Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@05:39:42 GMT

طرح سبزه میدان زنجان در کمتر از 30 ماه احداث می شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۳۸۳۶

طرح سبزه میدان زنجان در کمتر از 30 ماه احداث می شود

سجاد خدایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این و با توجه به پیگیری های مستمر و جلسات کارشناسی برگزار شده با حضور مسئولان و کارشناسان طرح میدان گاهی شهری سبزه میدان به تصویب کمیسیون ماده پنج رسیده بود.
وی اظهار داشت: با توجه به مطالعات صورت گرفته توسط مشاور طرح، در مرحله تهیه اسناد فراخوان به شیوه EPC (مهندسی، تدارکات، اجرا) انجام می گیرد که پس از انتشار آگهی پیمانکار ذی صلاح نیز انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عضو شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: بر این اساس و با توجه به وعده های داده شده به شهروندان زنجانی پس از انجام اصلاحات لازم در سطح و سطوح پروژه و اخذ تائیدیه های مورد نیاز از مراجع و مبادی ذی ربط این مهم انجام گرفت.
خدایی افزود: با انجام تشریفات قانونی و برگزاری مناقصه تک مرحله ای 2 شرکت از پنج شرکت کننده در مناقصه ، بنام های 'ندای علم و صنعت و اکسین صنعت' حائز شرایط تشخیص داده شدند که در نهایت با توجه به ارائه قیمت های پیشنهادی شرکت اکسین صنعت بعنوان مجری اجرای پروژه سبزه میدان شناخته شد.
وی اضافه کرد: پیش از این برآورهای منابع مالی برای اجرای این پروزه 61 میلیارد و 700 میلیون تومان پیش بینی شده بود که این رقم با توجه به نوسانات اقتصادی دچار تغییراتی شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: مشاوره اجرای این پروژه رقم بین 105 تا 120 میلیارد تومان را به پیمانکاران شرکت کننده در مناقضه اعلام کرده بود که در نهایت طی جلسه شب گذشته ' اکسین صنعت'با رقم 107 میلیارد تومانی برنده اعلام شد.
وی یادآوری کرد: مقرر شده این طرح بر زمین مانده از دهه های گذشته در کمتر از 30 ماه احداث شود و با تحقق این مهم به انتظار مردم و مسئولین پایانی خوشی را رقم بزند.
خدایی خاطر نشان کرد: فرآیند تایید مناقصه و انعقاد قرار داد نیز زمان 20روزه به طول می انجامد و پیش بینی می شود عملیات نهایی اجرای پروژه توسط پیمانکار خرداد انجام گیرد که تابلو روز شمار نیز در دید عموم نصب خواهد شد.
به گزارش ایرنا، اجرای طرح سبزه میدان نیز از دیگر پروژه های شاخص شهر زنجان محسوب می شود که در سال 67 تصویب شد اما عملیات اجرای آن به طور رسمی شهریور سال 93با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.
این پروژه نیز به یپمانکاران متعددی سپرده و آخرین پیمانکار این پروژه شرکت کهن دژ میلاد بود که در سالجاری قرارداد همکاری آن با شهرداری لغو شد.
9646/8068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 رئیس شورای اسلامی شهر شهرداری عضو شورای اسلامی شهر کارشناسی وزیر راه و شهرسازی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نیاز کارگران امری ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: توجه به نیازهای قشر کارگری ضروری است و باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

محسن افشارچی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با تشکل‌های کارگری استان، اظهار کرد: طبقه‌بندی مشاغل و موضوعاتی مانند سخت و زیان‌آور بودن، باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگران اصلی‌ترین و موثرترین نقش را در تولید بر عهده دارند به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد و باید عنوان کرد نسبت به امور کارگری حساس هستیم و اشتغال کارگران واحدهای تعطیل دغدغه مسئولان است.

افشارچی در بخش دیگری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان، اظهار کرد: برای ارتقای کیفیت اتوبان زنجان - قزوین سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

او با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می‌شود که در حال رایزنی برای حل این موضوع هستیم.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن استان گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده است که یکی از مسائل، موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این مراسم، گفت: هر چند در طول سال هم، اقداماتی برای حل مشکلات کارگران انجام شده است و در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

وی طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد، جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

همچنین در این مراسم مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد حوادث ناشی از کار در سال گذشته را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: این تعداد در مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۸ نفر بود که کاهش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

طبیب جعفری با بیان اینکه تعداد تشکل‌های کارگری استان زنجان در واحدهای مشمول قانون کار در سال گذشته به ۳۰ تشکل رسیده است، افزود: این تعداد در مدت مشابه سال قبل آن ۱۳ تشکل بود که افزایش ۲ برابری داشته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در کمیسیون امنیت کارگری استان، گفت: طرح ضریب نفوذ طبقه‌بندی واحدهای مشمول کار به عنوان یک مدل پیشرفته اجرا می‌شود که در قالب این طرح، کارگران متناسب با توانمندی‌ها حقوق مناسب را دریافت می کنند.

جعفری یکی از اقدامات خانه کارگر استان را حل اختلافات در جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف در ۵ سال گذشته ۶ ماه بود که این میزان اکنون به زیر ۳۰ روز رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • این میدان در تهران مسدود می‌شود
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • پروژه احداث کمربندی شهرک فجر به شهرک کارمندان مهاباد آغاز شد
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران