.5 درصد است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۲۷۳۹

سهم صادرات ایران در بازار کشورهای همسایه 2.5 درصد است

اصفهان - ایرنا - مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: سهم صادرات ایران در بازار وارداتی 15 کشور همسایه ناچیز و فقط 2.5درصد است.

به گزارش ایرنا، افروز بهرامی روز چهارشنبه در نشست بررسی توسعه خدمات صندوق ضمانت صادرات در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: باید از طریق توسعه صادرات مبتنی بر جغرافیا، تعامل اقتصادی با دنیا و بویژه کشورهای همسایه را در دستور کار قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که یکی از راهبرد های مهم کشوردرشرایط تحریم تمرکز روی کشورهای همسایه است، افزود: بسیاری از فعالان اقتصادی با خدمات این صندوق آشنا نیستند که این امر ناشی ازکوتاهی مسوولان صندوق واطلاع رسانی ناکافی است.
وی اضافه کرد: وقوع هر کدام از ریسک های سیاسی و تجاری در روند صادراتی، امنیت مالی صادر کنندگان و وصول مطالبات حاصل از صادرات خدمات یا کالاها را به خطر می اندازد.
بهرامی با بیان این که موسسه های بیمه اعتباری درهمه جای دنیا به منظور حمایت همه جانبه از صادرکنندگان و پوشش ریسک های صادراتی ایجاد شده است، تصریح کرد: صندوق ضمانت صادرات ایران هم از سال 1352 تاسیس شده و وظیفه پوشش ریسک های سیاسی و تجاری صادرکنندگان را برعهده دارد.
وی خاطرنشان کرد: این صندوق در 20 سال اخیر 17 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی را پوشش داده و در سال 97 هم 2.2 میلیارد دلار از صادرات غیر نفتی کشور را پوشش داده است.

** ضریب نفوذ بیمه صادرات در ایران پنج درصد است
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به این که آخرین آمار صادرات کشورهای دنیا 25 تریلیون دلار است، افزود: کل صادرات زیرپوشش بیمه اعتباری دولتی و خصوصی در دنیا 10 درصد است در حالی که این رقم در کشور ما پنج درصد است.
وی با بیان این که پوشش ریسک یکی از مهمترین کارهای صندوق ضمانت صادرات است کرد: یکی از اهداف ما این است که ضریب نفوذ خدمات بیمه و ضمانت نامه ای صندوق را در حد میانگین جهانی پوشش دهیم.
بهرامی با بیان این که در شرایط تحریم و مشکلات ایجاد شده بانکی، بیمه نامه ها تنها ترین وبهترین راه جایگزین ال سی هستند افزود: صندوق ضمانت صادرات ایران پوشش ریسک ها را بر عهده می گیرد و مانند سایر صندوق ها در دیگر کشورها که به همین منظور تاسیس شده، بخصوص در کشور ما بازارهای هدف صادراتی خطرپذیرهستند.
نشست بررسی توسعه خدمات صندوق ضمانت صادرات و رفع مشکلات صادرکنندگان با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل این صندوق، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان و رییس و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و تعدادی از صادرکنندگان نمونه استان در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد .
6022 / 7150

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صادرات صندوق ضمانت صادرات اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی