Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه برخی‌ها در فضای مجازی در ‌زمین دشمن بازی می‌کنند‌، گفت: فرق نمی‌کند که در چه جناحی هستیم اگر به شکاف ملت و حکومت نپردازیم و جلوی آن را نگیریم در زمین دشمن بازی کرده‌ایم. ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، ابوالحسن فیروزآبادی صبح امروز در نخستین همایش ملی و نمایشگاه رسانه‌های نوین و شکل‌دهی نهاد‌های اجتماعی که با حضور محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانشگاه هایتک کرمان برگزار شد اظهار داشت: در قرآن هم بحث فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها به گونه‌ای مورد بررسی قرار گرفته است که به ارتباط انسان با دیگران می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تولید علم از داده صورت می‌گیرد و باید به آن پرداخته شود گفت: اولین تحول تاریخ بشر چاپ بوده است و در دورانی که به عنوان پست مدرن در آن هستیم رسانه مهم‌ترین تحول زندگی بشر است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با یادآوری اینکه بعد از جنگ جهانی دوم که آمریکا سعی کرد رهبری جهان را در دست گیرد سعی کردند در کشورها بحث مدرنیته را اجرا کنند افزود: این مسئله یکی از تحولاتی که رسانه ایجاد کرد فروپاشی حزب کمونیستی شوروی است.

وی با بیان اینکه بازارهای صنعتی رو به اشباع شدن رفتند در حالیکه باید این بازارها رو به گسترش می‌رفتند افزود: برنامه گسترده آمریکا این بود که کامپیوترها به خانه‌ها و امروز به جیب‌ها بروند تا این بازارها گسترش یابند و درحال حاضر آمریکا با رسانه مردم را وارد اقتصاد خدماتی کرده است زیرا دیگر کشاورزی نمی‌تواند بازارها را گسترش دهد.

فیروزآبادی با اشاره به اینکه با گسترش رسانه‌ها بازارهای خدماتی شکل می‌گیرند و تکنولوژی‌هایی شکل گرفته‌اند که دولت گریز هستند و تضعیف دولت‌ها و ملت‌ها را در بر دارند گفتک در این حوزه می‌توان به ارز مجازی بیت کویین اشاره کرد.

نخستین همایش ملی رسانه‌های نوین در کرمان برگزار شد+تصاویرفرمانده سپاه کرمان: 50 گردان سایبری در استان کرمان ‌تشکیل شد‌فرمانده سپاه کرمان: از انتقاد سازنده رسانه‌ها حمایت می‌کنیم

وی با بیان اینکه چیزی که به انسان کرامت می‌داد قدرت اختیار بود که امروز ربات‌ها به نوعی جای انسان را گرفته‌اند و انسان محوری تبدیل به ربات محوری شده است عنوان کرد: امروز با مسئله‌ای مواجه شدیم که بخش‌های مختلف یک جامعه مانند گروه‌های مردمی از تمام اقشار مختلف فرهنگ را ترویج می‌دهند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به اینکه اقتصاد دیجیتال از آمریکا و پلت‌فرم‌های بزرگی که در اختیار آنهاست شروع و شکاف دیجیتالی ایجاد شده است گفت: شکاف بعدی در اطلاعات و داده‌ها وجود دارد که آمریکا آنها را در اختیار دارد اما خود کشورهایی که آن اطلاعات مربوط به آنهاست این اطلاعات را در اختیار ندارند و این اطلاعات تولید علم و محتوا می‌کنند و البته هیچ گونه اطلاعاتی به کشورهای دیگر نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه شکاف دیگر ایجاد شده شکاف پلت‌فرمی است افزود: استراتژی ما باید محیط شناسی باشد که بدانیم چه بر سر ما می‌آید و نمی توانیم نسبت به چیزی که داریم و با آن زندگی می‌کنیم بی تفاوت باشیم.

فیروزآبادی با اشاره به اینکه درحال حاضر فضای مجازی بخشی از زندگی ما است تصریح کرد: باید بدانیم فرق نمی‌کند که در چه جناح سیاسی هستیم اگر به شکاف ملت و حکومت نپردازیم و جلوی آن را نگیریم در زمین دشمن بازی کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بعد از آن باید به شکاف پلت‌فرمی بپردازیم گفت: در این شکاف سعی می‌کنند وضعیت کشور را تیره نشان دهند و ما باید پلت‌فرمی قوی‌تر از تلگرام داشته باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با ااشره به اینکه متاسفانه در فضای کنونی کاربران جایگزین کارگران شده‌اند و از کاربران تولید ثروت می‌کنند و آنها را به نوعی به این فضا معتاد کرده‌اند افزود: حواسمان باشد که وقت خود را در کجا صرف می‌کنیم و بدانیم که بازیگران اصلی بازی دنیا کسانی هستند که نوآوری می‌آورند.

انتهای پیام/

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات عالی امنیتی و نیز نشست کاری کشور‌های عضو گروه بریکس با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سن‌پترزبورگ، دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشور‌ها در امور امنیتی، مقامات سیاسی و دفاعی ۱۰۶ کشور جهان و نشست کاری گروه بریکس روز چهارشنبه با حضور هیات جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
این اجلاس که با سخنرانی ویدئویی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، در شهر سن‌پترزبورگ کار خود را آغاز کرد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اشاره به نقش مخرب قدرت‌های غربی در تشدید بی‌ثباتی گفت: برخی کشور‌ها با تجهیز، تسلیح، کمک اطلاعاتی و حمایت مالی از تروریست‌ها، بدنبال تشدید بی‌ثباتی، نفرت‌پراکنی قومی و مذهبی و تضعیف کشور‌های مستقل هستند.
پوتین افزود: حمله تروریستی به کروکاس‌سیتی مسکو نمونه بارز استفاده ابزاری از تروریسم بود.
نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز یکجانبه‌گرایی را آفت دنیای امروز برشمرد و گفت: همه ما باید برای ایجاد نظم جدید چندقطبی در جهان تلاش کنیم، چون در چنین شرایطی امنیت و منافع اکثریت کشور‌ها تامین خواهد شد.
پاتروشف تاکید کرد: در این مسیر، روسیه با همکاری‌های کشور‌های مستقل، از جمله ایران و چین، گام‌های موثری برداشته است.
علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در نشست نوبت صبح که با موضوع «تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چندقطبی، تهدید‌ها و فرصت‌ها» برگزار شد، پیشنهادات و راهکار‌های عملی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء امنیت، بویژه در حوزه سایبری ارائه کرد.
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، همچنین ضمن شرکت در نشست مقامات عالی امنیتی کشور‌های عضو بریکس که در حاشیه اجلاس امنیتی سن پترزبورگ برگزار شد، سخنرانی کرد.
شرکت کنندگان در این نشست، بر توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و امنیتی و خصوصا تقویت چند جانبه گرایی در عرصه بین‌المللی تاکید کردند.
در این نشست که به میزبانی دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه برگزار شد، دبیران شورای امنیت ملی و مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران، چین، برزیل، آفریقای جنوبی، هند، مصر، اتیوپی و امارات متحده عربی حضور داشتند.
هیات اعزامی کشورمان با حضور فعال در نشست‌های جانبی این اجلاس؛ دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در موضوعات مهم امنیتی در منطقه و جهان را تبیین و تشریح خواهند کرد.
محور‌های کلیدی اجلاس سن‌پترزبورگ
قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مقابله با یکجانبه‌گرایی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت‌های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
در اجلاس دو روزه سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین " تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدید‌ها و فرصت ها)، حفظ هویت ملی و ارزش‌های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی، همکاری‌های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی و " مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار می‌شود.
درحاشیه این اجلاس نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی؛ فناوری‌های پیشرفته؛ امنیت اطلاعات و مقابله با چالش‌های جدید و انرژی هسته‌ای نیز برپا شده است.

 

 


۱-ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه
۲-نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه
۳-علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
----

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • دیدار احمدیان با همتایان چینی و برزیلی خود در سن پترزبورگ
  • اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه + جزئیات
  • امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیه
  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ