Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - رایزن علمی سفارت سوئیس در ایران گفت: همکاری های علمی بین ایران و سوئیس به دور از تنش ها و چالش های سیاسی موجود در سطح جهان ادامه می یابد.

به گزارش ایرنا، ' شانتا دلی ' روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه سمینار ایده شو ایران و سوئیس که با موضوع حمل و نقل ریلی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، اظهارداشت: بسیار خرسندیم که همکاری های علمی بین ایران و سوئیس با محوریت دانشگاه صنعتی اصفهان از2 سال قبل شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حضور من در همایش بین المللی ایده شو در دانشگاه صنعتی اصفهان تاکید بر علاقه مندی سوئیس برای همکاری های علمی با جمهوری اسلامی ایران است.
رایزن علمی سفارت سوئیس در ایران با ابراز خوشحالی از برگزاری همایش بین المللی ایده شو با حضور کارشناسان سوئیس و استادان دانشگاه ' ای تی اچ ' ( ETH ) این کشور گفت: این همایش برای بررسی ایده های دانشجویان و استادان در حوزه حمل و نقل عمومی جهت مشکلات این بخش برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه کارشناسان و استادان دانشگاه ' ای تی اچ ' ( ETH ) زوریخ به مدت یک هفته در کنار استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان عملکرد تیم های ایده پردازی را بررسی کردند، گفت: موضوعات مطرح شده در این همایش توسعه ارتباط بین شهرها از طریق حمل و نقل ریلی بود که زیرساختی برای تقویت ارتباطات فرهنگی و علمی است.
شانتا دلی ادامه داد: گروه های ایرانی و سوئیسی شرکت کننده در این همایش توانستند این ارتباط را برقرار و برای ادامه همکاری های علمی برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به اینکه جانمایی ایستگاه های خط قطار سریع السیر تهران - اصفهان - شیراز و چگونگی برقراری ارتباط آن با قطار شهری اصفهان یکی از موضوعات این همایش بوده است، بیان کرد: علاقه مند بودم با قطار از تهران به اصفهان سفر کنم اما به دلیل اینکه قطارهای خطوط ریلی ایران پرسرعت نیست و وقت گیر است مجبور شدم این سفر را بوسیله هواپیما انجام دهم.
رایزن علمی سفارت سوئیس در ایران ابراز امیدواری کرد: طرح قطار سریع السیر تهران - اصفهان - شیراز هرچه سریع تر به بهره برداری برسد و در سفر آینده با قطار به اصفهان سفر کند.
شانتا دلی با اشاره به اینکه میز سوئیس به عنوان کانون هدایت همکاری های علمی ایران و سوئیس در دانشگاه صنعتی اصفهان مستقر است، گفت: همکاری های علمی بین این دانشگاه و دانشگاههای سوئیس بیش از پیش تقویت خواهد شد.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با ابراز خرسندی از توسعه همکاری های علمی و فرهنگی بین ایران و سوئیس گفت: سوئیس بین کشورهای اروپایی پیشرفته است و تجربیات خوبی در بخش های حمل و نقل عمومی، محیط زیست و فناوری دارد.
حسن قاضی عسگر افزود: باتوجه به اینکه کشورمان با چالش های زیست محیطی و حمل و نقل مواجه است همکاری با دانشگاههای سوئیس و الگوپذیری از طرح های اجراشده در این کشور می تواند به حل مشکلات ایران و اصفهان کمک کند.
مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با اشاره به اینکه این سمینار به مدت یک هفته به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، گفت: در این سمینار تیم های دانشجویی از دانشگاههای اصفهان، تهران، مازندران و استادان دانشگاه ETH زوریخ حضور داشتند و ایده های خود را پیرامون حمل و نقل ریلی ارائه کردند.
' سیما فاخران ' با اشاره به اینکه این سمینار قرار بود در بخش های دیگری نیز برگزار شود، افزود: به دلیل اینکه اصفهان با معضل آلودگی ناشی از ترافیک و حمل و نقل مواجه است مقرر شد سمینار فقط به توسعه حمل و نقل ریلی بویژه خط سریع السیر تهران - اصفهان - شیراز متمرکز شود.
وی اضافه کرد: تیم های دانشجویی شرکت کننده در این سمینار بین الملل ، ایده های خود را برای چگونگی برقراری ارتباط قطار سریع السیر تهران - اصفهان - شیراز به قطار شهری اصفهان ارائه کردند.
مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: در آخرین روز برگزاری این سمینار، تیم های دانشجویی شرکت کننده پنج ایده را برای داوری ارائه دادند.
وی اظهارداشت: 80 نفر دانشجو و عضو هیات علمی دانشگاه های صنعتی اصفهان، تهران و مازندران این ایده ها را طراحی کرده اند.
وی گفت: این رویداد علمی افزون بر فراهم کردن زمینه تبادل تجربیات و ارائه­ ایده های دانشجویان، فرصتی را برای همکاری های علمی بین المللی محققان و استادان ایرانی و نیز دریافت خدمات مشاوره­ای برای مسئولین شهری ایجاد می کند.
نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی با محوریت حمل و نقل و برنامه ریزی شهری روز پنجشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان به کار خود پایان داد.
در این رویداد که به مدت یک هفته به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد 80 نفر از دانشجویان و استادان دانشگاههای صنعتی اصفهان، تهران و مازندران در قالب تیم های دانشجویی ایده های خود را در حوزه حمل و نقل و برنامه ریزی شهری ارائه کردند.
6022 / 2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه ايده شو اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی