Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ اسماعیل نجار، رئیس مدیریت بحران در مراسم رویداد نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی که امروز 11 اردیبهشت‌ماه در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت بحران کار سنگینی بر دوش دارد، مدیریت بحران سازمان صدنفره‌ای با خدمات بسیار کم است و کار آن حمایت، هماهنگی و نظارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جامعه‌ای هستیم که احتمال رخ دادن حادثه در آن وجود دارد؛ اگر قرار است خانه‌ای بسازیم، باید اصولی و مهندسی آن را ساخت، باید خانه‌ای مستحکم و استوار ساخت، بهتر است به جای ساختن خانه‌ ۱۰۰ متری ضعیف، خانه‌ای ۸۰ متری اما مستحکم ساخت.

نجار بیان کرد: در کنار سیمان، ایمان هم لازم است، در کنار دانش تجارب نیاز است و نباید از ایمان و تجربه غافل شد؛ اگر ایمان نباشد و نظارتی وجود نداشته باشد، اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد. باید تلاش کنیم تا به نقطه مطلوب برسیم.

رئیس مدیریت بحران افزود: همه در بحث مقابله با حادثه مسئولیت دارند. اگر بدانیم زیر آوار سالم خواهیم ماند، باید بدانیم شاید پس‌لرزه‌ای هم رخ دهد، باید از دانش خود بهره ببریم، اگر زلزله‌ای رخ می‌دهد، باید بدانیم در آن لحظه چکار کنیم و این نیازمند دانش است و بدانیم محل پناه کجاست.

وی گفت: باید پارک علم و فناوری به ما کمک کند. نیازها را باید به کمک یکدیگر رفع کرد، ما دائما به سمت مطلوب باید پیش برویم، اگر تهران زلزله بیاید، ۲۰ درصد نیازها را هم نداریم، خیلی تا وضعیت مطلوب راه داریم، باید هم دانش را عرضه و هم در این راستا کمک کرد.

نجار افزود: یکی از مسائل سیلاب بحث پیش‌بینی است و باید ابزار مقابله با آن را را افزایش دهیم؛ ما تحریم هستیم و این باعث کاهش تجهیزات است، اما به هر حال باید به صورت علمی و با دانش پیش برویم.

رئیس مدیریت بحران گفت: در سیلاب اخیر و سیلاب در آق قلا و به خصوص خوزستان هر کاری را نیاز بود، انجام دادیم؛ بارندگی اخیر را ناهنجاری تلقی کردیم، چرا که شدت بارندگی خیلی زیاد بود، نسبت به سیلاب خیلی کم کشته داشتیم و این نشان‌دهنده مدیریت خوب بوده است.

وی بیان کرد: ما تا برج ۸ نگرانی داشتیم که در تابستان سال ۹۸ آب شرب خوزستان را چگونه تأمین کنیم و در برج ۹ پیش‌بینی شد بارندگی‌هایی داشته باشیم و باید خود را برای مقابله با این سیل فراوان آماده می‌کردیم.

نجار تشریح کرد: یکی از مشکلات سیل‌زدگان، بحث اسکان اضطراری موقت است؛ باید حدود ۷ الی ۸ هزار اسکان را ظرف یکسال آینده مرمت کرد و اسکان موقت و دائم را یکی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ستاد مدیریت بحران اسماعیل نجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان