Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جعفر بدری ظهر روز پنجشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم که در محل سالن جلسات دادگستری شهرستان خرم آباد برگزار شد، گفت: تعداد پرونده های مرتبط با نواقص پزشکی در سال 96 تعداد 112 پرونده بود که این میزان در سال 97 به 183 پرونده افزایش یافت.
بدری با تاکید بر اعمال نظارت بیشتر در مراکز درمانی و بیمارستانی گفت: با اعمال بازرسی ها و ارزیابی های موثر می توان این روند افزایشی را کاهش داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بنا بر بازرسی های صورت گرفته میزان شکایت ها در خصوص خطاهای پزشکی افزایش یافته است گفت: مدیریت علوم پزشکی در این خصوص نظارت موثری ندارد و نمی تواند بصورت توانمند اعمال مقررات کند.
بدری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت گفت: در حوزه درمان می توان سرمایه گذاری کرد و با توجه به قیمت کمتر هزینه های درمان در کشور از ظرفیت گرشگری سلامت بهره گرفت نه اینکه این بخش را به حال خود رها کرد و آسیب هایی به آن وارد آورد.
رئیس کل دادگستری لرستان با انتقاد از اینکه چرا یک بخش در بهداشت ودرمان به طور انحصاری به یک شخص واگذار می شود گفت: مگر یک پزشک چه اندازه می تواند کار ممتد انجام دهد که اجازه به سایر پزشکان داده نمی شود و در نهایت کارایی و نظارت ها کاهش می یابد.
بدری گفت: ریاست دانشگاه علوم پزشکی اگر نمی تواند اعمال مقررات کند باید از سایر دستگاهها کمک بگیرد .
وی افزود: گاه در سیستم اداری ، مدیر برای حفظ موقعیت خود مجبور به نادیده گرفتن و چشم پوشی از برخی خطاها می شود که با اعمال مقررات باید مانع از این روش شد.
وی با تاکید بر ضرورت تغییر در این گونه سیستم ها گفت: مدیر باید با اعتماد بنفس باشد و بدون احساس اینکه خطری از سوی مقام های سیاسی و یا اجرایی او را تهدید می کند با قاطعیت از تخلفات جلوگیری کند.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه علاوه بر بهداشت ودرمان، در حوزه شهرداری ها و شورای شهر نیز نگرانی هایی وجود دارد گفت: برخی دادستان ها به ما گزارش هایی داده اند مبنی بر اینکه در بخش تنظیم قراردادها، پیش فروش ها و سایر موارد مرتبط زد و بندها و مواردی از نادیده گرفتن قانون وجود دارد.
وی افزود: درحوزه شهرداری ها و شورای شهر نیاز به بازرسی و نظارت های بیشتری در راستای پیشگیری از وقوع جرم وجود دارد با توجه به اینکه گاهی شکل ظاهری قرار داد صحیح است اما مزایده به شکلی صورت می گیرد که فقط یکنفر، می تواند در آن شرکت کند و یا اینکه قراردادهای میلیاردی در شورای شهربه گونه ای تنظیم می شوند که فقط یک نفر که او هم از آشنایان شهرداری یا شورای شهر است می تواند برنده شود.
رئیس کل دادگستری لرستان افزود: تمامی قراردادهای مختلف پیمانکاری اعم از فضای سبز، دفع زباله و واگذاری ها باید بصورت شفاف مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: در شرایط فعلی که از سوی دشمن کشور تحت فشار قرار دارد به هیچ وجه اعمال چنین رفتارهایی و دست روی دست گذاشتن به صلاح نظام و اقتصاد کشور نیست.
بدری افزود: ادامه چنین رویکردی و جرائم در حوزه دولتی ها در درازمدت منجر به بی اعتمادی مردم می شود.
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به قانون پیش فروش ساختمان گفت: این قانون با هدف ساماندهی معاملات این بخش وضع شد که همراه با نواقصی است که با ارائه یک سری دوره های آموزشی می تواند از وقوع برخی جرائم دراین بخش پیشگیری کرد.
بدری با تاکید بر اینکه در حوزه کودکان نیاز به کار بیشتری وجود دارد گفت: بخصوص کودکان آسیب دیده موضوع مهمی است که می تواند به پرونده های جنجالی در دنیا تبدیل شود .
وی افزود: نمونه چنین پرونده هایی هم در بروجرد و هم در خرم آباد وجود دارد که باید با درایت به سرانجام برسد و از بازتاب جهانی آنها پیشگیری کرد.
رئیس کل دادگستری لرستان گفت: با همکاری و مشارکت بین بهزیستی، آموزش و پرورش و سایر دستگاههای مرتبط می توان آسیب های حوزه کودکان را درمان کرد.
بدری با اشاره به سیل اخیر لرستان و حجم وسیع خسارات ناشی از آن گفت: مردم در بخش های مختلف مشارکت خوبی در حادثه سیل داشتند اما در نهایت دولت در بازسازی مناطق سیل زده نقش موثر را دارد .
وی افزود: با توجه به فصل گرما و مشکلاتی که در مناطق سیل زده وجود دارد بازسازی مسکن مردم در این مناطق ضروری است و کمک ها باید برای رفع مشکل همچنان تداوم داشته باشد.
1920
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آموزش و پرورش پیشگیری از وقوع جرم زباله کودکان هزینه های درمان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: سال ۱۳۵۱ تعداد ۷ هزار و ۱۴۲ سند برای یکی از مناطق قشم صادر شد‌ که اشکال داشت و مشکلاتی ایجاد کرده بود که با دستور رئیس قوه قضاییه و یافتن راهکار، این‌مشکل بعد از ۵۳ سال حل شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مجتبی قهرمانی؛ رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت برگزار شد. قهرمانی در این نشست خبری که میزبان هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضاییه (دومین تور در استان هرمزگان) بود، با تشریح سفر اخیر رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان اظهار کرد: در دوران تحول و تعالی برای دومین بار میزبان رئیس قوه قضاییه بودیم. سفر قبلی اسفند 1400 بود و امسال در 12 و 13 اردیبهشت باز هم تکرار شد. این سفر بدون انجام تشریفات مربوط به شخص رئس قوه‌ قضاییه بود.

وی افزود: برای این سفر اقدامات تخصصی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی شد. حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای سفری هدفمند و محرک و موثر و تخصصی و حرفه‌ای به استان داشتند که برای آن صدها نفر ساعت کار تخصصی شده بود.

تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد

قهرمانی ادامه داد: سفر استانی رئیس قوه قضاییه باعث ایجاد حساسیت می‌شود زیرا وی ورود جدی و دقیق با مسائل دارد و مدیران دستگاه‌ها و ما در دستگاه قضایی خود را آماده می‌کنیم که عملکرد مطلوب و بدون اشکال خود را معرفی کنیم.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: سفر اخیر رئیس دستگاه قضا نوآوری‌هایی داشت که یکی از آنها برگزاری همایش خانواده بود. حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای مستقیم از فرودگاه در همایش بیش از هزار نفری همکاران و خانواده‌ها شرکت کرد و در آن از بیش از صد نفر از معلمان که همسر همکاران بودند به مناسبت روز معلم تقدیر شد.

وی افزود: همچنین در جریان این سفر نمایشگاهی برای جهاد تبیین و بحث تصویر رسانه‌ای قوه برپا کردیم که در آن معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته‌اند.

وی گفت: ویژگی دیگر سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان که خیلی برجسته بود، ملاقات وی و معاونین قوه با 15 قشر بود و این ملاقات‌ها با خانواده شهدا، نیروهای مسلح، مردم عادی و مراجعان، نخبگان، دانشجویان، کارگران، صیادان، معلمان، کشاورزان و باغداران، علمای اهل تسنن و شیعه، مدیران دولتی، تجار و بازرگانان، زندانیان و بیماران سو مصرف مواد تحت درمان انجام شد.

قهرمانی ادامه داد: برنامه‌های جانبی برای این سفر هم انجام شد مانند ارائه خدمات جهادی در سراسر استان از سوی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و نیز برپایی میز خدمت در مساجد توسط روسای دادگستری‌های استان.

وی تأکید کرد: سفر رئیس قوه قضاییه صرفاً یک کار سازمانی و نظارتی نیست و فرهنگسازی‌هایی هم دارد.‌ مثل فرهنگ حضور میدانی و نظارت‌پذیری، مسئولیت‌پذیری، گره‌گشایی از امور، نگاه تخصصی و نوین و فرهنگ مردمی‌‌بودن. همچنین در سفر رئیس قوه به استان هرمزگان موضوعاتی مانند رفاهیات همکاران، احداث بوستان مسئولیت اجتماعی، حل شدن مشکل واردات ماشین‌آلات راهسازی، تعیین تکلیف محموله بزرگ روغن، تهیه آمبولانس و خودروی آتش‌نشانی برای منطقه تنگه زاب از محل مسئولیت اجتناعی یک شرکت خصوصی، آزادی زندانیان (105 ایرانی و 40 اتباع) و رضایت قصاص، افتتاح سالن مانیتورینگ سوخت برای مبارزه با قاچاق سوخت، تصویب تجهیز آزمایشگاه سم‌شناسی پزشکی قانونی استان با مشارکت دولت و ... به سرانجام رسیدند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با اعلام دوباره خبر حل مشکل اسناد موسوم به رفسنجان قشم گفت: در سال 1351 شخصی از رفسنجان کرمان می‌آید و 7142 سند برای یکی از مناطق قشم صادر می‌کند‌ اما مشکل اسناد این بود که حدود اربعه آن مشخص نیست. این اسناد سال‌هاست چالش جدی جزیره قشم و عامل اختلاف بین مردم است و ثبات مالکیت در قشم را دچار تزلزل کرده است. چند ماه قبل جلسه‌ای با رئیس قوه قضاییه بحث اسناد رفسنجان مطرح شد و وی دستور داد تا این گره باز شود و با برگزاری جلسات متعدد و بررسی طرح‌های مختلف، روش فعلی را عملیاتی کردیم که برای مردم به صورت کاملاً رایگان انجام و مشکل منطقه بعد از 53 سال حل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • رشد ۶.۶ درصدی معاینات سرپایی در پزشکی قانونی لرستان
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌