Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@13:52:49 GMT

نگاه میراثی بر فضاهای صنعتی شهرها توسعه به دنبال دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۶۸۲۰

نگاه میراثی بر فضاهای صنعتی شهرها توسعه به دنبال دارد

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی شامگاه چهارشنبه در نخستین همایش ملی کیفیت در فضاهای معماری و شهری دانشگاه زنجان افزود: باید به فضاهای صنعتی نگاه میراثی وجود داشته باشد تا توسعه در آن را رقم بزند.
وی یادآوری کرد: عمده نگاه میراثی به فضاهای صنعتی مربوط به دوره پهلوی اول و سرمایه گذاری هایی که بر آن انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار تهران اظهارداشت: در دنیا سیاست عدم تمرکز، شکل گیری حکومت های محلی، خروج صنعت از شهرها و توسعه بخش خصوصی سه حرکت موازی بود که با هم موجب شد تا تهدیدها در شهرها تبدیل به فرصت شود.
به گفته حناچی، دلایل ارزشمندی که موجب میراث صنعتی شده، تداوم شخصیت لایه به لایه ساخته شده در شهر و پایداری حس مکان، ارزش جهانی آثار و متعلق بودن آن به سبک بین المللی، نمایش تاریخ فناوری و ارزش فنی و علمی به دلیل ویژگی های ساختاری است.
وی، مهندسی و در برداشتن تاریخ تولید، کیفیت برنامه ریزی، طراحی و معماری و ارزش های زیبا شناسانه، خاطرات و آداب و رسوم نهفته در آثار به عنوان مستندات غیرمکتوب و نمایش شیوه زندگی مردم عادی و آداب اجتماعی آن را از دیگر دلایل ارزشمندی میراث صنعتی برشمرد.
شهردار تهران یادآوری کرد: بعداز انقلاب صنعتی انسان با توسعه در زمینه های مختلف روبه رو و شهرها بزرگتر شد و مراکز صنعتی در محدوده شهری قرار گرفت.
حناچی ادامه داد: این امر آلودگی زیست محیطی را به دنبال داشت و این مساله دلیل عمده تعطیلی کارخانه ها در شهرها شد.
وی خاطرنشان کرد: در این دوره آثار صنعتی با عنوان سرمایه های تاریخی برای توسعه اجتماعی دنیای غرب اهمیت مضاعفی پیدا کرد.
شهردار تهران گفت: در دروان پهلوی در حدود 240 کارخانه صنعتی تاسیس شد که 70 درصد آن در اطراف تهران بود که تعدادی زیادی از این کارخانه ها و آثاری که در آن زمان بوده تاکنون به عنوان ارزش قلمداد نمی شد.
حناجی با بیان اینکه به راه آهن های ایران هیچگاه به عنوان ارزش های ویژه جهانی نگاه نشده و البته این مهم در قالب میراث مدرن قابل پیگیری است، افزود: در حالیکه این آثار به لحاظ منتسب بودن آن به معماران مدرن بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است.
وی به تبدیل فضاهای صنعتی به فضاهای فرهنگی اشاره کرد و افزود: سال 71 در تجربه فرهنگسرای بهمن داشتیم، کشتارگاه تهران در محرومترین منطقه شهر با حدود 50 هزار مترمربع فضا به تدریج به بخش های آموزشی و فرهنگی تبدیل شد که موفق بود.
شهردار تهران گفت: یکی دیگر از این تبدیل ها کارخانه ریسندگی خورشید کرمان که در سال 1308 این بنا ساخته شده بود و در سال 71 به کتابخانه ملی شهر تبدیل شد.
حناچی، تبدیل کارخانه چرم سازی خسروی تبریز به دانشگاه هنر را یکی دیگر از تجربه های موفق در ارزشمندی معماری شهری بیان کرد و افزود: این فضا با 36 هزار مترمربع در سال 76 به مرکز علمی تبدیل شده است.
9505/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آداب و رسوم راه آهن زیست محیطی سرمایه فناوری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ ️ حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی در ابتدای ورود به میامی در گلزار شهدا حاضر و به مقام شامخ شهدا با نثار شاخه گل ادای احترام کرد.
سپس در سفر به میامی از روستا‌ی بدون بیکار محمد آباد قطب تولید پیراهن کشور ، روستای جودانه قطب تولیدات دامی استان سمنان ، مجموعه روستایی پل ابریشم شامل پنج روستای حسین آباد ، محمد آباد  ،چاه شیرین خانه گلی و چاه فرش و نیز دهستان فرومد دیدن و با روستاییان درباره مشکلات این مناطق گفت و گو کرد .

وی همچنین با حضور در شورای اداری میامی گفت: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است و تولید روزانه ۲۷ تن شیر نشان از ظرفیت‌های عظیم روستا‌های شهرستان است و برای چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن،  دوخت پیراهن و صنایع دستی  می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • چیلیندری مدرن میراثی از دیتونا : بهترین مثال برای وقتی که درست می سازی و 50 سال بعد هم جوابه! (+تصاویر)
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟