Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی از نظر سلامت اداری و مقابله با فساد اداری، جز استان‌های سرآمد کشور است. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید علی آقازاده ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی ذی‌حسابان دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی با اشاره به بررسی عملکرد مالی استان مرکزی در سال 97 اظهار داشت: با توجه به اینکه ماموران وزارت اطلاعات سربازان گمنام هستند ذی‌حسابان هم سربازان گمنان جبهه خدمات مالی به دولت هستند که تلاش‌های آنها در راستا سالم‌سازی، شفاف‌سازی و جلوگیری از انحرافات مالی در دستگاه‌ها ارزشمند و بسیار موثر است که اگر فعالیت و خدمت ذی‌حسابان نبود مشکلات بسیاری را در دستگاه‌های دولتی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ذی‌حسابان در راستای ارائه خدمات مالی مناسب به دستگاه‌ها و مردم فعالیت می‌کنند و ذی‌حساب‌ها و خزانه استان مرکزی در تمام ایام سال فعال هستند اما در یک ماه پایان سال تلاش‌های بسیاری می‌کنند،  امسال در روز‌های نخست و دوم فروردین‌ماه تقریبا سهم بودجه را جذب کردیم و در بحث هزینه‌ها استان مرکزی 100 درصد هزینه‌های جاری را گرفت.

استاندار مرکزی ادامه داد: با تلاش و کوشش ذی‌حسابان، کارمندان دولت علی‌رغم گرانی‌ها و شرایط اقتصادی شب عید خوبی را سپری کردند و در پرداخت‌ها و ارائه خدمات مالی و حقوقی کارمندان دولت و دستگاه‌ها اقدامات خوبی داشتند.

شفاف سازی سازمان مالیاتی درباره وصول مالیات حقوق برپایه نرخ متفاوت ارزحدود 85 درصد از درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده استان مرکزی محقق شد‌استان مرکزی جزو 11 استان نخست کشور در ‌پرداخت مالیات است

آقازاده خاطرنشان کرد: امسال برای اینکه بتوانیم از تمام اهرم‌های بودجه به‌ویژه اسناد تسویه و خزانه استفاده بهتری داشته باشیم باید کارگروهی با ذی‌حسابان تشکیل شود که با مدیران اقتصاد و دارایی استان و ذی‌حسابان به بررسی مشکلات موجود بپردازند که با هماهنگی درون استانی این کار انجام می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال در درآمدها با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم بنابراین فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف هزینه‌ها و اعتبارات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، میانگین درآمد ملی و استانی در استان مرکزی تقریبا با میانگین درآمدهای کشوری برابر است که در این راستا تلاش‌های بسیار زیادی انجام می‌شود تا این هزینه به حساب ادارات و دستگاه‌ها واریز می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: اگر امور مالی شفاف شود در موضوع جلوگیری و مقابله با فساد اقتصادی موفق عمل می‌شود و اعتماد مردم هم در این راستا به دستگاه، حکومت و حکمرانی بیشتر می‌شود بنابراین شفاف‌سازی موضوع مهمی است که باید بیشتر به آن پرداخته شود.

آقازاده ادامه داد:  باید حقوق مدیران در سایت ثبت شود زیرا شفاف‌سازی‌ لازم است که مردم بدانند استاندار، مدیرکل و سایر مسئولان چه میزان حقوق دریافت می‌کنند و یکی از شفاف‌سازی‌ها این است که هرچه‌قدر کار ما شیشه‌ای باشد و مردم عملیات‌های مالی را ببینند این کار می‌تواند در راستا ایجاد اعتماد عمومی موثرباشد.

وی بیان کرد: ذی‌حسابان از دو جانب یکی درون دستگاه مربوطه و دیگری از طریق دستگاه‌های نظارتی تحت فشار هستند مدیران هم باید با ذی‌حسابان اعتماد و تعامل بیشتری داشته باشند که در این راستا ذی‌حساب وظیفه خود را به درستی انجام و عملیات مالی هم در دستگاه با آرامش بیشتری انجام می‌شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: متاسفانه در بعضی از دستگاه‌های استان بین ذی‌حساب و مدیر تنش وجود دارد که مدیر دستگاه باید بیشتر عمل کرده و سرمنشا تعامل بیشتر با ذی‌حساب باشد، بعضی اوقات در چهارچوب قانون و ضوابط اعتباری که می‌خواهد هزینه شود نیست، باید ذی‌حسابان با توجه به تجربه خود  سازوکار قانونی هزینه‌کرد را فراهم کنند تا مدیر هم به آرامش برسد در نتیجه این تعامل دوطرفه بین مدیران و ذی‌حسابان باید برقرار شود.

آقازاده عنوان کرد: استان مرکزی از نظر سلامت اداری و مقابله با فساد اداری، جز استان‌های سرآمد کشور است که رتبه سی و یکم استان در این زمینه هستیم و در کاهش نرخ بیکاری هم رتبه خوبی داریم، در سال گذشته در صادرات غیرنفتی هم استان مرکزی رتبه بسیار خوبی دارد که در سال گذشته بیش از یک میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشت و  در این زمینه جز 10 استان نخست هستیم که این میزان صادرات غیرنفتی داریم.

وی بیان کرد: این پاک‌دستی و سلامت اداری باید در دستورکار قرار گیرد، در زمینه پرداخت هزینه رسانه‌ها هم باید بیشتر توجه شود زیرا رسانه‌ها امروز در سخت‌ترین شرایط هشتند.

استاندار مرکزی افزود: ثبت اموال و املاک دولت باید انجام شود و امیدواریم که امسال از این کار نتیجه خوبی بگیریم و تمام دستگاه‌ها هم مکلف هستند با اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان همکاری داشته باشند تا توفیقات خوبی در ثبت اموال و املاک دولتی حاصل شود.

آقازاده ادامه داد: امسال به دلیل شرایط تحریم رشد منابع مالیاتی رشد قابل توجهی شده حدود 25  تا 30  درصد در کل کشور  منابع درآمدی از مالیات افزایش پیدا کرده که این افزایش را در استان مرکزی داریم که برای تامین این رقم و ساز  وکار دریافت این درآمدها همه باید تلاش کنند تا بتوانیم به تحقق سهم استان برسیم.

وی بیان کرد: استان مرکزی برابر سهم خود و همراه با میانگین کشوری توانست در سال 97 با حدود 97درصد تحقق درآمدهای مالیاتی تقریبا با میانگین کشوری برابر باشد و  در تمام دستگاه‌ها، کارخانجات و مراکز دولتی مشکلی نداشتیم.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود

به گزارش همشهری آنلاین، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق شناسایی نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، گفت: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 847455 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران رشوه

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد