Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ عباس زارعی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مراسم رویداد نقش فناوری در کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی که امروز 11 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: ما هر کاری انجام دهیم، بلایای طبیعی اتفاق می‌افتد و نمی‌توان از رخداد آن جلوگیری کرد، اما می‌توان از ایجاد تلفات جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی بیان کرد: کشور ما فناوری‌های خاصی دارد و می‌بینیم بعد از بلایای طبیعی فناوری‌هایی برای چگونگی آماده بودن برای حادثه، رخ دادن حادثه و اتفاقات بعد از حادثه داریم و باید در این زمینه خود را بیشتر تقویت کنیم.

وی ادامه داد: در مقابل با فضای سوانح، هم آموزش و هم پژوهش برای خبررسانی لازم است؛ از طرفی دنیا دنیای دیجیتال است و فناوری‌ها به شدت می‌توانند از ایجاد تلفات جلوگیری کنند.

زارعی بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری باید برای رشد فناوری تلاش کنند و بتوان در این زمینه رشد کرد.

در ادامه این همایش، سرهنگ سلمان آدینه‌وند، رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات راهبردی نیروی انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه نیروی انتظامی به دلیل گستردگی که دارد، اولین ارگانی است که در هر سانحه‌ای سر حادثه می‌رسد، گفت: نسبت به حادثه و شناخت منطقه، اولین ارگانی است که در حادثه حضور دارد و می‌تواند کمک‌حالی برای برای ستاد مدیریت بحران و نهادهای درگیر باشد.

وی بیان کرد: دغدغه پلیس زیاد است و اولین و آخرین نفری است که در حادثه حضور دارد و از این بابت بزرگترین دغدغه‌اش کنترل جمعیت انسانی است.
وی با بیان اینکه پلیس وظیفه برقراری نظم و امنیت دارد، گفت:‌ پلیس سامانه ارتباط بسیار قوی دارد و به صورت بی‌سیم با تمام ارگان‌ها در ارتباط است. اما بزرگترین مشکل پلیس کنترل جمعیت انسانی است که امیدواریم دانشگاه‌ها و دانشجویان نخبه در این راه به ما کمک کنند و سامانه‌ای برای ما طراحی کنند و ما هم می‌توانیم در زمان خدمت این دانشجویان، تسهیلاتی مانند کسری خدمت برای آنان فراهم کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات راهبردی گفت: پلیس علاوه بر برقراری امنیت، وظیفه کمک به مردم را دارد و باید در همه حالت کنار مردم باشد؛ در تمام موضوعاتی که ستاد مدیریت بحران درگیر است، حضور دارد، به امدادگران باید کمک کند، برای شناسایی فوتی‌ها باید حضور داشته باشد و بتواند به خوبی مصدومان را به بیمارستان منتقل کند.
آدینه‌وند افزود: هر موضوعی که خلا ایجاد کند، می‌تواند برای نیروی انتظامی مشکلی ایجاد کند؛ در مناطق سیل‌زده پلیس اولین ارگانی است که حضور پیدا می‌کند و این موضوعات بسیار مهم است و نگرانی‌های زیادی دارد.

وی یادآوری کرد: اسکورت ‌محموله‌ها یکی از کارهای مهم پلیس است و بحث کنترل جمعیت را بر عهده دارد. همچنین نیروی انتظامی طرح‌های بسیار خوبی برای شناسایی بلایا دارد.

انتهای پیام/

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا بحران آدینه وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۵۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد

سعید هژبری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: نهضت لایروبی و جمع آوری نخاله‌ها در سطح مسیل‌ها و زباله‌ها در سطح حاشیه شهر‌ها با پیگیری استاندار ایلام در طول سال گذشته در استان اجرا شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس لایروبی مسیل‌ها در سطح نقاط مختلف شهری استان انجام شد، افزود: در سال گذشته که بیشترین بارش‌ها را داشتیم خوشبختانه به دلیل این اقدامات پیش‌گیرانه هیچ‌گونه خسارتی در حوزه سیل نداشتیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: برنامه‌های علمی و بازدید‌های تخصصی از نقاط مختلف شهر ایلام که از نظر سیلاب آسیب پذیر هستند با حضور کارشناسان و مشاوران و پیگیری شهرداری در قالب یک طرح علمی و تحقیقاتی مشخص شده است و مشاور این طرح پای کار بوده که نیاز است که در راستای حذف این نقاط آسیب پذیری اقدامات جدی انجام شود.

هژبری با بیان اینکه مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های عمده پیش روی مدیریت بحران استان بوده است، افزود: بر این اساس ۱۸ هزار میلیارد ریال برای ساماندهی این مسیل‌ها با مساعدت معاون اول رییس جمهور اختصاص یافته است که باید ۵۰ درصد از طریق برنامه و بودجه باید و ۵۰درصد هم از طریق وزارت نیرو تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با است ه به اینکه امسال به واسطه افزایش پوشش گیاهی در پی بارش‌های مناسب باید بحث اطفای حریق در سطح مراتع و تجهیز استان به امکانات جلوگیری و اطفای حریق مورد توجه قرار گیرد، ابراز کرد: منابع آبی استان نیز مورد تاکید و پایش است که لازم است در این حوزه نیز اقدامات لازم انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد