Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -سخنگوی وزارت خارجه روسیه با رد ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره ممانعت مسکو از خروج رئیس‌جمهور ونزوئلا از کشورش گفت، این ادعاهای دروغ، بخشی از جنگ اطلاعاتی واشنگتن است.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد، ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره اینکه روسیه مانع از خروج «نیکلاس مادورو» از ونزوئلا شده را «دروغ» و «جنگ اطلاعاتی» خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه روز گذشته با شبکه «سی ان ان» مدعی شد که نیکلاس مادورو آماده ترک کشورش به سمت «کوبا» بوده اما روسیه مانع وی شده است.

او بدون ارائه هرگونه شواهدی افزود: «ما کل روز نظاره‌گر بودیم، مدت زمان زیادی از زمانی که کسی مادورو رو (آخرین‌بار) دیده بود، می‌گذشت. هواپیمایی را آماده کرده بود و آنطور که فهمیدیم امروز (سه‌شنبه) صبح آماده ترک کشور بود و روس‌ها گفتند که باید بماند».

به گزارش «رویترز»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن دروغ خواندن ادعاهای وزیر خارجه آمریکا گفت: «واشنگتن تمام تلاش خود را برای تضعیف روحیه ارتش ونزوئلا به کار گرفته است و در حال حاضر نیز بعنوان بخشی از جنگ اطلاعاتی، از اطلاعات دروغین استفاده می‌کند».

«ماریا زاخارووا» افزود: «سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا، سیاستی مخرب است و اوضاع را بد و بدتر خواهد کرد».

این اولین باری نیست که مقام‌های آمریکایی در راستای حمایت از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا به اتهام‌زنی‌ها‌ علیه دولت قانونی این کشور و کشورهای حامی ونزوئلا پرداخته‌اند.

پیش از این برخی مقام‌ها و رسانه‌های آمریکایی مدعی حضور نیروهای نظامی روسی و کوبایی برای حفاظت از جان مادورو شدند اما دولت ونزوئلا این ادعاها را قویا رد کرده بود.

تاکید سخنگوی وزارت خارجه روسیه بر دروغگویی پامپئو در حالی مطرح شده که خود او که قبلا رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بود، به دروغ گفتن اذعان کرد.

پامپئو در یک دانشگاه تگزاس گفته بود: «شعار "وست پوینت" (دانشگاه محل تحصیل پامپئو) چه بود؟ "دروغ نگو، فریبکاری نکن، دزدی نکن و کسانی که این کار را می‌کنند، تحمل نکن." [اما] وقتی من رئیس سیا بودم، ما دروغ می‌گفتیم، فریبکاری می‌کردیم، دزدی می‌کردیم. ما برای این کارها یک دوره کامل آموزشی داشتیم» (جزئیات بیشتر).

مقام‌های مختلف آمریکایی شامل رئیس‌جمهور، وزرای خارجه و دفاع به همراه مشاور امنیت ملی کاخ سفید، به دنبال فراخوان روز گذشته گوایدو برای شورش مسلحانه و آنچه که او «آغاز مرحله نهایی» پایان دادن به حکومت مادورو خوانده بود، از مواضع رئیس‌جمهور خودخوانده حمایت کردند.

به دنبال این فراخوان، رسانه‌ها از برخی درگیری‌ها در یک پایگاه نظامی خبر دادند و دولت ونزوئلا هم اعلام کرد، یک «کودتای کوچک» را دفع کرد.

دولت آمریکا از سوم بهمن ۱۳۹۷ که گوایدو خود را رئیس‌جمهور خواند، در حمایت از او به انواع فشارهای اقتصادی، سیاسی و تهدید نظامی علیه دولت قانونی ونزوئلا متوسل شده است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد

جان کربی در گفت‌وگو با «ای‌بی‌سی» ادعا کرد: آنها [رژیم صهیونیستی] به ما اطمینان داده‌اند تا زمانی که فرصتی برای در میان گذاشتن دیدگاه‌ها و نگرانی‌هایمان با آنها داشته باشیم، به رفح نخواهند رفت.

این در حالی است که منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از موافقت هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید همچنین گفت که برای آتش‌بس موقتی که واشنگتن می‌خواهد حداقل برای ۶ هفته ادامه پیدا کند، همچنان فشار وارد می‌کند.

کربی با اشاره به اینکه «شمار کامیون‌های کمک‌رسانی به شمال غزه در حال افزایش است»، اظهار داشت: آنچه ما به آن امیدواریم، این است که پس از ۶ هفته آتش‌بس موقت، شاید بتوانیم به چیزی پایدارتر دست یابیم.

وی همچنین ادعا کرد: اسرائیلی‌ها شروع به انجام تعهداتی کرده‌اند که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از آنها خواسته است.

بر اساس گزارش رویترز، واشنگتن مدعی شده است که نمی‌تواند بدون یک برنامه‌ریزی بشردوستانه مناسب و قابل اطمینان،از عملیات [رژیم صهیونستی علیه] رفح حمایت کند.

این در حالی است که بایدن پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد.

رویترز خاطرنشان می‌کند که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده قرار است هفته آینده به این منطقه سفر کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان