Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@04:18:42 GMT

هلند هم به همکاری خو با هواوی ادامه می دهد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۷۲۲۷

هلند هم به همکاری خو با هواوی ادامه می دهد

هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بسیاری از کشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تاثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی کاربران، ممنوع اعلام کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا به نظر می‌رسد که نگرانی‌های امنیتی که بیشتر دولت ترامپ آنها را علیه شرکت چینی هواوی ایجاد کرده بود، چندان کشورهای اروپایی را نگران نکرده است چراکه به نظر می‌رسد آنها اسناد و شواهد لازم و کافی برای اثبات جاسوسی هواوی از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران و همچنین همکاری با دولت چین را نیافته‌اند بنابراین ترجیح می‌دهند که بیشتر از این برای توسعه و برقراری شبکه اینترنت ۵G معطل نمانند و در این خصوص از تلاش و تکنولولوژی های هواوی که به عنوان بزرگترین اپراتور فعال در راه اندازی اینترنت ۵G در جهان شناخته شده است، بهره‌گیری کنند.

آلمان و بریتانیا در اخبار گذشته از تحریم و عدم همکاری با هواوی منصرف شده و تحت شرایط به خصوصی که دست این شرکت را تا حدودی برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران می‌بندد، تصمیم گرفتند به منظور توسعه و برقراری اینترنت ۵G با این شرکت چینی وارد همکاری مجدد شوند اما از تجهیزات و ابزارهای آن برای مسائل محوری و کلیدی استفاده نکنند.

حالا اخبار و گزارش‌های منتشر شده در فایننشال تایمز نشان می‌دهد که هلند نیز به عنوان یکی دیگر از کشورهای اروپایی در نظر دارد از تجهیزات هواوی برای توسعه و راه اندازی زودهنگام اینترنت ۵G بهره جسته و استفاده کند. بدین منظور شرکت KPN که بزرگترین اپراتور مخابراتی هلند به شمار می‌رود، توسعه این بخش از زیرساخت‌های مربوط به شبکه نسل پنجم اینترنت در این کشور را به هواوی سپرده و واگذار کرده است. البته هلند نیز همچون انگلستان تهیه تجهیزات اصلی و محوری شبکه ۵G را از سایر شرکت‌های مخابراتی همچون نوکیا، اریکسون و غیره انجام خواهد داد که این به وضوح نشان دهنده تداوم نگرانی‌های امنیتی علیه تجهیزات اصلی و شبکه محور هواوی است.

اخیرا تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده بودند که ممنوعیت فروش و فعالیت شرکت هواوی که بدون شک یکی از بزرگترین پیشگامان در توسعه زیرساخت‌های شبکه نسل پنجم اینترنت پنجم (۵G) در جهان به شمار می‌رود، اروپا را متحمل ضرر و زیان‌های متعددی خواهد کرد به گونه‌ای که برآورد می‌شود این قاره سبز که همواره در پیشرفت تکنولوژی‌های مختلف پیشرو و پیشتاز بود، حالا احتمالا بعد از اعلام ممنوعیت فعالیت این اپراتور بزرگ مخابراتی در کشورهای اروپایی از سایر مناطق و کشورهای جهان عقب خواهد افتاد و بدین ترتیب آسیب‌های زیادی را متحمل خواهد شد.

از طرفی دیگر ادامه همکاری کشورهای اروپایی با هواوی نشان می‌دهد که تلاش‌های دولت ایالات متحده آمریکا برای تخریب این غول تکنولوژی که به عقیده بسیاری از تحلیلگران در راستای جنگ تجاری با چین صورت گرفته، موفقیت‌آمیز نبوده است.

با توجه به افزایش روزافزون محبوبیت فناوری‌های نوین و گسترش تلاش و فعالیت شرکت‌های مختلف تکنولوژی و اپراتورهای بین‌المللی برای برقراری و توسعه زیرساخت‌های لازم برای فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G، می‌توان گفت که یک ماراتن و رقابت تنگاتنگ میان این غول‌های تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آن‌ها در تلاشند نخستین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهره‌برداری از جدیدترین نسل اینترنت را در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

شرکت هواوی از سال گذشته به اتهام جاسوسی و شنود مکالمات و ارتباطات کاربران، شهروندان و مقامات آمریکایی از سوی دولت ایالات متحده و به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور به شدت تحت فشار قرار گرفته است و با اینکه بارها مقامات این شرکت تمامی اتهامات وارده را رد و تکذیب کرده‌اند، باز هم به نظر می‌رسد که تلاش کاخ سفید برای متقاعد کردن کشورهای هم پیمانش برای لغو قرارداد و قطع همکاری با هواوی به ثمر نشسته و موفق شده است که این کشورها را در تحریم این شرکت چینی مجاب کند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • امیر آشتیانی عازم قزاقستان شد