Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: نخستین مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علمی کاربردی کشور با عنوان مرکز کارنو در شیراز راه‌اندازی شد. به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو از شیراز، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی، در نشست خبری با اشاره به راه اندازی نخستین مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علمی کاربردی در شیراز، بیان کرد: این مرکز با هدف تبدیل ایده‌های علمی به تولید و در نهایت تجاری‌سازی آن‌ها ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امید خاطرنشان کرد: فراخوان جمع‌آوری ایده‌های با قابلیت تبدیل به تولید در زمینه شیمی، علوم و قرآن و ... ارائه شده تا در نهایت تعدادی شرکت دانش بنیان ایجاد شود تا در رونق تولید، اشتغال و ایجاد ثروت و ارزآوری نقش موثر ایفا کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه بر اساس محور توسعه، نیاز هر استان تغییر کرده است، تصریح کرد: مثلا از صنعت به سمت گردشگری رفته بنابراین روش و محور ما نیز تغییر کرده که در راستای آمایش آموزش عالی بوده است و ساماندهی دانشگاه‌ها بحث متفاوتی است.
وی افزود: هیچ دانشگاهی بر اساس آمایش آموزش عالی تعطیل نشده بلکه مراکز تعطیل شده بر اساس کیفیت سنجی، کیفیت بخشی و ... بوده است.
امید اظهار کرد: تعداد مراکز علمی کاربردی بیش از یک هزار و یک صد مرکز بوده که مراکز فعال اکنون ۶۰۰ مرکز است و در ۳۶۰ مرکز پذیرش دانشجو متوقف شده که تا پایان شهریور فرصت واگذاری به بخش خصوصی را دارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: این مراکز تعطیل نشدند، اما پذیرش دانشجو نداشتند و مابقی مراکزی هستند که یا خود انصراف دادند و یا ما آن‌ها را صاحب صلاحیت برای آموزش ندانستیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی متولی آموزش‌های مهارتی خاص است، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در نظام نظری ممکن است به عنوان مهندس مکانیک به صورت تجمیعی افراد را تربیت کنند، ولی دانشگاه علمی کاربردی انسان متخصص جزء تربیت می‌کند به عنوان مثال متخصص آسانسور.
امید با تاکید بر اینکه ما متولی آموزش مهارت‌های خاص هستیم، گفت: دانشجویانی که مهارت خاص می‌بینند از اشتغال پذیری بالاتری برخوردارند چرا که از دوره‌های آموزشی بی‌نیاز هستند و آمادگی ایجاد شغل و کارآفرینی را دارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی افزود: مراکز دارای محیط کار وجود دارند که به این شکل دانشجو آماده می‌شود و برخی از دانشگاه‌ها این ظرفیت را ندارند.
وی بیان کرد: براساس آخرین آمار ما از طریق نظرسنجی بیش از ۴۰ درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی بر اساس رشته و تخصص خود شاغل هستند.
امید عنوان کرد: آموزش‌های مهارتی در سبد انتخاب مردم قرار گرفته است، در سال‌های ۹۵ و ۹۶ با وجود کاهش ظرفیت‌ها ما شاهد افزایش پذیرش بودیم، اما در سال ۹۷ به دلیل تغییر نظام آموزشی و عدم خروجی ما شاهد کاهش بودیم و پیش بینی می‌کنیم در سال ۹۸ شاهد افزایش پذیرش باشیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به وقوع سیل در کشور، مطرح کرد: در مناطق سیل زده اختیارات بیشتری برای تخفیف شهریه داریم و ممکن است تا حد صد در صد باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فارس دانشگاه علمی کاربردی اشتغال شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی