Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، شهرآبادی رییس پژوهشکده مهندسی نفت پژوهشگاه در اولین روز نمایشگاه ٢٤ ام نفت گفت: این پژوهشکده زیر مجموعه پردیس بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت است که رسالت خود را در زمینه نیاز‌ها و رفع مشکلات و چالش‌های صنعت نفت قرار داده است.

وی  تصریح کرد: فعالیت‌های پژوهشکده مهندسی نفت پژوهشگاه صنعت نفت متمرکز بر رفع چالش‌های حوزه حفاری، تولید و بهره وری از مخازن نفت و گاز و همچنین بررسی روش‌های ازدیاد برداشت با هدف افزایش تولید از مخازن نفتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر آبادی با تاکید بر اینکه اکثر مخازن کشور در نیمه دوم عمر خود بوده و با مشکلات متعددی مواجه هستند، تصریح کرد: تولید آب و گاز ناخواسته، تولید شن و نشست رسوبات واکس وآسفالتین در ستون چاه و تاسیسات سر چاهی از مهمترین مشکلات این مخازن محسوب می‌شود که نهایتا باعث کاهش تولید از این مخزن شده است.

رییس پژوهشکده مهندسی نفت با بیان اینکه برای حل این معضلات، پروژه‌های متعددی در این پژوهشکده تعریف شده است، گفت: پژوهشگاه صنعت نفت در نظر دارد تا در زمینه بهینه سازی حلال‌ها و بازدارنده‌های رسوبات تحقیقاتی انجام داده که نتایج آن قابل ارائه به صنعت است.

بیشتر بخوانید: آغاز به کار بیست و چهارمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی 

وی حوزه حفاری را از دیگر موضوعات مهم صنعت بالادستی دانست و گفت: هرزروی بسیار زیاد و سیالات حفاری از مهم‌ترین مشکلاتی است که در زمینه حفاری با آن مواجه هستیم از این رو نقش پژوهشگاه صنعت نفت در تامین نیاز‌های کشور در این زمینه می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد و با توجه به این امر افزایه‌های مناسب جهت جلوگیری از هرزروی در این مجموعه تولید و تجاری سازی گردید و تا میزان قابل ملاحظه‌ای هرزروی در زمان حفاری به حداقل ممکن رسید.

شهرآبادی به پروژه‌های ازدیاد برداشت اشاره کرد و گفت: قبل از اجرای هرگونه پروژه‌ای در زمینه ازدیاد برداشت می‌بایست مطالعات، بررسی‌های آزمایشگاه و پایلوت انجام شده و در نهایت از نتایج بدست آمده در میادین مورد نظر استفاده کرد و چنانچه انجام و اجرای این امر به درستی صورت نگیرد علاوه بر اینکه باعث افزایش بازیافت از مخزن نخواهد شد مشکلات و آسیب جدی نیز به سازند مخزنی ایجاد خواهد کرد.

این مقام مسئول گفت: علاوه بر فعالیت‌های اشاره شده که اکثر آن‌ها کاربردی نیز هستند، این پژوهشکده سرویس‌های فناورانه‌ای را به صنعت ارایه می‌کند.

وی ادامه داد: سرویس‌های فناورانه پژوهشکده مهندسی نفت شامل مطالعات آزمایشگاهی سیالات مخزن، مطالعات سنگ مخزن و ارزیابی افزایه‌های گل حفاری و سیمان و اسید‌های مورد نیاز در صنعت نفت است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند